Yeni burnuma merhaba deyin

Ooo. Çok hoş görünüyor arkadaşım. Güle güle ve sağlıkla kullan :) çok geçmiş olsun.
Daha çok erken. Büyük gelmes çok normal. Benimkinin küçülmesi 3 ayı buldu ki derim incedir benim. Hoş şişler indikçe daha kötü oldu benim açımdan ama :( yine de zaman alıyor cidden..

Benim burnum da sizinki gibi. Çok güzek olmuş, güle güle kullanın :) Doktorunuz Bahçelievler Medical Parkta mı? Ben de görüşmek isterim :)

Merhaba, hayırlı olsun yeni burnun yan profilden güzel duruyor zaten biraz da zamanla inmeler de olur çok daha güzel olur :D

Burnunuz çok güzel olmuş.Şu an şiş sanırım biraZ daha beklemelisiniz ,o zaman dahada güzwl görünecek
Evet sagda baya bir sislik var ama hassasiyeti azaliyor git gide
Ooo. Çok hoş görünüyor arkadaşım. Güle güle ve sağlıkla kullan :) çok geçmiş olsun.
Daha çok erken. Büyük gelmes çok normal. Benimkinin küçülmesi 3 ayı buldu ki derim incedir benim. Hoş şişler indikçe daha kötü oldu benim açımdan ama :KK43: yine de zaman alıyor cidden..
Tesekkur ederim :) bende burnumun ucununun dusmesinden korkuyorum insanlar cok dogal olmus diyorlar ucu cok kalkik degil umarim dusmez dahada
Benim burnum da sizinki gibi. Çok güzek olmuş, güle güle kullanın :) Doktorunuz Bahçelievler Medical Parkta mı? Ben de görüşmek isterim :)
Tesekkur ederim :) evet bahcelievler medicalparkta kbb uzmani muhammed oamukcu
ben ameliyat olalı 1.5 sene oldu hala ucunu kaldıramıyorum ama kanatlar normal. çok şükür ki kemik falan çıkmadı
Bende ucunun dusmesinden cok korkuyorum bu halini seviyorum cunku umarim dusmez
Merhaba, hayırlı olsun yeni burnun yan profilden güzel duruyor zaten biraz da zamanla inmeler de olur çok daha güzel olur :D
tesekkur ederim umarim dahada guzel olur :)

Evet sagda baya bir sislik var ama hassasiyeti azaliyor git gide

Tesekkur ederim :) bende burnumun ucununun dusmesinden korkuyorum insanlar cok dogal olmus diyorlar ucu cok kalkik degil umarim dusmez dahada

Tesekkur ederim :) evet bahcelievler medicalparkta kbb uzmani muhammed oamukcu

Bende ucunun dusmesinden cok korkuyorum bu halini seviyorum cunku umarim dusmez
tesekkur ederim umarim dahada guzel olur :)

Canım senin gözündeki şişlikler kaç güne inmişti?

Canım senin gözündeki şişlikler kaç güne inmişti?

Evet canim bendee merak ediyorum sislekrin ve morluklarin inme sürecini
altinci gunde sisliklerim inmisti ama gozlerimde sarimsi morluklar kalmisti alcilarimin alindigi sekizince gunde sislik yoktu sadece alcinin altinda leke gibi bir morluk vardi cok buz koydum ama tenimde cok hassas bir ten

Back
X