- Konu Sahibi AskKirintisi
-
bn çok beğendim güle güle kullan cnm. tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz. belki başkasının çok para verip aldığı bişeyi sana bedava verseler kullanmazsın, önemli olan senin beğenmendir.
niye sallayayım ki, ccs nin malı. konyada çelik çizmeden aldım. resmi kopyala mail adresine gönder ve fiyatını sor istersen. tel numarasını istiyorsan verebilirim.
cnm güle güle kullan.
ben de çok renkli, süslü çanta kullanamam, ama uzun saplı kullanıyorum,yani bunun uzun saplısı olsa kullanabilirdim..postacı tarzındakileri de seviyorum..
ayrıca 50 tl bana çok, ama senin imkanın varsa, verebiliyorsan, e beğendiysen de neden almayasın ki..senin beğenmen önemli güle güle kullan..
Herkes çok demiş bu çantaya fakat ccs de deri olmayan çanta satmıyorlar..Deri olmasına rağmen uygun almış.Ayrıca metalleride kaliteli görünüyor.
Ben çok beğendim..Hem şık hem sade hemde kaliteli görünüyor.. Güle güle kullanın.
....
Beğenip beğenmemek görecelidir evet fakat yorum yaparken biraz daha düzgün seviyeli yorumlar yapmak çok mu zor geliyor ?.. Bunun adı doğruculuk değil saygısızlıktır..Yalanla bile itham edilmiş yorumlarda, pes doğrusu !
ya benimki nasıl?il:93:la topik açıp yer mi işgal edeyim?burada göreyim işimi dedim.
saol canım. buda elde taşımak için değil, bende elde taşımalı çanta kullanamıyorum. valla canım normalde bende her çantaya 50 tl vermiyorum. bu ilk di. eşim bi pazarım var onuda alışveriş için harcamalayım dedi ve kendisi de bende beğenerek aldık çıktık. ablamda çok sade buldu ama ben hala beğeniyorum.
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
Tabiiki niye hava atasınız.Bu nasıl tabir ? 50 tl.nin havası ne olur ayrıca.. İşte kalite farkı ayrımını yapamıyor insanlar.. Hem bunu ayırt edemiyorlar hemde yorum yaparken alay eder gibi yorum yapıyorlar..Bunun adınıda dorğuculuk koyuyorlar..
Sanal olmayan ortamlardada bu böyle..Herkes herkesle alay, küçümseme, yalanlama çabasında..Buna tahammul edemiyorum..
çantan çok güzel canım güle güle kullan
nasıl bu kadar ağır eleştiri yapıyosunuz arkadaşlar el insaf
artık pazarda bile 40 tl den aşağı çanta yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?