Yeni calistigim yer

Anlamamakta ısrar ediyorsunuz ama sorunlu olan sizsiniz.Yani kurumunuz mobbing üzerine çalışmıyor.
Yıllardır norm fazlası olmam nedeni ile bir çok okulda çalıştım bir sürü arkadaşım oldu kimse kimseyi dışlamadı
Ama buradan bana verdiğiniz izlenim nedeni ile aynı kurumda çalışıyor olsak(Allah korusun) ilk ben dışlardım sizi
Hayatınızda her şey sorun tüm dünya bir olmuş size karşı ama hak ediyorsunuz siz de başınıza gelenleri

Devlet memurluğunun böyle avantajları var işte maalesef. Bir memur kolay kolay işten atılmıyor. Çok çok nadir. Adının yolsuzluklara skandallara falan karışması lazım yüz kızartıcı suç işlemesi lazım. O zaman da mahkeme falan oluyor uzun sürüyor. Nasıl memur oldu ben ona şaşırıyorum. Onca zeki ve donanımlı insan var işsiz sürünüyor. Bu kadın memur ya kafayı yiyeceğim. Bir de demek ki işini iyi yapamıyor ki diğer kötü huyları tolere edilemiyor. Mesela çok düzgün çalışsa ama davranış sorunları olsa yine bir şekilde idare edilirdi.

Özel sektörde 1 hafta çalışamaz. Kimse iş yerinde onu tutmaz bu akılla. Akıl 5 karış havada. Çok yazık ya. Ciddi tedavi olmalı.

Pamuk artik rahat dur, adam gibi isini yap, abuk davranislarda bulunma. Konacaksin kapinin onune ekmek parasindan da olacaksin.
koyamazlar ki
işe gidip geliyor. memursan işe gittin geldin yeterli. kimse bişey yapamaz.

zimmetine para geçirmiyor, işyerinde seks yapmıyor (yapan polisleri, imamları bile atmıyolar), işe sarhoş gelmiyor, ofiste çıplak dolaşmıyor, uyuşturucu filan satmıyor (hastanede çalışan uyuşturucu satıcımız var bizim, davası sürüyor bu hala memur),kurumda çocuk, böbrek filan pazarlamıyor

yani maalesef fe.cü filan olması lazım başka türlü memuriyetten atmıyorlar.

Onlar belki 5 sene önceki pamuğa böyle yaklastilar.mudur geldi, merhaba müdürüm ben yeni personelimizi m.dedigimde bana bakmadı başkasına evrak goturuyordu.goz göze bile zor geldik.boyle olmamalı.Her ne olursa olsun bizde herkese bir hosgeldin denirdi oysa.kirildim, müdürüm bakın bugün ilk is günüm ve gerginim, sanki yabancı bir ulkeye geldim dedim.cok travmatik seyler yasadim ve amacım sadece çoluk cocuguma ekmek götürmek.bakin ben 43 yasindayim ve artik mutluluk ve huzur istiyorum.dedim ve verilen işi düzgün bir şekilde yapiyorum.gerekli olan başvuru yetkimi açmadı, sorun etmedim, siz alın başvuruları o halde dedim, başvuru almadı.ben de sorunlu evrakları bir dosyaya biriktirdim bakın bunlara ayrı başvuru almak lazım dedim, dünkü başvurularda nasılsın kullanmadigin var görünüyor diyor, halbuki hepsini kullandim, kullandım bakın diyorum.velhasil oyle yapınca ben de onlar da öyle kalsın dedim madem.tamam dedi.resmen bana güvenmediğim dikte ediyor, yetkimi vermiyor, is yürümüyor.neyse sabredecegim.bugun ima ile karışık beni sepetleyecegini soyledi.benim sepetlenip hicbir yer bulamadığım için buraya geldiğimi herkesin içinde soyledi.icindeki pisliği akitti.Allah var.ben bugün bütün günlerden fazla tarama yaptim l.8.00 de başladım 17.00 de bitirdim.gunaydin dedim, iyi akşamlar dedim o kadar.ben kimseye bisi yapmadım.makama saygım sonsuz ama insan olarak mudur den de mudur yardımcısına sevmiyorum.

sevip sevmemen onların çokta s.... de !
Garip bu kadın ya haha.
Zorbalamakta sonuna kadar haklılar
Her yerde sorunluydun.
Adam anlamış işte :)

nasıl bu kadar mimli olabiliyorsun ?

Ben sadece hislerimi söyledim.olay onların umrunda olup olmaması değil, su an ben benden konuşuyorum
Hislerin buranın bile umurunda degilken müdürün niye umursasın ya ?
Hahah
Burada bile antipatiksin.
Yakındır müdür konuları açman hshs

Ya bu arada muhtemelen gerçekten de önden namı gitmiştir. O konuda kuruntu olduğunu sanmıyorum
Heryerden mimlisin evet devlet kurunlarında önce namın gider de insan sorun bende değil tavrını yansıtmak için bi susar. Bu kadın öyle de değil. Sokaktaki evsizle bile arkadaşlık kurabilirim böyle insanlarla aynı dolmuşa binemem

Ve ben en başında aldığım kararları içimde yeniledim.sadece çalışırım ama fazlasini asla yapmayacağım.Onceligim kendim ve evladım
Asla ve kata onlar için fedakarlık yapmayacagim.sanki babalarının yeri bir kadın cocugu ile gelmiş.tek basina ayakta.el insaf!oynamak istedikleri sadece benim değil 11 yaşındaki bir çocuğun da duzeni

Müdürün olsam daha beterini yaparım.
Banane 11 yasındaki bebenden ?
Sen düşüneceksin ben degil.

Biz bile sevmiyoruz seni ki hiç aynı ortamda bulunmadık arkadaşlar bu kadın memur okumuş etmiş güya dimi yazdıklarından hiç birşey anlamıyorum siz anlıyor musunuz?
Yok be kuzum apır sapır yazıyor geçiyor.
Deli saçması tüm olayları

Sen o çocuğun düzenini düşünseydin adımlarını sağlam atardın.

Bu tarz sorunlu insanların namı gidiyor önceden, o uydurma olmayabilir. Kadının haklı olduğu tek konu muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…