Yeni burnuma merhaba deyin

Benim kardesimde oldu önce biraz egri buyuk falandi ama simdi guzel bu arada burnuna merhaba diyorum hayırlı olsun

Ameliyat öncesi burnun benimkine benziyor sanırım sizde deviasyon yok benim ki biraz yamuk ve biraz daha küçük modeli
Canim bende deviasyon vardi sol burun deligim tamamen tikaliydi ama bendeki egrilik ucts degil tam burun kokunden basliyodu zaten ameliyat olmamin en onemli neden nefes problemimdi
Benim kardesimde oldu önce biraz egri buyuk falandi ama simdi guzel bu arada burnuna merhaba diyorum hayırlı olsun
Cok sagol canim umarim kuculdugu gunleride gorurum

Canim ben suan cok iyiym memleketimr gittim alcim cikinca geziyorum suan rahatim burnuma masaj yapiyorum o zaman sizliyo biraz suanda sizi var hafiften ama genel olarak cok iyiyim
Cok sevindimm canım cok gecmis olsun birşeyin kalmamis darısı basimaa:KK48:. Iyi gezmeler

Çok güzel olmuş canım, yüzüne çok yakışmış hiç büyük değil tam olmuş güle güle kullan..
Acaba ne kadara yaptın, söyleyebilir misin?

ben de çok beğendim,
Tesekkur ederimm :)
Bence de gayet güzel olmuş, yandan çok hoş duruyor sargıyla bile.
Tesekkur ederim sargisiz halinide albumume ekledim orayada bakabilirsiniz
Çok güzel olmuş canım, yüzüne çok yakışmış hiç büyük değil tam olmuş güle güle kullan..
Acaba ne kadara yaptın, söyleyebilir misin?
tesekkur ederim alcidan ilk ciktiginda sis bir burunla karsilasinca moral bozuluyor ama aldigim guzel tepkilerle burnuma alismaya basladim 3200 tlye kbb uzmanina yaptirdim ben simdilik memnunum

Tesekkur ederimm :)

Tesekkur ederim sargisiz halinide albumume ekledim orayada bakabilirsiniz
tesekkur ederim alcidan ilk ciktiginda sis bir burunla karsilasinca moral bozuluyor ama aldigim guzel tepkilerle burnuma alismaya basladim 3200 tlye kbb uzmanina yaptirdim ben simdilik memnunum
Çok beğendim canım

Çok güzel.Güle Güle kullan anladığım kadarıyla dooktordan cok memnunsun benim burnum da seninki gibi nefes almakta zorlanıyorum.Hatta sağ taraf tan alamıyorum.Et büyümeside varmıs.Fatih Dağdelen de götüştüm ama tam olarak kafama yatmadı.Senin doktorunla bende görüşeceğim..Görüşmede beni tam aydınlatırsa bende ona olurum.Uunutmadan bilgisayarda sana resim üzerinde gösterdimi şöyle olur böylr olur die.birazda uzun oldu kusuruma bakma biraz heyecan biraz korku su anda hepsi mevcut :)

Çok güzel.Güle Güle kullan anladığım kadarıyla dooktordan cok memnunsun benim burnum da seninki gibi nefes almakta zorlanıyorum.Hatta sağ taraf tan alamıyorum.Et büyümeside varmıs.Fatih Dağdelen de götüştüm ama tam olarak kafama yatmadı.Senin doktorunla bende görüşeceğim..Görüşmede beni tam aydınlatırsa bende ona olurum.Uunutmadan bilgisayarda sana resim üzerinde gösterdimi şöyle olur böylr olur die.birazda uzun oldu kusuruma bakma biraz heyecan biraz korku su anda hepsi mevcut :)
Mesajini gormedim kusura bakma genel itibariyle memnunum kimse ameliyat oldugumu anlamiyor ama bir tik daha mi kalkik olsaydi diye dusunuyorum.Biz calistigim yerde 3 kisi ayni doktora olduk bence ucumuzunku de guzel ilk olan kisinin nerdeyse 2. Yili dolucak ve cok hos gozukuyor diger arkadasimda bende 1 ay once oldu onunkide kotu degil bence benimkide kotu olmadi doktorda bugune kadar sikayet almadim cunku burnun ana yapisiyla oynamiyorum demisti bence bu guven verici.Ayrica doktorum bilgisayardan burun dizaynina karsi cunku bunun tibbi bir degeri yok ve insani beklenti icine sokuyor herkesin burun yapisi farkli ortaya cikanda senin burun yapinin elverdigi bir sey oluyor cok fazla oynama istersende ilerde cokme dusme gibi sorunlarla karsilasabiliyosun doktorum kbbci nefes problemim oldugu icin tercihim bu yonde olmustu

Canim bende deviasyon vardi sol burun deligim tamamen tikaliydi ama bendeki egrilik ucts degil tam burun kokunden basliyodu zaten ameliyat olmamin en onemli neden nefes problemimdi
Cok sagol canim umarim kuculdugu gunleride gorurum

aynen benim burnumu tarif etmişsiniz, eğrilik tam kökten başlıyor, zaten dışarıdan da belli oluyor. ama doktorlar pek umutlu konuşmuyorlar. siz memnun musunuz?

aynen benim burnumu tarif etmişsiniz, eğrilik tam kökten başlıyor, zaten dışarıdan da belli oluyor. ama doktorlar pek umutlu konuşmuyorlar. siz memnun musunuz?
Doktora sordugumda hic bir doktor hic bir burun icin garanti veremez dedi suan icin sıkıntı yok ama ileride ne olur inan bilmiyorum

Burnunuz çok güzel olmuş.Şu an şiş sanırım biraZ daha beklemelisiniz ,o zaman dahada güzwl görünecek

Back
X