Tamam da adam bitirmiş. Ne arayıp carliyorsun.
Ben üniversitedeyken bir salak amelenin tekiyle beraberdim. Tiksiniyorum kendimden, iyi biri dedim mal miyim neyim başladım. Bir sene öyle böyle geçti adamdan ayrıldım. Haziran başıydı. Tutturdu 'tatil bitince son bir kez görüşelim' diye, ben de tamam dedim.
Bu arada ben tatilde çok güzel bir aşka başladım ki adamı bugün bile hatırlarım, ilk gerçek aşkım diyebilirim. Neyse bu çocuğun kulağına gidiyor ortak arkadaslardan. Eylül ayı gibi falan. Arıyor beni nasıl küfürler hakaretler "sen beni aldattin, 3 ay ya, üç ay, nasıl birini bulursun üç ayda, biz gorusecektik seninle" bilmemne. Sonra her yerden engelledim, öğrenci evimi basmaya çalıştı, aileme,sevgilime ulaşmaya çalıştı falan, amele sümügü. Hiç bir şekilde tepki vermeyince bıraktı peşimi.
Hiç hoş bir davranis degil
Ayrıca eski sevgili ile arkadaş kalınabilir, ben bunda bir şey görmüyorum. Adam ne güzel dürüst olmus kıza.
Benim de eski sevgilim ekli, Instagram'da da istisnasız her storimi beğenir, hatta şimdiki sevgilimle bir şey atayim "çok romantik

" yazar

Sevgilimin de çevresinde vardır belki eski sevgilisi, hiç sormadım. Merak da etmedim. İnsanlık hali. Öyle uygun gördüyse demek ki öyle uygundur yani.
Bence baştan aşağı yanlış davranmissiniz ama neyse:)
Her hareketimiz doğru olacak diye bir kural yok. En azından şu andaki atmaya yaramış hayatından. Bu saatten sonra sen de yoluna bak, yeni adaylar tanı, yeni aşklara yelken ac