Yeni Çağ sevgililiği

Neyse hayırlısı böyleymiş. En azından artık aklında değil, iyi tarafından bak.
İnşallah tez zamanda cookk daha iyisini bulursun

Arkadaş kalalım demek cepte tutmak mı? O zaman siz de onu cepte tutmuş olmuyor musunuz arkadaşlıktan çıkaramadığınız için? Rahatsız hissettiriyorsa ilişki bitince silebilirdiniz. Siz bitirememişsiniz kafanızda, ilişki ihtimali varmış. Onun bitirmiş ve yoluna devam etmiş olması üzmüş.

4 ay birlikte yaşanmış bile olsa ilişki için çok kısa bir süre flört denilebilir belki.
Flört aşamasında anlaşamadıysanız ilerde büyük sorunlar çıkardı vaktinizi harcamadan ayrılmış olmanıza sevinin, karşınıza birinin çıkma ihtimalini güçlendirmişsiniz.

Onun adina neden dusunuyorsunuz ki? Siz kalmayin arkadas o zaman cok koyuyorsa.

Benim ilk sevgilim diyebilecegim kisi ki onun da ilk sevgilisiydim. O seviyordu ama iliski yürütmeyi bilmiyordu cocuksuydu ben de ugrasmak istemedim ayrildim. Arkadas kalalim dedi yok dedim. Bir kez arkadas ayagina yazdi sonra yine sen şöylesin de böyle olsaydi da... direkt engelledim uğraşamam dedim. Yani demem o ki bir taraf bitirdiyse hayatina devam edebiliyor diger tarafsa kafasinda bitiremedigi icin digerinin de oyle olmasını bekleyip hayatina salca olabiliyor. Gerek yok bunlara. Arkadas kalmayin gorusmeyin. Ortak bir alanda denk gelirseniz merhaba merhaba bitti o da hadi nezaketen selamlasma diye yoksa fazlasına gerek yok

Erkekler takıntılı kalmıyor başkasını buluyor. Ben hiç rastlamadım ayrılıktan sonra 1 sene 2 sene başka birini bulmayan.

Dibini mi sıyırmak
Derinliği ne olacak da ne dibi olsun? Bi tabak keşküle iki kaşık atmış olabilirsiniz max.

O da olabilir ama beni asıl öfkelendiren ben onun iyi bir insan olduğuna inanmıştım. Hatta ayrıldığımda da çevreme iyi biri diyip durdum. Böyle biri iyi bir insan mıdır?
Başkası ile sevgili olması kötü biri mi yapar? Siz bu süreçte kimseyle görüşmediniz mi ? Aklinizca ders vermek için ayrıldınız adam napsin yoluna bakmış

Erkekler takıntılı kalmıyor başkasını buluyor. Ben hiç rastlamadım ayrılıktan sonra 1 sene 2 sene başka birini bulmayan.
Bende var bir tane en son 10 sene once görüştük senede bir yoklardi birkac kez denedi ben her yerden engellemiştim gecenlerde telegramdan yazdi oradan da bastim engeli 10 sene önce donmuş hic zaman geçmemiş gibi duruyor. Simdi desem ki senden sonra benim sevgililerim de oldu diye hem kafayi yer hem de hala pesimde dolanir oyle de yuzsuz

Benim çevremde çok var. Bir yakın arkadaşım kız arkadaşı İstanbul'da diye İstanbul'a gelmiş, kızın evinde kalmış, o iş ararken kaç ay kız hem eve bakıp hem ona para vermiş. Arkadaşım olacak şerefsiz de evde boş boş dururken kızın ev arkadaşıyla yatmış neyse aradan zaman geçince adamla kız ayrılmış, ben bu süreçten bir sene sonra falan iş arkadaşı oldum çocukla.
Çocugun ağzında hep o kız vardı. Zaman geçti çocuk daha güzel bir iş buldu, mesleğini yapmaya başladı. Ne zaman beraber güzel bir yere gitsek "ulan tüm kahrımi o cekti, öyle isterdim ki şimdiki maaşımı ona yedirebilmeyi" falan derdi. Adam işinde yukseldikce aynı muahbbeti yapardı. Ben de o arada sevgilimden ayrıldım, yenisini buldum, dolu dolu yaşadım,bıraktım yenisini buldum falan, bizim alkol sofralarında benim isimler devamlı değişiyor, çocuğun ismi hiç degismiyordu. Kaç sene, belki beş hep o kızdan bahsetti, biriyle sevgili olsa onla kıyasladı, "o olsa yapmazdı" falan...
Derken sonra aynı eski sevgilisi gibi turuncu kıvırcık saçlı, çilli bir kız buldu, dedi "ben sanırım aşık oldum" . Şimdi evli mutlu :) bilmiyorum hala eksini anıyor mu, artık konuşmuyoruz.
Ama erkek de epey takıntılı kalıyor. Baksa arkadaşlarım da var ısrarla her alkol sofrasında konuyu eski kız arkadaşlarına getiren.
Bence erkekler de kolay kolay unutamiyorlar

Ben konu açtım fikir alıyorum. Siz insanları azarlar gibi konuşuyorsunuz. Size insanları azarlar gibi konuşma hakkı varken benim neden yazmaya hakkım yok acaba onu anlamıyorum.
Adamdan ayrilmissin aradan 5 ay geçmiş sevgilisi olunca delirmek hadsizlik olarak gelmiyor mu size

Tam olarak nerede tekrar tekrar dönmüş?

O da olabilir ama beni asıl öfkelendiren ben onun iyi bir insan olduğuna inanmıştım. Hatta ayrıldığımda da çevreme iyi biri diyip durdum. Böyle biri iyi bir insan mıdır?
Kız adamın bir kötülüğü yok ki. Yeni birini sevmiş , başlamış. Üstelik kızı da kandırmamis "bir arkadaş" diye, açık açık söylemiş 'eski sevgilim' diye. Bence adamda sorun yok. Hala iyi biri.
Senin hesapla beni sorgudan gecirmeden direkt cehenneme atsınlar kimsenin yasını tutamam
Mottom;

Benden önce de görücü usulü tanıştığı bir kızla sözlenmiş kızın maddi istekleri üzerine ayrılınmış.
Buna inadınız mı? Hep eski sözlüleri sevgilleri nişanlıları karıları kötüdür zaten. Kıza sorsan neler anlatır neler. Sizin için 1 seneden önce düşünmüyorum diyen annesi hiç bir şey yapmamıştır kıza. Ana oğul masum gariban, elin kızı maddiyatçı paragöz.
sadece flört bakışı satılıyorsa
Bu ne demek? Yani gizli gizli size mi baktı? Yanlış anlamayın, X kuşağı olduğum için soruyorum.

Valla ben kızın günahını alamam bana anlatılan buydu aynen gizli bakmak

Adamdan ayrilmissin aradan 5 ay geçmiş sevgilisi olunca delirmek hadsizlik olarak gelmiyor mu size
Ya bacım bak konu başlığı bir derdim var. Hadi beni yargılayın değil. Konu açtım fikir verilsin diye doğrum hatam varsa da öğreneyim diye. Sizin gibi bir kaç kişi daha böyle yorum yapmaya değilde direk yargılamaya gelmişsiniz. Yargıç mısınız anlamadım ki. Senin bu konuya yorum atman ne kadar hadsizlik değilse benim de eski sevgilime içimdekileri yazmam kendimi kötü hissetmiş olmam hadsizlik değil.

Konu acmissiniz ben de yorum yaptım. Soruya cevap verdim . Eski sevgiliniz size soru sormuş mu benim sevgilim var bu konu hakkında ne düşünüyorsun dedi mi ?
Empati kurun biraz 5 ay önce ayrıldığım kişi hayatımda biri var diye bana yazsa aşırı rahatsız olurdum, yeni sevgilisi kim bilir neler düşünmüştür, ne hakla yazıyor sana diye . Dünyada sadece söz yoksunuz , sadece sizin duygularınız yok . Ortada büyük bir aşk yokmus, zaten adam ilgilenmiyormus bile sizinle . Siz kendi kendinize ilişki yaşayıp sonra ayrilmissiniz. Adam da yoluna bakmış , attığınız mesaj hadsizlik. Yargılayan kimse yok sizi hayatın gerçeklerini anlatıyoruz

Ya bak hala anlamamışsın. Adam benle buluşuyor arkadaş ayağına bacım okudun mu yazıyı sen arkadaş olarak tutuyor beni. Hala hadsiz diyorsun. Sen bana soru yazmışsın ayrıca yorum değil?

"ben" diyorsunuz; karşınizdaki insan farklı bir dunya, bir kişilik, karakter.
Sizin yaşadığınız duygu yoğunluğunu yaşamamış, hissetmemiş.
Oturup, ahlanip vahlanip, acı cekmesini mi bekliyordunuz?
O önceki ilişkiyi arkadaşım olarak tutuyorum olayıda, şimdikiyle ayrılırsa, eskiye geri dönebilmek icin açık kapı birakmak.

Ya bak hala anlamamışsın. Adam benle buluşuyor arkadaş ayağına bacım okudun mu yazıyı sen arkadaş olarak tutuyor beni. Hala hadsiz diyorsun. Sen bana soru yazmışsın ayrıca yorum değil?
Adam barisalim dedi mi ? Sizinle başbaşa romantik anlar yaşadı mı ? Diyrosunuz ki grupça görüştük yanıma bile gelmedi sizin kendi cikariminizla flortez bakışlar attı . Ordaki soru sizce gerçekten soru mu ? İnsanlara direkt hadsiz demek saygısızlik olabilir diye soru sorarak sizin anlamanızı sağlamaya çalıştım ama olmadı. O zaman yorumumu hadsizlik olarak yapıyorum

Saygısızlık yapmamak için hadsiz kelimesini soru cümlesiyle söylediniz öyle mi ve böyle söylediğiniz için saygısızlık yapmamış oldunuz. Tebrik ediyorum gerçekten hayatımdaki en düşünceli saygısızlık ifadesi sorusu seçiyorum sorunuzu. Gelip gelmeyeceğimi 4 defa sorması da benim çıkarımım mı oluyor hanfendi. Arkadaşının vasıtasıyla sevgilimin olup olmadığını sorgulaması da mı benim çıkarımım peki. Ben sizi yargılamadım ben sizden yorum bekledim. Herkesin cevabı üslubu kendine hastır bu konuda da bir problemim yok. Ama siz yargıç gibi tek bir soru cümlesiyle ifade belirtip benim de saygılı hakaret olarak algılamamı istemişsiniz. Kısacası hakaret etmek için kulağınızı tersten tutmuşsunuz. Buna hiç gerek yoktu öylesi de böylesi de saygısızca oldu benim açımdan. Direk deseydiniz en azından dobra olduğunuzu düşünürdüm.

Aynen kesinlikle açık kapı bırakmak. Ve haklısınız ben yaşamışım görüldüğü üzere o duygu yoğunluğunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…