- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
Adam barisalim dedi mi ? Sizinle başbaşa romantik anlar yaşadı mı ? Diyrosunuz ki grupça görüştük yanıma bile gelmedi sizin kendi cikariminizla flortez bakışlar attı . Ordaki soru sizce gerçekten soru mu ? İnsanlara direkt hadsiz demek saygısızlik olabilir diye soru sorarak sizin anlamanızı sağlamaya çalıştım ama olmadı. O zaman yorumum hadsizlik olarak yapıyorumYa bak hala anlamamışsın. Adam benle buluşuyor arkadaş ayağına bacım okudun mu yazıyı sen arkadaş olarak tutuyor beni. Hala hadsiz diyorsun. Sen bana soru yazmışsın ayrıca yorum değil?
Belki size üzüldüğü için sordu gelip gelmeyeceğinizi önünüze baktınız mı diye merak etti. Sorması askinizdan öldüğü anlamına mı geliyor ? Adam size değer vermemiş ya da vermiş ama nasıl davranması gerektiğini bilememiş olabilir. Şu anda da aldığı derslerle de mis gibi ilişkisinde ilerliyor. Öyle baktı böyle baktı demek yerine siz de yeni kişiler tanıyın. 5 ay beklemek çok fazla değil mi yaSaygısızlık yapmamak için hadsiz kelimesini soru cümlesiyle söylediniz öyle mi ve böyle söylediğiniz için saygısızlık yapmamış oldunuz. Tebrik ediyorum gerçekten hayatımdaki en düşünceli saygısızlık ifadesi sorusu seçiyorum sorunuzu. Gelip gelmeyeceğimi 4 defa sorması da benim çıkarımım mı oluyor hanfendi. Arkadaşının vasıtasıyla sevgilimin olup olmadığını sorgulaması da mı benim çıkarımım peki. Ben sizi yargılamadım ben sizden yorum bekledim. Herkesin cevabı üslubu kendine hastır bu konuda da bir problemim yok. Ama siz yargıç gibi tek bir soru cümlesiyle ifade belirtip benim de saygılı hakaret olarak algılamamı istemişsiniz. Kısacası hakaret etmek için kulağınızı tersten tutmuşsunuz. Buna hiç gerek yoktu öylesi de böylesi de saygısızca oldu benim açımdan. Direk deseydiniz en azından dobra olduğunuzu düşünürdüm.