- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
koyamazlar kiPamuk artik rahat dur, adam gibi isini yap, abuk davranislarda bulunma. Konacaksin kapinin onune ekmek parasindan da olacaksin.
sevip sevmemen onların çokta s.... de !Onlar belki 5 sene önceki pamuğa böyle yaklastilar.mudur geldi, merhaba müdürüm ben yeni personelimizi m.dedigimde bana bakmadı başkasına evrak goturuyordu.goz göze bile zor geldik.boyle olmamalı.Her ne olursa olsun bizde herkese bir hosgeldin denirdi oysa.kirildim, müdürüm bakın bugün ilk is günüm ve gerginim, sanki Amerikaya geldim dedim.cok travmatik seyler yasadim ve amacıyla sadece çoluk cocuguma ekmek götürmek.bakin ben 43 yasindayim ve artik mutluluk ve huzur istiyorum.dedim ve verilen işi düzgün bir şekilde yapiyorum.gerekli olan başvuru yetkimi açmadı, sorun etmedim, siz alın başvuruları o halde dedim, başvuru almadı.ben de sorunlu evrakları bir dosyaya biriktirdim bakın bunlara ayrı başvuru almak lazım dedim, dünkü başvurularda nasılsın kullanmadigin var görünüyor diyor, halbuki hepsini kullandim, kullandım bakın diyorum.velhasil oyle yapınca ben de onlar da öyle kalsın dedim madem.tamam dedi.resmen bana güvenmediğim dikte ediyor, yetkimi vermiyor, is yürümüyor.neyse sabredecegim.bugun ima ile karışık beni sepetleyecegini soyledi.benim sepetlenip hicbir yer bulamadığım için buraya geldiğimi herkesin içinde soyledi.icindeki pisliği akitti.Allah var.ben bugün bütün günlerden fazla tarama yaptim l.8.00 de başladım 17.00 de bitirdim.gunaydin dedim, iyi akşamlar dedim o kadar.ben kimseye bisi yapmadım.makama saygım sonsuz ama insan olarak mudur den de mudur yardımcısına sevmiyorum.
Ben sadece hislerimi söyledim.olay onların umrunda olup olmaması değil, su an ben benden konuşuyorumsevip sevmemen onların çokta s.... de !
Garip bu kadın ya haha
nasıl bu kadar mimli olabiliyorsun ?Önceki isyerimde mobing vardı, tayin aldim.geldigim ilk gün daha surat aşan garip bir mudur yardımcısı ve mudur vardı.hosgeldin bile demediler.norm kadrosu dolu olan yere atanmış im.burd bana ihtiyaç yok.yillik izin ister misin dediler, 2 hafta kullandır Dilar.anladim ki benim sorunlu personel olduğumu söylemişler.ve nasil geldiğimi ikinci kez biri ısrarla sorunca ben de anlattkm genel mudurluge gittiğimi falan, kotu seyler yaşadığımı ve anlıyorum damdan düşer gibi oldu beni sevmemiş olabilirsiniz ama ben de oyle cok isteyerek gelmedim der demez, muduru de mudur yardımcısı da imalı imalı daha 5. Günden güya yenilen takima diyor, bunu sepetlemeleri lazım, gidecek yer bulamadım demiyor da, bunu sepetlesinler diyor.daha 5. Gün.sok oldum.bana tarama işi verdiler, başvuru yetkisi tanimlamadi müdür, sormadım da neden diye, başvuru alınması lazım diyorum almıyor falan ben de dedim ki madem öyle böyle kalsın.daireye ilk geldiğimden beri gunaydin uyi gunler dedim, yanıma gelen memurlar oldu, cevap verdim ama o kadar samimi olmadım.sadece doğulu bir abi var onu cok sevdim, Allah korkusu olan birine benziyor.bugun yanıma gelip iyi misin dedi.moralim bozuldu tabi ama bizim kurumda mobing ötekileştirme sanirim kurum kültürü.bu değişmiyor.Uzgunum evimi bozup düzenimi bozdum.ve gene hersey aynı.inanin istifa etmek bile aklıma geldi ama işte çalışmasam açım ama mobingi kaldıramam.ben sadece kulaklığımla müziği dinleyip taraması yapıyorum.ben ne yapacağım bilmiyorum.ne tavsiye edersiniz.beni başkalarının sozleri ile yargılayıp beni yok sayan, sepwtlemwk isteyen, yetkimi bile vermeyen muduru ve mudur yardımcısına kendimi sevdirmek için bin takla atamayacagim.bundan sonra ne yapmaliyim
Hislerin buranın bile umurunda degilken müdürün niye umursasın ya ?Ben sadece hislerimi söyledim.olay onların umrunda olup olmaması değil, su an ben benden konuşuyorum
Heryerden mimlisin evet devlet kurunlarında önce namın gider de insan sorun bende değil tavrını yansıtmak için bi susar. Bu kadın öyle de değil. Sokaktaki evsizle bile arkadaşlık kurabilirim böyle insanlarla aynı dolmuşa binememYa bu arada muhtemelen gerçekten de önden namı gitmiştir. O konuda kuruntu olduğunu sanmıyorum
Bu sitede bile 6565565 nickiyle mimli birisidir :)nasıl bu kadar mimli olabiliyorsun ?
Sanki buradakilerin tavsiyelerini çok ciddiye alıyorsun. Git Allah aşkına ya.ne tavsiye edersiniz
Müdürün olsam daha beterini yaparım.Ve ben en başında aldığım kararları içimde yeniledim.sadece çalışırım ama fazlasini asla yapmayacağım.Onceligim kendim ve evladım
Asla ve kata onlar için fedakarlık yapmayacagim.sanki babalarının yeri bir kadın cocugu ile gelmiş.tek basina ayakta.el insaf!oynamak istedikleri sadece benim değil 11 yaşındaki bir çocuğun da duzeni
Yok be kuzum apır sapır yazıyor geçiyor.Biz bile sevmiyoruz seni ki hiç aynı ortamda bulunmadıkarkadaşlar bu kadın memur okumuş etmiş güya dimi yazdıklarından hiç birşey anlamıyorum siz anlıyor musunuz?
Sen o çocuğun düzenini düşünseydin adımlarını sağlam atardın.Ve ben en başında aldığım kararları içimde yeniledim.sadece çalışırım ama fazlasini asla yapmayacağım.Onceligim kendim ve evladım
Asla ve kata onlar için fedakarlık yapmayacagim.sanki babalarının yeri bir kadın cocugu ile gelmiş.tek basina ayakta.el insaf!oynamak istedikleri sadece benim değil 11 yaşındaki bir çocuğun da duzeni
Bu tarz sorunlu insanların namı gidiyor önceden, o uydurma olmayabilir. Kadının haklı olduğu tek konu muhtemelen.Tüm dünya pamuğa karşı, herkes ona komplo kuruyor. Kadın ciddi ciddi eski kurumunda çalışan kişilerin bin km uzağa atanan pamuğun yeni iş arkadaşlarını arayıp kendisini kötülediğini düşünüyor ve bu konuda çok ciddikimse de böyle olmadığına onu ikna edemez.
Zart deseler mobbing diyor, zort deseler mobbing diyor. Bir şey demeseler sessiz kalarak mobbing yapıyolar diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?