yeni çantam nasıl kızlar

güle güle iyi günlerde kullan arkadaşım.kimin ne dediğine de bakma bence.ister 50 verrsn ister 500 kime neyin havasını atıomuşsun anlamadm.gayet şık her ortama kullanılabilecek bi çanta.saçma sapan konuşmaları dikkate alma

saol canım, pazarlık olmadı zaten indirimde dediler daha fazla inemeyiz dediler.

ya yalancılıla suçlanınca ister istemez açıklamak zorunda kaldım, ama hepiniz çok saolun sayenizde moral buldum. herkes her çantayı beğenmez zaten beenmeyenlerde mutlaka olacaktır mantığıyla açtım konuyu.

Lv nin hiçbir çantasını beğenmiyorum mesela ama aşırı pahalı, 2000 tl ya adım dese inanmam demem, beğenmediğimi söylerim yalnızca.

ay vallahi içim yağları öyle bir eridiki sorma gitsin

ne para verdiğinizin derdi tasası nie başkalarına düşüyoki zaten beğenmedim de geç maksat fikir edinmek burda herkes bşiylerini paylaşıyo ben mesela siyah pek tercih etmezdm ama bu hoşuma gitti fikir oldu.iyiki açmıssın.mesela bnde 50 veremem o ayrı bak ama bu parasal durum meselesi.laf sokarcasına konuşmak gerekmiyo

ya evet bizim burda doğan çanta var beğendiğim çantalar 120 den başlıyor ama gücüm yetmiyor almadım. bu uygun geldi aldım. 10 liralık çanta alsam renkli olsa daha çok beğenileceğinden eminim yani.

önemli olan senin beğenmen
gönül neler istiyor ama gücümüzün yettiği beğendiğimiz şeyi alıyoruz napalım
sende maddi manevi seni yormayan en güzel seçimi yapmışsın
bugünlerde bahardanmı nedir herkes zıplayacak yer arıyor
eleştirmeyle saygısızlığı ayırt edemiyormuyuz nedir

Çocuksuz anne nasıl oluyor

o arkadaş heyecan arıyordu sanırım.

öyle valla. bazıları klavye başında aslan kesiliyo heyecan arıyor.

saol canım, pazarlık olmadı zaten indirimde dediler daha fazla inemeyiz dediler.

Zaten normal fiyatlari belli olan bir magazaymis o zaman canim mesela mango ya gidip nolur bana bir guzellik yapin diyemezsin canta deri yorumlardan anladigim kadari ile ben markayi tanimiyorum ama artik tanimis oldum yok o zaman bence 50 deger acikcasi klasik kullanisli ve deri tekrar soyluyorum iyi gunlerinde kullaaaaan :93:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…