Canım benim Selvi benimde ultrason resimlerim var onlara baktim .burda resim ters dusmus qaliba.eyerki ters yondeyse çocuk solda yani kiz gibi .anladinmi canim benim
Hadi ya öyle mi oluyormuşşş kiMaşallah bebegin tam sağında erkek olma ihtimali cok yüksek
Daha küçük ultrason resmi yokmu .bunlarda bebisin masallah büyümüş))3 ultrason resmini yükledim (umarim)Eki Görüntüle 2201595 2si 12.hafta, ters durduğu 14.haftatekrardan teşekkür ederim canım.
Canim oyle ters degil.kağıt ters .anladinmiVajinal ultrason da ters düşme olayi yok canim yanisellvi nin bebegi sağda ve benim icime de erkek doğdu selvicim ❤ konuya direk daldim ama
Haa simdi anladim canim ama düz cektim demisCanim oyle ters degil.kağıt ters .anladinmi
Bence bebiş kız))Vajinal ultrason da ters düşme olayi yok canim yanisellvi nin bebegi sağda ve benim icime de erkek doğdu selvicim ❤ konuya direk daldim ama
Canım benim Selvi benimde ultrason resimlerim var onlara baktim .burda resim ters dusmus qaliba.eyerki ters yondeyse çocuk solda yani kiz gibi .anladinmi canim benim
Sağda olunca erkek solda olunca kız mı oluyor kızlarr??
Rabbim gönlüne gore versin insallahBence bebiş kız))
Vajinal ultrason da ters düşme olayi yok canim yanisellvi nin bebegi sağda ve benim icime de erkek doğdu selvicim ❤ konuya direk daldim ama
Sağol canım :)Daha küçük ultrason resmi yokmu .bunlarda bebisin masallah büyümüş))
Hayır canım.2takvimde bakiyorumÇin takvimi falan mı?
İhtimali yuksek oluyor öyle oluncaSağda olunca erkek solda olunca kız mı oluyor kızlarr??
Canım 8. Hafta ultrasonun ne kadar net gözüküyor böyle benimki minnacık ultrasona göre değişiyor sanırım. Doktorun kim nereye gidiyorsun?Sağol canım :)
8. ve 10.hafta var, onlar olur mu acaba? Eki Görüntüle 2201613
Kese tam dussun uzaktan cekermisin resmiSağol canım :)
8. ve 10.hafta var, onlar olur mu acaba? Eki Görüntüle 2201613
Sizin ultrason bilginiz mi var acaba? Ben bakınca hiç bişey anlayamıyorum. Sağda mı solda mı onu bile çıkaramıyorum yaİhtimali yuksek oluyor öyle olunca
Amin .İnşallah.Gönlünden ne geciyorsa o olsun.biz yanlış soylersekde olur))Rabbim gönlüne gore versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?