Yeni burun estetiği olanlar buraya

Bende ameliyat oldum ameliyat masası burnumu beğendim ben dik istememiştim hafif toparlama istemiştim burun ucum büyük gibi geldi bana ama doktor ödem var küçülecek dedi. Zaten ameliyat masasında şişmeye başlamışım alnım üst dudağım şişmiş burnumda ödemdir imşallah diye umuyorum ama o haliyle bile eskisinden çok çok daha iyi

Burun estetiği oldum 2,5 ay oldu sürecim çok zor geçiyor burnum aşırı kuru çok sert ve yüzüme baskı yapıyor siz yaşadınız mı bu sorunları çok korkuyorum doktorum çok ilgisiz

Benım bugün 22. Günüm burnum sola doğru yamuk gibi duruyor doktor ödemden dedi ama sizce öyle mi siz yaşadınız mı ?

Benım bugün 22. Günüm burnum sola doğru yamuk gibi duruyor doktor ödemden dedi ama sizce öyle mi siz yaşadınız mı ?
Merhaba.Yeni gördüm yorumunuzu.Öncelikle geçmiş olsun.Şuan yorum yapmak için çok erken benim burnumun sağ tarafı sol tarafından farklı duruyordu.Erken dönem gayet normal ödem demişti doktorum.4 buçuk ayı geride bıraktım şuan memnunum geçti o asimetrik görüntü.

Merhaba arkadaşlar. Bugün ameliyatımın 12. günü. Burnumu ilk kez dün gördüm ama beğenmedim. İlk görüşte beğenip vaow olan var mı ya? Yüzümde emanet taşıyormuşum gibi duruyor. Domuz gibi görünüyor şu an. Doktor ucu inecek dedi ama doktordan geldiğimden beri ağlıyorum, ağlamaktan başım ağrıdı gece boyu. Ailemi de biliyorum. Biz sana demiştik diyecekler. Şu an burun köküm özellikle gözüme çok büyük geldi. Göz ve burun birleşme kısmı. Sizce zamanla iner mi? Boyunu sevdim kısa ama o dediğim kısım özellikle rahatsız ediyor. Help lütfen

Doktoru da çok araştırdım. Kliniğinde de herkes övdü. Yaptığı burunlar da güzel instagramda. İlgili de. Piyasanın üstünde de para verdim. Güzel olsun ya

Canım ilk an ben de naptım ben dedim çok moralim bozuldu ama 1. Ayda gayet değişti ve oturdu ben de kötü bulmuştum su an 2.ayım cok memnunum korkma çok erken hele ilk ay her gin değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…