- 20 Ocak 2021
- 2.492
- -310
- 68
- 42
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Mudur benimle uğraşıyor.tayinim çıktı.bugun gittim dedim ben ay sonunda 15 gün yillk izin alırım.18 ağustos ta da ilisigimi keserim.bana dedi ki seni o kadar burada bekleyemem, planlamayı ben yaparım.haftaya yıllık izin al.ondan sonra da ilisigiji kes.isimi zorlastirmak için.ev sahibine 1 ay önceden söylemem lazım dedim, iki yere kira veremem.iki hafta da da Samsuna gidip ev tutup evi toplayıp taşıyamam dedim.boyle yaparsanız bolge müdürüne çıkacağım, işimi zorlaştırıyorsunuz etik değil.dedim.o zaman sustu.Gider ayak.hala kotuluk.o yüzden buraya yerime personel verilmedi.mudur ataması.bile yapılmadı.ben şimdi gider ayak bunu sikayet mi edeceğim.yollugunj da kendin yapacaksın dediler ama nasıl yapılır bilmiuorum.su an hicbisi yemedim sinirden.ne yapmalıyım bilmiyorum.artik gidiyorum.neden işlerim zorlaştırıyor
Samsuna tayinjm çıktı.pazartwsi geldim buraya, ben buraya gelmekle çok mutlu olacağımı sanırken, eşim çocuğumu hatiralarimizi düşündükçe o mutlu günleri düşündükçe başladım ağlamaya.hava zaten çok sıcak, zorlaniyorum, bir de bu duygusal yükler mahvetti beni.benim buraya tayin almamam gerekmiş ama memleketim diye geldim.Kiralar çok yüksek.nette gördüğüm 15.000 liralık evler çok kötü ne iyi mutfak var ne banyo.en az 20.000 lira kira isteniyor standart bir ev için samsunda ve bu bana fazla geldi.buhun moralim bozuldu ev aramadim.dun 3 eve baktım ve olmadi.yarin umarım hersey yolunda gider.her ne kadar samsunlu olsam da daha önce 6 yıl yaşadım burda, zorlaniyorum, alışamadım.neden bunu böyle hissettim bilmiyorum. Hatta korkuyorum.tek basima yim kimsem yok.dogal mi bunlar
Kızlar memlekete tayin aldım ama şu an pişmanım üzülüyorum alışamadım ve şu an oturduğum yeri benimsemisim ben.gecer mi duygular.surekli ağlama hissi, eski yerimden ayrılmak istememe yabancı gibi hissetme.gecer mi bu duygular.gerci şu anki yerime tayin aldığımda 5 sene önce orayı da begenmemistim sonra sonra sevdim.hatta hiç begenmemistim simdi bırakamıyorum
Bir arkadaş yazmıştı pamuk'a ama onun kafası basmadıgı için anlamadıSepetleme kısmından hiç bişey anlamadım.Nasıl geldin buraya dendiği zaman herşeyi ortaya döküp saçıp üstüne beni sevmediniz biliyorum diye konuşmanızın anlamı yok.Zaten Samsunlu değil misiniz buralıyım geldim diyeceksiniz bitti.Zaten kaç gün oldu siz işe başlayalı da birden böyle tavır aldılar
O kadar içten amin dedim ki Allah biliyorKeşke memuriyetten atsalar seni ya.
Ya bu arada muhtemelen gerçekten de önden namı gitmiştir. O konuda kuruntu olduğunu sanmıyorumTüm dünya pamuğa karşı, herkes ona komplo kuruyor. Kadın ciddi ciddi eski kurumunda çalışan kişilerin bin km uzağa atanan pamuğun yeni iş arkadaşlarını arayıp kendisini kötülediğini düşünüyor ve bu konuda çok ciddikimse de böyle olmadığına onu ikna edemez.
Zart deseler mobbing diyor, zort deseler mobbing diyor. Bir şey demeseler sessiz kalarak mobbing yapıyolar diyor
Namı gidiyormuş kerkenes kamu kurumu malum ne sebeble tayin olduguna dair müdürler bilgi alıyorlar.Ya bu arada muhtemelen gerçekten de önden namı gitmiştir. O konuda kuruntu olduğunu sanmıyorum
Ev sahibi Pamuk'un evine gitmedi diye evden atmayı düşünüyor oluyor hakkında konu açılıyorTüm dünya pamuğa karşı, herkes ona komplo kuruyor. Kadın ciddi ciddi eski kurumunda çalışan kişilerin bin km uzağa atanan pamuğun yeni iş arkadaşlarını arayıp kendisini kötülediğini düşünüyor ve bu konuda çok ciddikimse de böyle olmadığına onu ikna edemez.
Zart deseler mobbing diyor, zort deseler mobbing diyor. Bir şey demeseler sessiz kalarak mobbing yapıyolar diyor
Yani gitmeme sansi yok ki zatenNamı gidiyormuş kerkenes kamu kurumu malum ne sebeble tayin olduguna dair müdürler bilgi alıyorlar.
O sebeble sorunlu memurlara da hoşgeldin çiçeeem demez kimse.
Ne olacağıdı acaba.
Abartısız her çalıştıgı kurumda sorunluydu bu kadın ve hep tayin istedi.
Doğal olarak zaten mimli :)
Kovul artık da devletin üstünden bir yük kalksın. Her gittiğin yerde insanlara sorun çıkartmaktan başka bir vasfın yok.Önceki isyerimde mobing vardı, tayin aldim.geldigim ilk gün daha surat aşan garip bir mudur yardımcısı ve mudur vardı.hosgeldin bile demediler.norm kadrosu dolu olan yere atanmış im.burd bana ihtiyaç yok.yillik izin ister misin dediler, 2 hafta kullandır Dilar.anladim ki benim sorunlu personel olduğumu söylemişler.ve nasil geldiğimi ikinci kez biri ısrarla sorunca ben de anlattkm genel mudurluge gittiğimi falan, kotu seyler yaşadığımı ve anlıyorum damdan düşer gibi oldu beni sevmemiş olabilirsiniz ama ben de oyle cok isteyerek gelmedim der demez, muduru de mudur yardımcısı da imalı imalı daha 5. Günden güya yenilen takima diyor, bunu sepetlemeleri lazım, gidecek yer bulamadım demiyor da, bunu sepetlesinler diyor.daha 5. Gün.sok oldum.bana tarama işi verdiler, başvuru yetkisi tanimlamadi müdür, sormadım da neden diye, başvuru alınması lazım diyorum almıyor falan ben de dedim ki madem öyle böyle kalsın.daireye ilk geldiğimden beri gunaydin uyi gunler dedim, yanıma gelen memurlar oldu, cevap verdim ama o kadar samimi olmadım.sadece doğulu bir abi var onu cok sevdim, Allah korkusu olan birine benziyor.bugun yanıma gelip iyi misin dedi.moralim bozuldu tabi ama bizim kurumda mobing ötekileştirme sanirim kurum kültürü.bu değişmiyor.Uzgunum evimi bozup düzenimi bozdum.ve gene hersey aynı.inanin istifa etmek bile aklıma geldi ama işte çalışmasam açım ama mobingi kaldıramam.ben sadece kulaklığımla müziği dinleyip taraması yapıyorum.ben ne yapacağım bilmiyorum.ne tavsiye edersiniz.beni başkalarının sozleri ile yargılayıp beni yok sayan, sepwtlemwk isteyen, yetkimi bile vermeyen muduru ve mudur yardımcısına kendimi sevdirmek için bin takla atamayacagim.bundan sonra ne yapmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?