Aslında ailesi baskı yapmıyordu. İkimizde hemen hemen aynı yaşlardayız bir yaş fark var aramızda. O biran önce evlenmek istiyormuş gibi konuşup sonra böyle sanki kaçıyormuş gibi davrandı.Üzülmekte haklı olabilirsiniz ama erkek için 5 ay uzun bile olabilir, bilemedim.
Evlilik yaşı falan gelmiş biri heralde, sizden önce de sözlenmiş, sizle de aynı şeyleri düşünmüş yani üzerinde evlendirilme baskısı olan bir aileye falan sahip olabilir.
Azarlamıyorum yok yani hakkınız.Ben konu açtım fikir alıyorum. Siz insanları azarlar gibi konuşuyorsunuz. Size insanları azarlar gibi konuşma hakkı varken benim neden yazmaya hakkım yok acaba onu anlamıyorum.
EvedBükebilme kabiliyetim iyidir ama henüz görmediniz. Siz sadece şunu algılayamıyorsunuz sanırım. Bazı insanlarla geçirdiğiniz bir gün size onu bir ömür tanıyormuşsunuz hissi verebilir. Sanırım bunu yaşamadınız bu yüzden size çok komik geliyor.
4 ayda seninle bu kadar derinlestigini düşünüyorsun madem baskasıyla aynî hisleri yasayacagına neden ihtimal vermıyosun ay çok sacma. İlk sevgılın mı?4 ay da kendisinin söylediği sözler aile tanışması falan olunca 4 ay 30 gün üzerinden yaşanmış gibi olmuyor da daha çok yaşanmışlıklar üzerine oluyor gibi. Konuşulan o kadar çok şey vardı ki o 4 ay da. Süre 4 ay hissiyatı bir seneden fazla gibi.
İlk sevgilim değil ama hayatımda bana o güveni veren tek insandı. Belki de heziyanım bu yüzden. Kendime kızıyorum aslında biliyorum. İnanmışlığım beni kırıyor.4 ayda seninle bu kadar derinlestigini düşünüyorsun madem baskasıyla aynî hisleri yasayacagına neden ihtimal vermıyosun ay çok sacma. İlk sevgılın mı?
5 ay çok kısa 50 yıl sizi bekleyip aşkından bir deri bir kemik kalmalıydı. Vay şerefsiz.Kızlar 23 martta bir ilişkim oldu. Temmuz 10 da ben bitirdim. Aslında amacım bazı şeyleri fark etmesiydi zira çokca konuşmuştum kendisiyle sözlerini tutması konusunda.Söz dediysem maddiyat falan değil arkadaşlarına kaliteli vakit ayırıp bana düzgün vakit ayırmaması üzerineydi. Arkadaş kaldık güya ve iki kere de arkadaş grubuyla buluştuk. Çok konuşma olmadı ara sıra baktığını görüyordum ama adım atmasını konuşmasını beklerdim. Bir baktım ki kendisi sevgili yapmış. Sus kızım dedim bir şey deme ama sessizliğimi iki gün falan koruyabildim ve wp den yardımdır denebilir. Ben anladım ki bu beni hiç sevmemiş ama ısrarla sevdim sen inanmadın falan diyor. Bir de ciddi ilişkiydi aileler falan bir kere dışarda buluşmuştu. 5 ay başka bir ilişki için erken bir vakit değil mi ya ben mi yobazım. Hayır üstüne benle de arkadaş kalacağını falan söylemiş kıza. Ben yardırınca tabi engelledi ve takipten çıktı orası ayrı bir konu ama. Bu ne biçim bir iş bu nasıl bir mide ben mi geri kafalıyım. Bunlar mı çok modern anlamadım gitti.
Güldüm gerçekten. Kinayeniz iyiydi hakkınızı yemeyeyim. Ama ben sanırım Bi tık fazla ince fikirli ve duygusalım.5 ay çok kısa 50 yıl sizi bekleyip aşkından bir deri bir kemik kalmalıydı. Vay şerefsiz.
Alışırsın.İlk sevgilim değil ama hayatımda bana o güveni veren tek insandı. Belki de heziyanım bu yüzden. Kendime kızıyorum aslında biliyorum. İnanmışlığım beni kırıyor.
Hakkınız olabilir. Tam olarak bir cinsellik olmadı. Her sevgililikte olabiliri olan şeyler oldu. Ama ben sanırım çok fazla anlam yükledimilişkiyi ne kadar yoğun yaşadığına bağlı aslında bu
pek yoğun olmayan cinselliğinde olmadığı ilişkileri unutmak çok basit oluyor
ve çok kısa sürüyor yüzeysel kalıyor çünkü
güzel bi cinsellik, ten uyumu, duygusal bağ, anıların fazla olması, manevi paylaşımların çok olması
gibi durumlar yoksa 1 ayda bile unutur geçer yani nedir ki
sadece cinsellikte yetmez ten uyumu, üzerinden zaman geçse de düşündüğündeHakkınız olabilir. Tam olarak bir cinsellik olmadı. Her sevgililikte olabiliri olan şeyler oldu. Ama ben sanırım çok fazla anlam yükledim
Doğrudur demek ki o tür hareketleri içselleştiren tek bir taraf vardı o da bendim. O yüzden böyle hissediyorum.sadece cinsellikte yetmez ten uyumu, üzerinden zaman geçse de düşündüğünde
ya biz ne güzel ne tutkulu yaşadık bunları dedirtmiyorsa iki taraf içinde
bitti gitti
Valla üzülen siz olursunuz bu kafa yapısı ve ruh haliyle. İlişki bitmişse bitmiştir ister beş ay sonra başkasıyla olur isterse bittiğinin ertesi günü. Aynı şeyler sizin için de geçerli. Bir insan için bu kadar vakit harcamaya değmeyeceğini düşünüyorum.Güldüm gerçekten. Kinayeniz iyiydi hakkınızı yemeyeyim. Ama ben sanırım Bi tık fazla ince fikirli ve duygusalım.
En az 5 yıl beklemeliydi tez kellesi vurula
Bu da iyi bir izlenim bunu da düşünmüştüm.Tek amaç evlenmekkişi fark etmiyor demek ki ha sen olmuşsun ha Ayşe Fatma Hayriye
Modernlikle ya da geri kafalılıkla alakası yok bu durumun seni kırmamak için sevdim demiştir ama hemen bulduğu birine de derin duygular beslemiyordur emin ol. Issız adam sorunsalı var sanırım şahısta. Önüne bakmanda fayda var. Arkadaş kalalım diyenle de kalma. Arada dönebilirim demekten başka bir şey değil o cümle.Kızlar 23 martta bir ilişkim oldu. Temmuz 10 da ben bitirdim. Aslında amacım bazı şeyleri fark etmesiydi zira çokca konuşmuştum kendisiyle sözlerini tutması konusunda.Söz dediysem maddiyat falan değil arkadaşlarına kaliteli vakit ayırıp bana düzgün vakit ayırmaması üzerineydi. Arkadaş kaldık güya ve iki kere de arkadaş grubuyla buluştuk. Çok konuşma olmadı ara sıra baktığını görüyordum ama adım atmasını konuşmasını beklerdim. Bir baktım ki kendisi sevgili yapmış. Sus kızım dedim bir şey deme ama sessizliğimi iki gün falan koruyabildim ve wp den yardımdır denebilir. Ben anladım ki bu beni hiç sevmemiş ama ısrarla sevdim sen inanmadın falan diyor. Bir de ciddi ilişkiydi aileler falan bir kere dışarda buluşmuştu. 5 ay başka bir ilişki için erken bir vakit değil mi ya ben mi yobazım. Hayır üstüne benle de arkadaş kalacağını falan söylemiş kıza. Ben yardırınca tabi engelledi ve takipten çıktı orası ayrı bir konu ama. Bu ne biçim bir iş bu nasıl bir mide ben mi geri kafalıyım. Bunlar mı çok modern anlamadım gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?