yeni çantam nasıl kızlar

evet canım ayenen öyle, biraz inin falan dedim bizde etiket fiyatı geçerli dediler. eşimde ccs den laptop çantası aldı 120 tl ama çanta konuşturuyor kendini. çantanın modeline göre paha biçilmez, sosyete pazarında 20 tl ye çanta aldım model güzel ama çakma ve kumaşı iyi değildi.

50 Tl bir çanta için çok para değilki :44: Çantanız kaliteli uruyor .Akıllıbıdıkınkide güzel ama sizinki daha kaliteli görünüyor bence

çantan çok güzel canım güzel günlerde tak bende küçük çocuklu bi anne olaraka bu tarz çantalar tercih ediyorum hep çocuğun kıyafetiydi ıslak havlusu suluğu say say bitmez yani hem kullanışlı hem şık oluyo ve çantanın kaliteli olduğuda belli

baştaki yorumlara çok güldüm sanki bin lira demiş 50 lira arkadaşlar normal bende beğendim güle güle kullan arkadaşım.

onu diyenlerin çantaları 3-5 liralık herhalde poşetten falan yapılmış

biz salak değiliz demiş bide ya gerizekalı mı ne?neyse aşk kırıntısının çantasını annem çok beğendi.hatta bej yada krem rengi olsaymış da güzel olurmuş dedi.2.çantayı da ben çok beğendim.o çantanında pudra rengi falan olsa alırdım.ben de 30 tl'ye bi çanta gördüm deri değil ama güzel,alınca buraya ekleyebilirim fotoyu.

ekle canım merakla bekliyoruz. deri olması çokda önemli değil bence, kıyafeti tamamlasın modelde güzel olsun tamamdır.

Sade spor benim tarzım değil güle güle kullan canım
bende çantalarımı çektim koyucam 20 tanesini çektim geriye 4 tane kaldı onlarıda çekip müsait bi zamanda toplu yükliyim
annem daha dün almış pudra rengi

bir anneye uyacak bi çanta güle güle kullan sade ve hoş :) ben genç kız olduğum için daha şıkır şıkır rengarenk çantaları tercih ediyorum tabi yaşını almış olgun bir anneyle bir genç kızın tercihleri aynı olmayacaktır bazı arkadaşlar bu yüzden beğenmemiştir bence

güle güle kullanın hoş bir çanta.
benim de ccs marka bir çantam var. 65 tl'den 45 tl'ye indirim yaptırıp da aldığım bir çanta. gerçekten derisi çok hoş ve yumuşacık yani böyle olduktan sonra o fiyata gayet uygun olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…