yeni çantam nasıl kızlar

bn çok beğendim güle güle kullan cnm. tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz. belki başkasının çok para verip aldığı bişeyi sana bedava verseler kullanmazsın, önemli olan senin beğenmendir.

evet gerçekten öyle, postacı çantaları hiç beğeniyorum mesela bedava verseler takmam. biraz klasik takılıyorum.

ben de çok renkli, süslü çanta kullanamam, ama uzun saplı kullanıyorum,yani bunun uzun saplısı olsa kullanabilirdim..postacı tarzındakileri de seviyorum..
ayrıca 50 tl bana çok, ama senin imkanın varsa, verebiliyorsan, e beğendiysen de neden almayasın ki..senin beğenmen önemli güle güle kullan..

saol canım. buda elde taşımak için değil, bende elde taşımalı çanta kullanamıyorum. valla canım normalde bende her çantaya 50 tl vermiyorum. bu ilk di. eşim bi pazarım var onuda alışveriş için harcamalayım dedi ve kendisi de bende beğenerek aldık çıktık. ablamda çok sade buldu ama ben hala beğeniyorum.

Herkes çok demiş bu çantaya fakat ccs de deri olmayan çanta satmıyorlar..Deri olmasına rağmen uygun almış.Ayrıca metalleride kaliteli görünüyor.

Ben çok beğendim..Hem şık hem sade hemde kaliteli görünüyor.. Güle güle kullanın.

....

Beğenip beğenmemek görecelidir evet fakat yorum yaparken biraz daha düzgün seviyeli yorumlar yapmak çok mu zor geliyor ?.. Bunun adı doğruculuk değil saygısızlıktır..Yalanla bile itham edilmiş yorumlarda, pes doğrusu !

ayy canımsın ya.

evet satıcı bayanın dediğine göre 99 tl ten 49 tl ye indi dedi, sezon bitiyorve yazlık çantalar gelmiş, siyah çantalardan tek tük kalmış bende aldım.
forumda birbirimizi tanıyorum neden hava atayım ki hem. hadi arkadaşım olur hava atarım, burda niye kime hava atayım. :13:

çantan çok güzel canım güle güle kullan
nasıl bu kadar ağır eleştiri yapıyosunuz arkadaşlar el insaf
artık pazarda bile 40 tl den aşağı çanta yok

bugun cok karsilastim forumda konularda gezinirken birbirine yuklenen yazilara yani cok ilginc insanlar gelip stres atalim diyorlar galiba ama bunu keske birbirlerini kirmadan yapsalar cunku her dogrunun bir soylenis sekli vardir ve her dogru her yerde soylenmez

konuyu acan arkadasim bende simdi cok biliyormus gibi ahlak dersi vermis oldum sozlerim ve dusuncelerim kendime de zaten kusura bakma artik senin konunda patladim

bence cantan hos , kullanisli belki biraz pazarlik yapabilirdin ama fotograftan her zaman belli olmuyor kalite cunku cantanin kac gozu oldugu , ic astari , dikisleri , dokusu da cok onemli fiyati icin. Yalnizca rengi siyah klasik bir canta oldugu icin fiyati cok diyemeyiz hemen.

Iyi gunlerinde kullan canim , eskilerden bir tabirle ustunde parlansin (yani cok severek bol bol kullan oyle eskisin )

Tabiiki niye hava atasınız.Bu nasıl tabir ? 50 tl.nin havası ne olur ayrıca.. İşte kalite farkı ayrımını yapamıyor insanlar.. Hem bunu ayırt edemiyorlar hemde yorum yaparken alay eder gibi yorum yapıyorlar..Bunun adınıda dorğuculuk koyuyorlar..

Sanal olmayan ortamlardada bu böyle..Herkes herkesle alay, küçümseme, yalanlama çabasında..Buna tahammul edemiyorum..

ne güzel işte eşin de beğenmiş..iyi yapmışsın bence ..
bu arada ister deri ,ister çakma ;zevk senin para senin, açıklama yaparsın ama inandırmak zorunda değilsin..güle güle kullan

hay ağzını öpeyim. yorumlsın çok hoşuma gitti, kaliteli birisin.:13:

çantan çok güzel canım güle güle kullan
nasıl bu kadar ağır eleştiri yapıyosunuz arkadaşlar el insaf
artık pazarda bile 40 tl den aşağı çanta yok

ya evet bizim burda doğan çanta var beğendiğim çantalar 120 den başlıyor ama gücüm yetmiyor almadım. bu uygun geldi aldım. 10 liralık çanta alsam renkli olsa daha çok beğenileceğinden eminim yani.

civ civ ve glorias isimli zavzekler... ne bu tavır? kimsiniz siz?? aptal saptal konuşuyosnz.. beğemediysen beğenmedm tarzım değil dersn öneride bulunursun..

ayrıca civ civ bende seni hiç beğenmedm ne olucak?

glorias denen kişinin de ağzının yayları gevşemiş.. vallahi uyuz oldum.

çanta sahibi arkadaşım güzl günlerde kullan. modelini çok beğendm ama böle bi püskülü fln olsa çok daha şık olurdu bence. yinede günlük kullnm için çok hoş bir çanta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…