Canım 8. Hafta ultrasonun ne kadar net gözüküyor böyle benimki minnacık ultrasona göre değişiyor sanırım. Doktorun kim nereye gidiyorsun?
Seni de uğraştırdım canım kusura bakma gece gece, tekrardan gönderiyorum.Kese tam dussun uzaktan cekermisin resmi
Ama tutmamıs sanırımHayır canım.2takvimde bakiyorum
Erkek benceSeni de uğraştırdım canım kusura bakma gece gece, tekrardan gönderiyorum.Eki Görüntüle 2201626
Ben çok ama cook araştırdım elimde 4hesaplamayla takvimler var.ama hepsinde son sözü Allah soyledi.bunlar eglence amaçlı vede takvimlerin içinde birazcık çok tutani bu.nub teorisi kardesimde tutmadı kız dedi erkek çıktı))Ama tutmamıs sanırımbı ıkı sayfa okudum öyle anladım..
Bana bunlarda en gercekcı nub teorısı gelıyor kızımda tutmustu :)
Erkeğe daha yatkınMrb cnm banada bakarmısın
Dogum tarihim 15.11.1987
Adet tarihim 16.10.2018
Erkege yatkinMrb cnm banada bakarmısın
Dogum tarihim 15.11.1987
Adet tarihim 16.10.2018
Öğrenince yazarsınız.hamileliyiniz daha yeni.kucağınıza almak nasip olsun inşallahMrb cnm banada bakarmısın
Dogum tarihim 15.11.1987
Adet tarihim 16.10.2018
Tabı öylee işin eglencesi merakımızı arttırmak falan :) yaa nub tutmadımı sasırdım :)))Ben çok ama cook araştırdım elimde 4hesaplamayla takvimler var.ama hepsinde son sözü Allah soyledi.bunlar eglence amaçlı vede takvimlerin içinde birazcık çok tutani bu.nub teorisi kardesimde tutmadı kız dedi erkek çıktı))
Kesin hamilemisiniz?Mrb cnm banada bakarmısın
Dogum tarihim 15.11.1987
Adet tarihim 16.10.2018
Valla tutmadi ))Tabı öylee işin eglencesi merakımızı arttırmak falan :) yaa nub tutmadımı sasırdım :)))
Kız gibi canım.ultrason resmini paylaş bakalimdoğum tarihim 18.10.1990
sat: 10.08.2018
Başkası varsa onuda at9+3 ken çekilen ultrasonu;
Başkası varsa onuda at
Sağına yerleşmiş))Maalesef başka yok elimde, haftaya tekrar kontrolümüz var
Sağına yerleşmiş))
Haftaya atarsın bakarızMaalesef başka yok elimde, haftaya tekrar kontrolümüz var
Yumurtlamanin yerlesmeyle bir alakasi yok.bebek rahme dustugu zaman kendine yer secer.ve erkekler daha cok sağa yerlesirŞunu biliyorum soldan yumurtlamışım,
sağıma yerleşmesi ne anlama geliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?