Neyse hayırlısı böyleymiş. En azından artık aklında değil, iyi tarafından bak.Ben eski sevgiliden arkadaş olunmayacağı kanaatindeyim. Özellikle aynı ortamdayken konuşamayıp sadece flört bakışı satılıyorsa çok da arkadaş kalınmış gibi olmuyor o iş bence. Arayıp sövme falan yapmadım o kısmı tamamen yanlış anlamışsınız. İçimde kalan şeyleri mesaj olarak yazdım. Kendisiyle karşılıklı mesajlaştık.
Arkadaş kalalım demek cepte tutmak mı? O zaman siz de onu cepte tutmuş olmuyor musunuz arkadaşlıktan çıkaramadığınız için? Rahatsız hissettiriyorsa ilişki bitince silebilirdiniz. Siz bitirememişsiniz kafanızda, ilişki ihtimali varmış. Onun bitirmiş ve yoluna devam etmiş olması üzmüş.Evet dakikalar kıymetli ve geçen dakikalar geri gelmiyor. O dakikaları yalandan yaşamış olmanın hissiyatı da daha başka dakikaları zehir ediyor. Yatak döşek olmasını beklemedim. Beni hayatında tutup sevgili yapmasına ve beni hala hayatında arkadaş adı altında tutmasına sinirlendim. Göğsünde değil cebinde tutma ihtimaline sinirlendim.
Onun adina neden dusunuyorsunuz ki? Siz kalmayin arkadas o zaman cok koyuyorsa.Son mesajlaşmada kendisine de bunu söylediğim. Senin ilişkiye saygın yokmuş. Herşeyi geçtim süre değil herkes yorumlarda süreye takılmış. Benle arkadaş kalıyorsun kıza da arkadaşım kalıcak eski sevgilim diyebiliyorsun bu yeni sevgilisine de saygısızlık bence. Bilemiyorum artık.
Erkekler takıntılı kalmıyor başkasını buluyor. Ben hiç rastlamadım ayrılıktan sonra 1 sene 2 sene başka birini bulmayan.Kızlar 23 martta bir ilişkim oldu. Temmuz 10 da ben bitirdim. Aslında amacım bazı şeyleri fark etmesiydi zira çokca konuşmuştum kendisiyle sözlerini tutması konusunda.Söz dediysem maddiyat falan değil arkadaşlarına kaliteli vakit ayırıp bana düzgün vakit ayırmaması üzerineydi. Arkadaş kaldık güya ve iki kere de arkadaş grubuyla buluştuk. Çok konuşma olmadı ara sıra baktığını görüyordum ama adım atmasını konuşmasını beklerdim. Bir baktım ki kendisi sevgili yapmış. Sus kızım dedim bir şey deme ama sessizliğimi iki gün falan koruyabildim ve wp den yardımdır denebilir. Ben anladım ki bu beni hiç sevmemiş ama ısrarla sevdim sen inanmadın falan diyor. Bir de ciddi ilişkiydi aileler falan bir kere dışarda buluşmuştu. 5 ay başka bir ilişki için erken bir vakit değil mi ya ben mi yobazım. Hayır üstüne benle de arkadaş kalacağını falan söylemiş kıza. Ben yardırınca tabi engelledi ve takipten çıktı orası ayrı bir konu ama. Bu ne biçim bir iş bu nasıl bir mide ben mi geri kafalıyım. Bunlar mı çok modern anlamadım gitti.
Dibini mi sıyırmak3 5 senelik ilişkiler de ilişkinin dibi sıyrılmış belki de süreç içerisinde zaten bitmiştir. Kısa süreli ilişkiler de ilişkinin dibinin sıyrılma ihtimali daha az olabiliyor. İlişki bitiyor iki kişi arasında belki ama bir şeyler yaşanmaya devam ediyor. Bu durumda da bu yorumu yapar mıydınız?
Başkası ile sevgili olması kötü biri mi yapar? Siz bu süreçte kimseyle görüşmediniz mi ? Aklinizca ders vermek için ayrıldınız adam napsin yoluna bakmışO da olabilir ama beni asıl öfkelendiren ben onun iyi bir insan olduğuna inanmıştım. Hatta ayrıldığımda da çevreme iyi biri diyip durdum. Böyle biri iyi bir insan mıdır?
Bende var bir tane en son 10 sene once görüştük senede bir yoklardi birkac kez denedi ben her yerden engellemiştim gecenlerde telegramdan yazdi oradan da bastim engeliErkekler takıntılı kalmıyor başkasını buluyor. Ben hiç rastlamadım ayrılıktan sonra 1 sene 2 sene başka birini bulmayan.
Benim çevremde çok var. Bir yakın arkadaşım kız arkadaşı İstanbul'da diye İstanbul'a gelmiş, kızın evinde kalmış, o iş ararken kaç ay kız hem eve bakıp hem ona para vermiş. Arkadaşım olacak şerefsiz de evde boş boş dururken kızın ev arkadaşıyla yatmışErkekler takıntılı kalmıyor başkasını buluyor. Ben hiç rastlamadım ayrılıktan sonra 1 sene 2 sene başka birini bulmayan.
Adamdan ayrilmissin aradan 5 ay geçmiş sevgilisi olunca delirmek hadsizlik olarak gelmiyor mu sizeBen konu açtım fikir alıyorum. Siz insanları azarlar gibi konuşuyorsunuz. Size insanları azarlar gibi konuşma hakkı varken benim neden yazmaya hakkım yok acaba onu anlamıyorum.
Tam olarak nerede tekrar tekrar dönmüş?Gayet normalsiniz yobazlık ne alaka.
Sizinle 4 ay ilişki yaşayıp birkaç ay sonra başkasını bulması normal.Cunku aranızda fazlaca bir muhabbet olmamis.
Ama sorun şu ki tekrar size dönmesi.Ben bunu ergenlik dönemlerinde sevgilim vardı.Onda gördüm.
Kesinlikle normal değil.Tekrar tekrar barışır.Tekrar tekrar başkasına gider.Asla selam bile vermeyin böyle tiplere.
Kız adamın bir kötülüğü yok ki. Yeni birini sevmiş , başlamış. Üstelik kızı da kandırmamis "bir arkadaş" diye, açık açık söylemiş 'eski sevgilim' diye. Bence adamda sorun yok. Hala iyi biri.O da olabilir ama beni asıl öfkelendiren ben onun iyi bir insan olduğuna inanmıştım. Hatta ayrıldığımda da çevreme iyi biri diyip durdum. Böyle biri iyi bir insan mıdır?
Buna inadınız mı? Hep eski sözlüleri sevgilleri nişanlıları karıları kötüdür zaten. Kıza sorsan neler anlatır neler. Sizin için 1 seneden önce düşünmüyorum diyen annesi hiç bir şey yapmamıştır kıza. Ana oğul masum gariban, elin kızı maddiyatçı paragöz.Benden önce de görücü usulü tanıştığı bir kızla sözlenmiş kızın maddi istekleri üzerine ayrılınmış.
Bu ne demek? Yani gizli gizli size mi baktı? Yanlış anlamayın, X kuşağı olduğum için soruyorum.sadece flört bakışı satılıyorsa
Valla ben kızın günahını alamam bana anlatılan buydu aynen gizli bakmakBuna inadınız mı? Hep eski sözlüleri sevgilleri nişanlıları karıları kötüdür zaten. Kıza sorsan neler anlatır neler. Sizin için 1 seneden önce düşünmüyorum diyen annesi hiç bir şey yapmamıştır kıza. Ana oğul masum gariban, elin kızı maddiyatçı paragöz.
Bu ne demek? Yani gizli gizli size mi baktı? Yanlış anlamayın, X kuşağı olduğum için soruyorum.
Ya bacım bak konu başlığı bir derdim var. Hadi beni yargılayın değil. Konu açtım fikir verilsin diye doğrum hatam varsa da öğreneyim diye. Sizin gibi bir kaç kişi daha böyle yorum yapmaya değilde direk yargılamaya gelmişsiniz. Yargıç mısınız anlamadım ki. Senin bu konuya yorum atman ne kadar hadsizlik değilse benim de eski sevgilime içimdekileri yazmam kendimi kötü hissetmiş olmam hadsizlik değil.Adamdan ayrilmissin aradan 5 ay geçmiş sevgilisi olunca delirmek hadsizlik olarak gelmiyor mu size
Konu acmissiniz ben de yorum yaptım. Soruya cevap verdim . Eski sevgiliniz size soru sormuş mu benim sevgilim var bu konu hakkında ne düşünüyorsun dedi mi ?Ya bacım bak konu başlığı bir derdim var. Hadi beni yargılayın değil. Konu açtım fikir verilsin diye doğrum hatam varsa da öğreneyim diye. Sizin gibi bir kaç kişi daha böyle yorum yapmaya değilde direk yargılamaya gelmişsiniz. Yargıç mısınız anlamadım ki. Senin bu konuya yorum atman ne kadar hadsizlik değilse benim de eski sevgilime içimdekileri yazmam kendimi kötü hissetmiş olmam hadsizlik değil.
Ya bak hala anlamamışsın. Adam benle buluşuyor arkadaş ayağına bacım okudun mu yazıyı sen arkadaş olarak tutuyor beni. Hala hadsiz diyorsun. Sen bana soru yazmışsın ayrıca yorum değil?Konu acmissiniz ben de yorum yaptım. Soruya cevap verdim . Eski sevgiliniz size soru sormuş mu benim sevgilim var bu konu hakkında ne düşünüyorsun dedi mi ?
Empati kurun biraz 5 ay önce ayrıldığım kişi hayatımda biri var diye bana yazsa aşırı rahatsız olurdum, yeni sevgilisi kim bilir neler düşünmüştür, ne hakla yazıyor sana diye . Dünyada sadece söz yoksunuz , sadece sizin duygularınız yok . Ortada büyük bir aşk yokmus, zaten adam ilgilenmiyormus bile sizinle . Siz kendi kendinize ilişki yaşayıp sonra ayrilmissiniz. Adam da yoluna bakmış , attığınız mesaj hadsizlik. Yargılayan kimse yok sizi hayatın gerçeklerini anlatıyoruz
"ben" diyorsunuz; karşınizdaki insan farklı bir dunya, bir kişilik, karakter.Ben 5 ay da bir başkasına iki günlük ilişki dahi olsa aşık olamazdım herhalde zira ben sevmediğim biriyle bir ilişki adı altına girmem. Sevdiğim insandan vazgeçsem de içimde o his o duygu oldukça başkasına 5 ay da nasıl aşık olabilirim. Hemde önceki ilişkimi arkadaşım olarak tutarken.
Adam barisalim dedi mi ? Sizinle başbaşa romantik anlar yaşadı mı ? Diyrosunuz ki grupça görüştük yanıma bile gelmedi sizin kendi cikariminizla flortez bakışlar attı . Ordaki soru sizce gerçekten soru mu ? İnsanlara direkt hadsiz demek saygısızlik olabilir diye soru sorarak sizin anlamanızı sağlamaya çalıştım ama olmadı. O zaman yorumumu hadsizlik olarak yapıyorumYa bak hala anlamamışsın. Adam benle buluşuyor arkadaş ayağına bacım okudun mu yazıyı sen arkadaş olarak tutuyor beni. Hala hadsiz diyorsun. Sen bana soru yazmışsın ayrıca yorum değil?
Saygısızlık yapmamak için hadsiz kelimesini soru cümlesiyle söylediniz öyle mi ve böyle söylediğiniz için saygısızlık yapmamış oldunuz. Tebrik ediyorum gerçekten hayatımdaki en düşünceli saygısızlık ifadesi sorusu seçiyorum sorunuzu. Gelip gelmeyeceğimi 4 defa sorması da benim çıkarımım mı oluyor hanfendi. Arkadaşının vasıtasıyla sevgilimin olup olmadığını sorgulaması da mı benim çıkarımım peki. Ben sizi yargılamadım ben sizden yorum bekledim. Herkesin cevabı üslubu kendine hastır bu konuda da bir problemim yok. Ama siz yargıç gibi tek bir soru cümlesiyle ifade belirtip benim de saygılı hakaret olarak algılamamı istemişsiniz. Kısacası hakaret etmek için kulağınızı tersten tutmuşsunuz. Buna hiç gerek yoktu öylesi de böylesi de saygısızca oldu benim açımdan. Direk deseydiniz en azından dobra olduğunuzu düşünürdüm.Adam barisalim dedi mi ? Sizinle başbaşa romantik anlar yaşadı mı ? Diyrosunuz ki grupça görüştük yanıma bile gelmedi sizin kendi cikariminizla flortez bakışlar attı . Ordaki soru sizce gerçekten soru mu ? İnsanlara direkt hadsiz demek saygısızlik olabilir diye soru sorarak sizin anlamanızı sağlamaya çalıştım ama olmadı. O zaman yorumumu hadsizlik olarak yapıyorum
Aynen kesinlikle açık kapı bırakmak. Ve haklısınız ben yaşamışım görüldüğü üzere o duygu yoğunluğunu."ben" diyorsunuz; karşınizdaki insan farklı bir dunya, bir kişilik, karakter.
Sizin yaşadığınız duygu yoğunluğunu yaşamamış, hissetmemiş.
Oturup, ahlanip vahlanip, acı cekmesini mi bekliyordunuz?
O önceki ilişkiyi arkadaşım olarak tutuyorum olayıda, şimdikiyle ayrılırsa, eskiye geri dönebilmek icin açık kapı birakmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?