- 21 Kasım 2017
- 29.305
- 128.074
- 598
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Çocuğunun düzenini çok mu düşünüyorsun? Kafan güzelmiş. Güle güle kullan.Ve ben en başında aldığım kararları içimde yeniledim.sadece çalışırım ama fazlasini asla yapmayacağım.Onceligim kendim ve evladım
Asla ve kata onlar için fedakarlık yapmayacagim.sanki babalarının yeri bir kadın cocugu ile gelmiş.tek basina ayakta.el insaf!oynamak istedikleri sadece benim değil 11 yaşındaki bir çocuğun da duzeni
Bize ne ?Tamam arkadaşlar bakın lütfen ben tek basina cocugu ile mücadele eden kadınım.hayat inanın cok zor benimm için.morale ihtiyacım varken lütfen Allah rızası için kotu yorum yazmayin
Olay su dedikodu ile insanların hayatlarini mahvediyorlar ama Allaha havale ediyorum.coluk çocuğumun duzeni ve ekmeği ile kim oynuyorsa Allah hak ettiğini nasip etsin.oralar kimsenin babasının yeri değil ama öyle davranıyorlar.Bu tarz sorunlu insanların namı gidiyor önceden, o uydurma olmayabilir. Kadının haklı olduğu tek konu muhtemelen.
Az bile ediyorlar umarım daha da katmerlisini ederler.Olay su dedikodu ile insanların hayatlarini mahvediyorlar ama Allaha havale ediyorum.coluk çocuğumun duzeni ve ekmeği ile kim oynuyorsa Allah hak ettiğini nasip etsin.oralar kimsenin babasının yeri değil ama öyle davranıyorlar.
Kalbimi kırmakla eline ne geciyorBize ne ?
Bize mi çalışıyorsun, bize mi sorumlusun ?
Şahsen evet fazlaca antipatik ve sorunlusun
Tek basına çocugunu büyütmen de bir dram degil kendi tercihin.
Bize mi sordun çocugu yaparken ?
Diyorum bak bunlar daha iyi günlerin.
Daha neler edecekler sana o işyerinde :)
Kimse ekmeğinle oynayamaz. Sadece bunun haberi önden gitmiştir ki ayaklarını denk alsınlar. Sen de maşallah tasdiklemişsin hemen.Olay su dedikodu ile insanların hayatlarini mahvediyorlar ama Allaha havale ediyorum.coluk çocuğumun duzeni ve ekmeği ile kim oynuyorsa Allah hak ettiğini nasip etsin.oralar kimsenin babasının yeri değil ama öyle davranıyorlar.
Samsun yabancı bir ülke mi?Onlar belki 5 sene önceki pamuğa böyle yaklastilar.mudur geldi, merhaba müdürüm ben yeni personelimizi m.dedigimde bana bakmadı başkasına evrak goturuyordu.goz göze bile zor geldik.boyle olmamalı.Her ne olursa olsun bizde herkese bir hosgeldin denirdi oysa.kirildim, müdürüm bakın bugün ilk is günüm ve gerginim, sanki yabancı bir ulkeye geldim dedim.cok travmatik seyler yasadim ve amacım sadece çoluk cocuguma ekmek götürmek.bakin ben 43 yasindayim ve artik mutluluk ve huzur istiyorum.dedim ve verilen işi düzgün bir şekilde yapiyorum.gerekli olan başvuru yetkimi açmadı, sorun etmedim, siz alın başvuruları o halde dedim, başvuru almadı.ben de sorunlu evrakları bir dosyaya biriktirdim bakın bunlara ayrı başvuru almak lazım dedim, dünkü başvurularda nasılsın kullanmadigin var görünüyor diyor, halbuki hepsini kullandim, kullandım bakın diyorum.velhasil oyle yapınca ben de onlar da öyle kalsın dedim madem.tamam dedi.resmen bana güvenmediğim dikte ediyor, yetkimi vermiyor, is yürümüyor.neyse sabredecegim.bugun ima ile karışık beni sepetleyecegini soyledi.benim sepetlenip hicbir yer bulamadığım için buraya geldiğimi herkesin içinde soyledi.icindeki pisliği akitti.Allah var.ben bugün bütün günlerden fazla tarama yaptim l.8.00 de başladım 17.00 de bitirdim.gunaydin dedim, iyi akşamlar dedim o kadar.ben kimseye bisi yapmadım.makama saygım sonsuz ama insan olarak mudur den de mudur yardımcısına sevmiyorum.
Mesaj tekrarıOnlar belki 5 sene önceki pamuğa böyle yaklastilar.mudur geldi, merhaba müdürüm ben yeni personelimizi m.dedigimde bana bakmadı başkasına evrak goturuyordu.goz göze bile zor geldik.boyle olmamalı.Her ne olursa olsun bizde herkese bir hosgeldin denirdi oysa.kirildim, müdürüm bakın bugün ilk is günüm ve gerginim, sanki yabancı bir ulkeye geldim dedim.cok travmatik seyler yasadim ve amacım sadece çoluk cocuguma ekmek götürmek.bakin ben 43 yasindayim ve artik mutluluk ve huzur istiyorum.dedim ve verilen işi düzgün bir şekilde yapiyorum.gerekli olan başvuru yetkimi açmadı, sorun etmedim, siz alın başvuruları o halde dedim, başvuru almadı.ben de sorunlu evrakları bir dosyaya biriktirdim bakın bunlara ayrı başvuru almak lazım dedim, dünkü başvurularda nasılsın kullanmadigin var görünüyor diyor, halbuki hepsini kullandim, kullandım bakın diyorum.velhasil oyle yapınca ben de onlar da öyle kalsın dedim madem.tamam dedi.resmen bana güvenmediğim dikte ediyor, yetkimi vermiyor, is yürümüyor.neyse sabredecegim.bugun ima ile karışık beni sepetleyecegini soyledi.benim sepetlenip hicbir yer bulamadığım için buraya geldiğimi herkesin içinde soyledi.icindeki pisliği akitti.Allah var.ben bugün bütün günlerden fazla tarama yaptim l.8.00 de başladım 17.00 de bitirdim.gunaydin dedim, iyi akşamlar dedim o kadar.ben kimseye bisi yapmadım.makama saygım sonsuz ama insan olarak mudur den de mudur yardımcısına sevmiyorum.
İşini en iyi şekilde yap.Kalbimi kırmakla eline ne geciyor
Tamam işini yap geç daha fazla müdüre karşı kendini dramatize etme kendini, yok ben çocuğuma ekmek götürmek istiyorum vs bunları demene lüzum yok. Sabah günaydın, aksam iyi akşamlar verilen işleri yap . Eğer sen gerçekten polemiğe girmezsen onlarda biz Pamuk hakkında yanlış düşünmüşüz derler. Hayatını dökme , acindirma gibi olmasin. Ama anlamadığım şu tamam neden geldiğini öğrenmişlerdir okey ama ilk günden neden bilendiler. Yani kendi aralarında konuşurlar vs yüzünüze neden sepetleyecem desin.Tamam arkadaşlar bakın lütfen ben tek basina cocugu ile mücadele eden kadınım.hayat inanın cok zor benimm için.morale ihtiyacım varken lütfen Allah rızası için kotu yorum yazmayin
Tamam işini yap geç daha fazla müdüre karşı kendini dramatize etme kendini, yok ben çocuğuma ekmek götürmek istiyorum vs bunları demene lüzum yok. Sabah günaydın, aksam iyi akşamlar verilen işleri yap . Eğer sen gerçekten polemiğe girmezsen onlarda biz Pamuk hakkında yanlış düşünmüşüz derler. Hayatını dökme , acindirma gibi olmasin. Ama anlamadığım şu tamam neden geldiğini öğrenmişlerdir okey ama ilk günden neden bilendiler. Yani kendi aralarında konuşurlar vs yüzünüze neden sepetleyecem desin.Tamam arkadaşlar bakın lütfen ben tek basina cocugu ile mücadele eden kadınım.hayat inanın cok zor benimm için.morale ihtiyacım varken lütfen Allah rızası için kotu yorum yazmayin
Babasının yeri siz gibi davranıyorsunuz bilin istedim.Olay su dedikodu ile insanların hayatlarini mahvediyorlar ama Allaha havale ediyorum.coluk çocuğumun duzeni ve ekmeği ile kim oynuyorsa Allah hak ettiğini nasip etsin.oralar kimsenin babasının yeri değil ama öyle davranıyorlar.
Memleketi hiç şaşırmadım hoşSamsun yabancı bir ülke mi?
İnanın daha beterleri var . Gözlerim mail atmayı bilmeyen memur gördü . Vergi kanunu hakkında tek bir bilgisi olmadan vergi dairesinde amir olanı gördü . Bu kadın ne ki . Mail atmayı bilmiyor diyorum inanabiliyor musunuz ? Bilmediği gibi işe girince öğrenmemis ve tenezzül de etmemiş . Konu sahibi gibileriyle dolu devlet daireleri .Ben sizin torpil ile devlet kurumuna atandığınızı düşünüyorum, tabii konularınızın gerçek olduğunu varsayarsak. Yoksa bu kafada biri imkanı yok o koltukta oturamaz.
Ben bisi yapmadım kimseye.adam beni gördü ve hosgeldin bile demedi.neyse bakın konuşmak istemiyorum.Allah rızası icin nolur kotu bisi kimse yazmasın çünkü kaldıramıyorum.beni üzmekten elinize ne geçecek. Lütfen pozitif yazacaklar yazsınAz bile ediyorlar umarım daha da katmerlisini ederler.
Babanın yeri mi seni çekecek bu insanlar ?
Bana ne kalbinden ?Kalbimi kırmakla eline ne geciyor
Uyuduruyor ya.Tamam işini yap geç daha fazla müdüre karşı kendini dramatize etme kendini, yok ben çocuğuma ekmek götürmek istiyorum vs bunları demene lüzum yok. Sabah günaydın, aksam iyi akşamlar verilen işleri yap . Eğer sen gerçekten polemiğe girmezsen onlarda biz Pamuk hakkında yanlış düşünmüşüz derler. Hayatını dökme , acindirma gibi olmasin. Ama anlamadığım şu tamam neden geldiğini öğrenmişlerdir okey ama ilk günden neden bilendiler. Yani kendi aralarında konuşurlar vs yüzünüze neden sepetleyecem desin.
Valla doğunun en ücra köşesine sürsünler aklı başına gelirSen dua et memursun seni kimse özelde çalıştırmazdı o yüzden bu kadar rahatsın sadece ordan oraya sürerler mobbing yaparlar kovamıyorlar tabi napsın onlarda
Ya demezse demesin boşversene neden bu kadar küçük detaylara takılıyosun?Ben bisi yapmadım kimseye.adam beni gördü ve hosgeldin bile demedi.neyse bakın konuşmak istemiyorum.Allah rızası icin nolur kotu bisi kimse yazmasın çünkü kaldıramıyorum.beni üzmekten elinize ne geçecek. Lütfen pozitif yazacaklar yazsın
Allah rızası için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?