Yeni calistigim yer

Çocuğunun düzenini çok mu düşünüyorsun? Kafan güzelmiş. Güle güle kullan.

Tamam arkadaşlar bakın lütfen ben tek basina cocugu ile mücadele eden kadınım.hayat inanın cok zor benimm için.morale ihtiyacım varken lütfen Allah rızası için kotu yorum yazmayin
Bize ne ?
Bize mi çalışıyorsun, bize mi sorumlusun ?
Şahsen evet fazlaca antipatik ve sorunlusun
Tek basına çocugunu büyütmen de bir dram degil kendi tercihin.
Bize mi sordun çocugu yaparken ?
Diyorum bak bunlar daha iyi günlerin.
Daha neler edecekler sana o işyerinde :)

Bu tarz sorunlu insanların namı gidiyor önceden, o uydurma olmayabilir. Kadının haklı olduğu tek konu muhtemelen.
Olay su dedikodu ile insanların hayatlarini mahvediyorlar ama Allaha havale ediyorum.coluk çocuğumun duzeni ve ekmeği ile kim oynuyorsa Allah hak ettiğini nasip etsin.oralar kimsenin babasının yeri değil ama öyle davranıyorlar.

Az bile ediyorlar umarım daha da katmerlisini ederler.
Babanın yeri mi seni çekecek bu insanlar ?

Kalbimi kırmakla eline ne geciyor

Kimse ekmeğinle oynayamaz. Sadece bunun haberi önden gitmiştir ki ayaklarını denk alsınlar. Sen de maşallah tasdiklemişsin hemen.

Samsun yabancı bir ülke mi?

Mesaj tekrarı

Tamam arkadaşlar bakın lütfen ben tek basina cocugu ile mücadele eden kadınım.hayat inanın cok zor benimm için.morale ihtiyacım varken lütfen Allah rızası için kotu yorum yazmayin
Tamam işini yap geç daha fazla müdüre karşı kendini dramatize etme kendini, yok ben çocuğuma ekmek götürmek istiyorum vs bunları demene lüzum yok. Sabah günaydın, aksam iyi akşamlar verilen işleri yap . Eğer sen gerçekten polemiğe girmezsen onlarda biz Pamuk hakkında yanlış düşünmüşüz derler. Hayatını dökme , acindirma gibi olmasin. Ama anlamadığım şu tamam neden geldiğini öğrenmişlerdir okey ama ilk günden neden bilendiler. Yani kendi aralarında konuşurlar vs yüzünüze neden sepetleyecem desin.

Tamam işini yap geç daha fazla müdüre karşı kendini dramatize etme kendini, yok ben çocuğuma ekmek götürmek istiyorum vs bunları demene lüzum yok. Sabah günaydın, aksam iyi akşamlar verilen işleri yap . Eğer sen gerçekten polemiğe girmezsen onlarda biz Pamuk hakkında yanlış düşünmüşüz derler. Hayatını dökme , acindirma gibi olmasin. Ama anlamadığım şu tamam neden geldiğini öğrenmişlerdir okey ama ilk günden neden bilendiler. Yani kendi aralarında konuşurlar vs yüzünüze neden sepetleyecem desin.

Babasının yeri siz gibi davranıyorsunuz bilin istedim.
Kusura bakmayın ama gittiğiniz her yerdeki insanlar nedense hep sorunlu oluyor hayırrr sorun sizsiniz ve bu insanlar sizi neden çeksin millete ne sizin çocuğunuzun rızkından herkes kendi çocuğunun rızkını düşünüyor

Ben sizin torpil ile devlet kurumuna atandığınızı düşünüyorum, tabii konularınızın gerçek olduğunu varsayarsak. Yoksa bu kafada biri imkanı yok o koltukta oturamaz.
İnanın daha beterleri var . Gözlerim mail atmayı bilmeyen memur gördü . Vergi kanunu hakkında tek bir bilgisi olmadan vergi dairesinde amir olanı gördü . Bu kadın ne ki . Mail atmayı bilmiyor diyorum inanabiliyor musunuz ? Bilmediği gibi işe girince öğrenmemis ve tenezzül de etmemiş . Konu sahibi gibileriyle dolu devlet daireleri .

Genel olarak konulariniza göz attım ama olayları çok kişiselleştirilmişsiniz. Sanırım her yerde aynı durum olduğu için de hakkınızda önden bilgi gitmesi normal. Ancak siz devlet memurusunuz. Herhangi bir usulsüzlük ve yüz kızartıcı sucunuz olmadığı sürece kim niye ekmeğiniz ile oynasın ki? En fazla ikili ilişkileriniz çok iyi olmaz. Onu da biraz akışına bırakın bence. Ayrıca çocuğunuz da varmış ve bosanmissiniz. Siz iyi olmadan o çocuk nasıl olsun ?

Az bile ediyorlar umarım daha da katmerlisini ederler.
Babanın yeri mi seni çekecek bu insanlar ?
Ben bisi yapmadım kimseye.adam beni gördü ve hosgeldin bile demedi.neyse bakın konuşmak istemiyorum.Allah rızası icin nolur kotu bisi kimse yazmasın çünkü kaldıramıyorum.beni üzmekten elinize ne geçecek. Lütfen pozitif yazacaklar yazsın
Allah rızası için.

Kalbimi kırmakla eline ne geciyor
Bana ne kalbinden ?
Babamın kızı mısın ?
Uyuduruyor ya.
Ev sahibi de evine kobi tamirine gelmemiş diye sanki mecbur bu da hele ayrı saçmaydı :))
Evden beni atacak diye konu açtı
Kafası güzel bu kadının
Düşündüğü şeyleri sanki dogruymuş gibi aktarıyor

Sen dua et memursun seni kimse özelde çalıştırmazdı o yüzden bu kadar rahatsın sadece ordan oraya sürerler mobbing yaparlar kovamıyorlar tabi napsın onlarda
Valla doğunun en ücra köşesine sürsünler aklı başına gelir
O zaman re re re rö rö rö etmeye başlar.

Ya demezse demesin boşversene neden bu kadar küçük detaylara takılıyosun?
Ben yeni atandığımda bana da hoşgeldin denmedi ama şu an hemen hemen herkesle anlaşıyorum. Sen sadece işini iyi yap, sessiz kal, kimsenin arkasından konuşma, akşam olunca da çık git. Hoşgeldin dese nolur demese nolur yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…