• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Çağ sevgililiği

Arkadaşım ağzından çıkanı duyuyor musun? Alt tarafı 4 ay sevgili olmuşsunuz onda da pastaneden pastaneye takilmissiniz, adam arkadaşlarına verdiği değeri sana vermemiş vs sevmiyor diye de ayrılmışsin.
Aradan beş ay gecmis, sevgili yapmış "ahir zaman aşkları" diyorsun😅 beş aya evlense bile hakkıdır, ben bir şey demem .
Tutup bitmiş gitmiş şeyin yasını tutan kendinde sorun ara, bunca zaman geçmiş niye aklım burada diye
Bi de adama saldırmış🙄 kendini takıntılı psikopat aşık konumuna düşürdüğünün farkında değil.

Alışmaya alışırım da yeniden birisine inanmak çok zor olacak. Şuan çok yeni bu hisleri yaşıyorum bu olayla ilgili tahmini ne zamana geçer bilmiyorum da aynı zamanda kpss ye de hazırlanmaya çalışıyorum. Çok farklı problemlerinde var. Hepsi bir arada bana çok geldi sanırım. Bu konu üzerinden patladım.

Bi de adama saldırmış🙄 kendini takıntılı psikopat aşık konumuna düşürdüğünün farkında değil.
Teşekkür ederim yorumlarınız için. Takıntılı psikopat değilim. Söyleyemediğim son sözleri söylemek istedim ama ister istemez münakaşaya dönüştü. Saldırmak için yüz yüze olmak gerekiyor diye biliyorum. Neyse siz doğrusunu bilirsiniz zaten. Benim hayatımı siz yaşıyorsunuz nasıl olsa.

Haklı olabilirsiniz ama biz o 4 ayı biraz bir sene gibi yaşamış olabiliriz yani sanırım.Ben öyle gördüm. Zira başta da niyeti ciddi iki insan olarak buluşturulduk. Hatta kendisi söz için bir sene dolmadan Kasım Aralıkta söz yaparız nişan yaparız diye konuşuyordu.
Nasıl bir sene gibi yaşadınız? Benim şimdiki sevgilimle ayrılmıştım geçen sene, o zaman mesela bana da beraber geçen aylar sanki birkaç sene gibi gelirdi. Çünkü çok fazla şey paylaşmıştık, beraber ülkeler ,şehirler gezmistik, binlerce küçük büyük problemler çözmüştük, otostoplar çekmiştik, gün geldi bilmediğimiz ülkede olaylar sonucu bir iş hanında yatmıştık, evde beraber yemek yapmalar, anıları çizip kitap haline getirmeler, komik anılardan şarkılar yapmalar, kendi mizahimiz ,yatak muhabbetimiz,yeni şeyler kesfetmeler falan... Öyle dolu dolu yaşadık ki hiç inanamadim birkaç ay olduğuna.
Sizinki de böyle miydi?
Yoksa pastanede profiterol yemeli, daha sevisilmeyen, kafe çıkması miydi?
Eğer ikinci seçenekse bir adam çok aşık değilse bunu ilişkiden bile saymaz. Eğer ilki gibiyse şahsen ben çocuktan ayrıldım, pekala birkaç ay sonra yeni yeni tatlı insanlarla flört etim, gayet de hayatima baktım 😅 bitmiş gitmiş mesele, beni uzmeseydi bitirmezdim. Bir de elin adamının yasını mi tutacam su bekar halimle?

Bilemiyorum ki. Ayrılık sonrası hemen başkasını bulmayı ayrıldığı kişiye sargısı olan yapmaz bence
Son mesajlaşmada kendisine de bunu söylediğim. Senin ilişkiye saygın yokmuş. Herşeyi geçtim süre değil herkes yorumlarda süreye takılmış. Benle arkadaş kalıyorsun kıza da arkadaşım kalıcak eski sevgilim diyebiliyorsun bu yeni sevgilisine de saygısızlık bence. Bilemiyorum artık.

😂😂😂 Süre değil ki aslında burada önemli olan kandırılmış gibi hissetmek.
Ölen karısının arkasından makber'i yazan Abdulhak Hamit Tarhan bile Fatma'dan sonra 3 kere daha evlenmiş. Sizin beklenti sıfır olmalıydı. Erkolara bu kadar anlam yüklenmeyin Bennulaza Hanım🌸

Teşekkür ederim yorumlarınız için. Takıntılı psikopat değilim. Söyleyemediğim son sözleri söylemek istedim ama ister istemez münakaşaya dönüştü. Saldırmak için yüz yüze olmak gerekiyor diye biliyorum. Neyse siz doğrusunu bilirsiniz zaten. Benim hayatımı siz yaşıyorsunuz nasıl olsa.
Saldırı sadece fiziksel olmaz. Ben sizin söyledikleriniz dışında bir şey yazmadım. Siz yazdınız konunuzda bunları. Takıntılı bir psikopatsınız da demedim karşı tarafa kendinizi öyle yansıtmışsınız, kendinizi o konuma koymuşsunuz dedim. Beş ay önce ayrıldığım eski sevgilim beni arayıp sizin yaptıklarınızı yapsa takıntılı bir psikopat olduğunu düşünür ve çok korkarım. Bir kadın yapınca da sonuç çok farklı olmuyor.

Nasıl bir sene gibi yaşadınız? Benim şimdiki sevgilimle ayrılmıştım geçen sene, o zaman mesela bana da beraber geçen aylar sanki birkaç sene gibi gelirdi. Çünkü çok fazla şey paylaşmıştık, beraber ülkeler ,şehirler gezmistik, binlerce küçük büyük problemler çözmüştük, otostoplar çekmiştik, gün geldi bilmediğimiz ülkede olaylar sonucu bir iş hanında yatmıştık, evde beraber yemek yapmalar, anıları çizip kitap haline getirmeler, komik anılardan şarkılar yapmalar, kendi mizahimiz ,yatak muhabbetimiz,yeni şeyler kesfetmeler falan... Öyle dolu dolu yaşadık ki hiç inanamadim birkaç ay olduğuna.
Sizinki de böyle miydi?
Yoksa pastanede profiterol yemeli, daha sevisilmeyen, kafe çıkması miydi?
Eğer ikinci seçenekse bir adam çok aşık değilse bunu ilişkiden bile saymaz. Eğer ilki gibiyse şahsen ben çocuktan ayrıldım, pekala birkaç ay sonra yeni yeni tatlı insanlarla flört etim, gayet de hayatima baktım 😅 bitmiş gitmiş mesele, beni uzmeseydi bitirmezdim. Bir de elin adamının yasını mi tutacam su bekar halimle?
Sizin adınıza sevindim. Ben demek ki sizin yaşayabildiğiniz şekilde ilişkilerimi yaşayamamış sizin bitirdiğiniz şekilde bitirememişim.

yatak döşek yataydı adını göğsüne dövme yaptırsaydı di mi 4 aylık ilişkinin üstünden 5 ay sonra nasıl başka biriyle olabilir inanılmaz.
Fazla dramatik olmuş aylar sonra ağzınıza geleni yazmak gibi şeyler sizi pek hoş duruma sokmamış. İlişkiler bittiyse bitmiştir bu kadar. Hayat bitiyor ömür geçiyor dakikanın kıymeti büyük.

Yaş kaç ? Genelde ilk soru bu oluyor ki ben de konuyu okudukca yaşınızı merak ettim
Siz derin ve duygusal dusundugunuz icin anlam yuklemis olabilirsiniz ama eski sevgiliniz sizin kadar duygusal bakmamis demek ki
Seviyorum da demiş belki onun sevgisi o kadar.
Hani bir skala vardir on üzerinden diyelim siz 7 8lerdesiniz ama onun icin 4 5 de yeterlidir. Yani onun sevgisi sizinkinden az gorundu diye sevmemis olmaz ki sadece sizin kadar yukselmemistir bu da normal herkesi kendiniz gibi düşünmeyin.
5 ay da bir erkek icin yeterli
Mesela ben biriyle tanismistim kac senelik iliskisi bitmis 4 ay olmuş ama bana eskisinden bahsedince hala unutmadığını anlamistim, o ise bitti gitti geçmişte kaldi demisti. Bazen de aliskanliklar unutulmuyor ama bittiyse önüne bakmak gerek.
Sonradan yazip "yardırmak" gereksiz olmus bence

yatak döşek yataydı adını göğsüne dövme yaptırsaydı di mi 4 aylık ilişkinin üstünden 5 ay sonra nasıl başka biriyle olabilir inanılmaz.
Fazla dramatik olmuş aylar sonra ağzınıza geleni yazmak gibi şeyler sizi pek hoş duruma sokmamış. İlişkiler bittiyse bitmiştir bu kadar. Hayat bitiyor ömür geçiyor dakikanın kıymeti büyük.
Evet dakikalar kıymetli ve geçen dakikalar geri gelmiyor. O dakikaları yalandan yaşamış olmanın hissiyatı da daha başka dakikaları zehir ediyor. Yatak döşek olmasını beklemedim. Beni hayatında tutup sevgili yapmasına ve beni hala hayatında arkadaş adı altında tutmasına sinirlendim. Göğsünde değil cebinde tutma ihtimaline sinirlendim.

4 aylik iliski yapti diye 4 sene hayatina kimseyi almasamiydi? Sizde bir garipsiniz gercekten. Hadi 3-5 senelik ilişkilere 2 ayda unutmamiş olabilir diyoruz da bu nedir yani? 😄
3 5 senelik ilişkiler de ilişkinin dibi sıyrılmış belki de süreç içerisinde zaten bitmiştir. Kısa süreli ilişkiler de ilişkinin dibinin sıyrılma ihtimali daha az olabiliyor. İlişki bitiyor iki kişi arasında belki ama bir şeyler yaşanmaya devam ediyor. Bu durumda da bu yorumu yapar mıydınız?

Sizin adınıza sevindim. Ben demek ki sizin yaşayabildiğiniz şekilde ilişkilerimi yaşayamamış sizin bitirdiğiniz şekilde bitirememişim.
Tamam da adam bitirmiş. Ne arayıp carliyorsun.
Ben üniversitedeyken bir salak amelenin tekiyle beraberdim. Tiksiniyorum kendimden, iyi biri dedim mal miyim neyim başladım. Bir sene öyle böyle geçti adamdan ayrıldım. Haziran başıydı. Tutturdu 'tatil bitince son bir kez görüşelim' diye, ben de tamam dedim.
Bu arada ben tatilde çok güzel bir aşka başladım ki adamı bugün bile hatırlarım, ilk gerçek aşkım diyebilirim. Neyse bu çocuğun kulağına gidiyor ortak arkadaslardan. Eylül ayı gibi falan. Arıyor beni nasıl küfürler hakaretler "sen beni aldattin, 3 ay ya, üç ay, nasıl birini bulursun üç ayda, biz gorusecektik seninle" bilmemne. Sonra her yerden engelledim, öğrenci evimi basmaya çalıştı, aileme,sevgilime ulaşmaya çalıştı falan, amele sümügü. Hiç bir şekilde tepki vermeyince bıraktı peşimi.
Hiç hoş bir davranis degil
Son mesajlaşmada kendisine de bunu söylediğim. Senin ilişkiye saygın yokmuş. Herşeyi geçtim süre değil herkes yorumlarda süreye takılmış. Benle arkadaş kalıyorsun kıza da arkadaşım kalıcak eski sevgilim diyebiliyorsun bu yeni sevgilisine de saygısızlık bence. Bilemiyorum artık.
Ayrıca eski sevgili ile arkadaş kalınabilir, ben bunda bir şey görmüyorum. Adam ne güzel dürüst olmus kıza.
Benim de eski sevgilim ekli, Instagram'da da istisnasız her storimi beğenir, hatta şimdiki sevgilimle bir şey atayim "çok romantik😏" yazar 😅
Sevgilimin de çevresinde vardır belki eski sevgilisi, hiç sormadım. Merak da etmedim. İnsanlık hali. Öyle uygun gördüyse demek ki öyle uygundur yani.
Bence baştan aşağı yanlış davranmissiniz ama neyse:)
Her hareketimiz doğru olacak diye bir kural yok. En azından şu andaki atmaya yaramış hayatından. Bu saatten sonra sen de yoluna bak, yeni adaylar tanı, yeni aşklara yelken ac

Valla üzülen siz olursunuz bu kafa yapısı ve ruh haliyle. İlişki bitmişse bitmiştir ister beş ay sonra başkasıyla olur isterse bittiğinin ertesi günü. Aynı şeyler sizin için de geçerli. Bir insan için bu kadar vakit harcamaya değmeyeceğini düşünüyorum.
Doğrudur. Fikrinize saygı duyuyorum.

Tamam da adam bitirmiş. Ne arayıp carliyorsun.
Ben üniversitedeyken bir salak amelenin tekiyle beraberdim. Tiksiniyorum kendimden, iyi biri dedim mal miyim neyim başladım. Bir sene öyle böyle geçti adamdan ayrıldım. Haziran başıydı. Tutturdu 'tatil bitince son bir kez görüşelim' diye, ben de tamam dedim.
Bu arada ben tatilde çok güzel bir aşka başladım ki adamı bugün bile hatırlarım, ilk gerçek aşkım diyebilirim. Neyse bu çocuğun kulağına gidiyor ortak arkadaslardan. Eylül ayı gibi falan. Arıyor beni nasıl küfürler hakaretler "sen beni aldattin, 3 ay ya, üç ay, nasıl birini bulursun üç ayda, biz gorusecektik seninle" bilmemne. Sonra her yerden engelledim, öğrenci evimi basmaya çalıştı, aileme,sevgilime ulaşmaya çalıştı falan, amele sümügü. Hiç bir şekilde tepki vermeyince bıraktı peşimi.
Hiç hoş bir davranis degil

Ayrıca eski sevgili ile arkadaş kalınabilir, ben bunda bir şey görmüyorum. Adam ne güzel dürüst olmus kıza.
Benim de eski sevgilim ekli, Instagram'da da istisnasız her storimi beğenir, hatta şimdiki sevgilimle bir şey atayim "çok romantik😏" yazar 😅
Sevgilimin de çevresinde vardır belki eski sevgilisi, hiç sormadım. Merak da etmedim. İnsanlık hali. Öyle uygun gördüyse demek ki öyle uygundur yani.
Bence baştan aşağı yanlış davranmissiniz ama neyse:)
Her hareketimiz doğru olacak diye bir kural yok. En azından şu andaki atmaya yaramış hayatından. Bu saatten sonra sen de yoluna bak, yeni adaylar tanı, yeni aşklara yelken ac
Ben eski sevgiliden arkadaş olunmayacağı kanaatindeyim. Özellikle aynı ortamdayken konuşamayıp sadece flört bakışı satılıyorsa çok da arkadaş kalınmış gibi olmuyor o iş bence. Arayıp sövme falan yapmadım o kısmı tamamen yanlış anlamışsınız. İçimde kalan şeyleri mesaj olarak yazdım. Kendisiyle karşılıklı mesajlaştık.

Tam olarak nasıl kadırdı mesela? Bu beş ay boyunca size umut mu verdi tekrar başlamak için? Sizi unutamadığını falan mı söyledi? Ne yaptı da kandırdı?
Buluşma zamanı özellikle gelip gelmeyeceğimi öğrenmeye çalıştı. Buluşulduğunda uzaktan sadece kaçamak bakabildi. Arkadaş kalabilseydi sizce benimle arkadaş ortamında muhabbet edemez miydi?

3 5 senelik ilişkiler de ilişkinin dibi sıyrılmış belki de süreç içerisinde zaten bitmiştir. Kısa süreli ilişkiler de ilişkinin dibinin sıyrılma ihtimali daha az olabiliyor. İlişki bitiyor iki kişi arasında belki ama bir şeyler yaşanmaya devam ediyor. Bu durumda da bu yorumu yapar mıydınız?
Olay dibini siyirmak değil kimi insan iliski bitse de uzun süre birlikte olunca alişkanlik geliştirmiş oluyor.

Bu adam sizi sevse arkadaşlarindan daha az vakit ayirmazdi aksi durum söz konusu degil isterse sulalesiyle taniştirsin, siz kendi kafaniz yasiyorsunuz ilişkiyi.

Back
X