- Konu Sahibi AskKirintisi
-
Zaten normal fiyatlari belli olan bir magazaymis o zaman canim mesela mango ya gidip nolur bana bir guzellik yapin diyemezsincanta deri yorumlardan anladigim kadari ile ben markayi tanimiyorum ama artik tanimis oldum yok o zaman bence 50 deger acikcasi klasik kullanisli ve deri tekrar soyluyorum iyi gunlerinde kullaaaaan :93:
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
Canim gayet kullanisli bir cantaya benziyor, bunun beyaz metal aksesuarlisi da var miydi?
amaan problem diil, attirirsin bir sari metalli saat, cillop gibi olur :) gule gule kullan
evet zaten o yüzden 50 lira. ayrıca çok saol gerçekten moral oldu yani.renkli çanta takamıyorum, e siyahta modeli göstermiyor.
50 Tl bir çanta için çok para değilki :44: Çantanız kaliteli uruyor .Akıllıbıdıkınkide güzel ama sizinki daha kaliteli görünüyor bence
evet haklısın siyah biraz öyle ama kıyafete göre takınca güzel olur.
bence hoş.diğer eklenen çantada hoş
ay vallahi içim yağları öyle bir eridiki sorma gitsin
niye sallayayım ki, ccs nin malı. Konyada çelik çizmeden aldım. Resmi kopyala mail adresine gönder ve fiyatını sor istersen. Tel numarasını istiyorsan verebilirim.
baştaki yorumlara çok güldüm sanki bin lira demiş 50 lira arkadaşlar normal bende beğendim güle güle kullan arkadaşım.
onu diyenlerin çantaları 3-5 liralık herhalde poşetten falan yapılmış
biz salak değiliz demiş bide ya gerizekalı mı ne?neyse aşk kırıntısının çantasını annem çok beğendi.hatta bej yada krem rengi olsaymış da güzel olurmuş dedi.2.çantayı da ben çok beğendim.o çantanında pudra rengi falan olsa alırdım.ben de 30 tl'ye bi çanta gördüm deri değil ama güzel,alınca buraya ekleyebilirim fotoyu.
onu diyenlerin çantaları 3-5 liralık herhalde poşetten falan yapılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?