Yeni Çağ sevgililiği

Aslında ailesi baskı yapmıyordu. İkimizde hemen hemen aynı yaşlardayız bir yaş fark var aramızda. O biran önce evlenmek istiyormuş gibi konuşup sonra böyle sanki kaçıyormuş gibi davrandı.

Eved

4 ayda seninle bu kadar derinlestigini düşünüyorsun madem baskasıyla aynî hisleri yasayacagına neden ihtimal vermıyosun ay çok sacma. İlk sevgılın mı?

4 ayda seninle bu kadar derinlestigini düşünüyorsun madem baskasıyla aynî hisleri yasayacagına neden ihtimal vermıyosun ay çok sacma. İlk sevgılın mı?
İlk sevgilim değil ama hayatımda bana o güveni veren tek insandı. Belki de heziyanım bu yüzden. Kendime kızıyorum aslında biliyorum. İnanmışlığım beni kırıyor.

5 ay çok kısa 50 yıl sizi bekleyip aşkından bir deri bir kemik kalmalıydı. Vay şerefsiz.

ilişkiyi ne kadar yoğun yaşadığına bağlı aslında bu
pek yoğun olmayan cinselliğinde olmadığı ilişkileri unutmak çok basit oluyor
ve çok kısa sürüyor yüzeysel kalıyor çünkü
güzel bi cinsellik, ten uyumu, duygusal bağ, anıların fazla olması, manevi paylaşımların çok olması
gibi durumlar yoksa 1 ayda bile unutur geçer yani nedir ki

Hakkınız olabilir. Tam olarak bir cinsellik olmadı. Her sevgililikte olabiliri olan şeyler oldu. Ama ben sanırım çok fazla anlam yükledim

Hakkınız olabilir. Tam olarak bir cinsellik olmadı. Her sevgililikte olabiliri olan şeyler oldu. Ama ben sanırım çok fazla anlam yükledim
sadece cinsellikte yetmez ten uyumu, üzerinden zaman geçse de düşündüğünde
ya biz ne güzel ne tutkulu yaşadık bunları dedirtmiyorsa iki taraf içinde
bitti gitti

sadece cinsellikte yetmez ten uyumu, üzerinden zaman geçse de düşündüğünde
ya biz ne güzel ne tutkulu yaşadık bunları dedirtmiyorsa iki taraf içinde
bitti gitti
Doğrudur demek ki o tür hareketleri içselleştiren tek bir taraf vardı o da bendim. O yüzden böyle hissediyorum.

Güldüm gerçekten. Kinayeniz iyiydi hakkınızı yemeyeyim. Ama ben sanırım Bi tık fazla ince fikirli ve duygusalım.
Valla üzülen siz olursunuz bu kafa yapısı ve ruh haliyle. İlişki bitmişse bitmiştir ister beş ay sonra başkasıyla olur isterse bittiğinin ertesi günü. Aynı şeyler sizin için de geçerli. Bir insan için bu kadar vakit harcamaya değmeyeceğini düşünüyorum.

Arkadaşım ağzından çıkanı duyuyor musun? Alt tarafı 4 ay sevgili olmuşsunuz onda da pastaneden pastaneye takilmissiniz, adam arkadaşlarına verdiği değeri sana vermemiş vs sevmiyor diye de ayrılmışsin.
Aradan beş ay gecmis, sevgili yapmış "ahir zaman aşkları" diyorsun beş aya evlense bile hakkıdır, ben bir şey demem .
Tutup bitmiş gitmiş şeyin yasını tutan kendinde sorun ara, bunca zaman geçmiş niye aklım burada diye

Modernlikle ya da geri kafalılıkla alakası yok bu durumun seni kırmamak için sevdim demiştir ama hemen bulduğu birine de derin duygular beslemiyordur emin ol. Issız adam sorunsalı var sanırım şahısta. Önüne bakmanda fayda var. Arkadaş kalalım diyenle de kalma. Arada dönebilirim demekten başka bir şey değil o cümle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…