- Konu Sahibi AskKirintisi
-
bugun cok karsilastim forumda konularda gezinirken birbirine yuklenen yazilara yani cok ilginc insanlar gelip stres atalim diyorlar galiba ama bunu keske birbirlerini kirmadan yapsalar cunku her dogrunun bir soylenis sekli vardir ve her dogru her yerde soylenmez
konuyu acan arkadasim bende simdi cok biliyormus gibi ahlak dersi vermis oldum sozlerim ve dusuncelerim kendime de zaten kusura bakma artik senin konunda patladim
bence cantan hos , kullanisli belki biraz pazarlik yapabilirdin ama fotograftan her zaman belli olmuyor kalite cunku cantanin kac gozu oldugu , ic astari , dikisleri , dokusu da cok onemli fiyati icin. Yalnizca rengi siyah klasik bir canta oldugu icin fiyati cok diyemeyiz hemen.
Iyi gunlerinde kullan canim , eskilerden bir tabirle ustunde parlansin(yani cok severek bol bol kullan oyle eskisin )
güle güle iyi günlerde kullan arkadaşım.kimin ne dediğine de bakma bence.ister 50 verrsn ister 500 kime neyin havasını atıomuşsun anlamadm.gayet şık her ortama kullanılabilecek bi çanta.saçma sapan konuşmaları dikkate alma
civ civ ve glorias isimli zavzekler... ne bu tavır? kimsiniz siz?? aptal saptal konuşuyosnz.. beğemediysen beğenmedm tarzım değil dersn öneride bulunursun..
ayrıca civ civ bende seni hiç beğenmedm ne olucak?
glorias denen kişinin de ağzının yayları gevşemiş.. vallahi uyuz oldum.
çanta sahibi arkadaşım güzl günlerde kullan. modelini çok beğendm ama böle bi püskülü fln olsa çok daha şık olurdu bence. yinede günlük kullnm için çok hoş bir çanta.
ya evet bizim burda doğan çanta var beğendiğim çantalar 120 den başlıyor ama gücüm yetmiyor almadım. bu uygun geldi aldım. 10 liralık çanta alsam renkli olsa daha çok beğenileceğinden eminim yani.
postacı sevmiyorum. çocuklu bir anne olarak onun kıyafetleri için büyük çanta tercih ediyorum.
siyah vazgeçilmezim, çekici nasıl olur merak ettim ama cidden merak ettim yanlış anlamayın.
çocukla alışveriş sıkıntı olduğu için hemen alıp çıktım gezemedim. 50 tl verdim çok mu.
ne para verdiğinizin derdi tasası nie başkalarına düşüyoki zaten beğenmedim de geç maksat fikir edinmek burda herkes bşiylerini paylaşıyo ben mesela siyah pek tercih etmezdm ama bu hoşuma gitti fikir oldu.iyiki açmıssın.mesela bnde 50 veremem o ayrı bak ama bu parasal durum meselesi.laf sokarcasına konuşmak gerekmiyo
önemli olan senin beğenmen
gönül neler istiyor ama gücümüzün yettiği beğendiğimiz şeyi alıyoruz napalım
sende maddi manevi seni yormayan en güzel seçimi yapmışsın
bugünlerde bahardanmı nedir herkes zıplayacak yer arıyor
eleştirmeyle saygısızlığı ayırt edemiyormuyuz nedir
Çocuksuz anne nasıl oluyor
bi de türk dili edebiyatı uzmanı eleştirmenin oldu gözün aydın
tey tey
kız bi çantam nasıl diye topik açtı başına gelmeyen kalmadı.
saol canım, pazarlık olmadı zaten indirimde dediler daha fazla inemeyiz dediler.
bugün cidden şanssız günündesin canım herkes seni buldu vala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?