- 15 Kasım 2014
- 890
- 1.126
- 113
Evet pco var bende. Ortalama 34-35 i buluyorTabiki fark ediyor canım.ben burdan cinsiyeti söylüyorum ama kimseye soramiyorumki adetiniz kaç gunde oluyor ovulasyonunuz ne zaman oluyor .pkolumusunuz.bunlarin hepsi cinsiyet takviminde fark yapiyor
Adetiniz kac gunde bir oluyordu canım?
Oglundada öylemiydi canım adetlerin?Evet pco var bende. Ortalama 34-35 i buluyor
Evet genelde onda belki 32 dir yaniOglundada öylemiydi canım adetlerin?
Ultrason bebegin doğum tarihini ne zamana gösterdi?Evet genelde onda belki 32 dir yani
Canım ovulasyonun olduğu zaman anliyormusun?Evet genelde onda belki 32 dir yani
6 Haziran ama ben sezeryan olacağım önemi var mı bilmiyorumUltrason bebegin doğum tarihini ne zamana gösterdi?
Ay ne uğraştırdım seni ya :) ovulasyon erkendi sanırım bu sefer yani Eylül ortası gibiydi diye hatırlıyorum planlı değildi ondan net değilim. Ama cinsiyeti öğrenince ilk söyleyeceklerim arkasındasın artık. Sağlıklı vakti saatinde gelsinde gerisi önemli değilCanım ovulasyonun olduğu zaman anliyormusun?
Bu bebeğinde sanki erkek gibi
Tabiki canım benim.Allah bebeklerini korusun inşallah.mutlaka seni bekliycem)))inşallah gönlünden ne geçiyorsa öyle olsun bebeğinin cinsiyetiAy ne uğraştırdım seni ya :) ovulasyon erkendi sanırım bu sefer yani Eylül ortası gibiydi diye hatırlıyorum planlı değildi ondan net değilim. Ama cinsiyeti öğrenince ilk söyleyeceklerim arkasındasın artık. Sağlıklı vakti saatinde gelsinde gerisi önemli değil
Canım detaylı ultrasonda erkek dedi doktorumuz tesekkurler :)Tahminler erkek canım :) tesekkurler. Dogum yaptıgımda yada detaylı ultrasondan sonra paylasırım
Tebrik ederim canım))her şey gönlünce olsunCanım detaylı ultrasonda erkek dedi doktorumuz tesekkurler :)
Canım cinsiyet belli degilmi daha?Teşekkür ederim canım daha cinsiyetini bilmiyorum.Erkek hissediyorum ama kız gönlümden geçen :)) sağlıklı olsunlar da cinsiyet önemli değil
Nasıl bakıyorsunuz ben yeni hamileyim merak ettimHamileleeeer nerdesiniz .?hadi yazında teste bakayim
Bende takvim var onla bakıyorum.istersen yaza. bilirsin canımNasıl bakıyorsunuz ben yeni hamileyim merak ettim
20.12.1989Bende takvim var onla bakıyorum.istersen yaza. bilirsin canım
Eylülde hamile kaldıysan erkek20.12.1989
Son adet tarihim 11.09.2018 ama benimki geç döllenme tam belli değil haftamız
Şu an 4 vaya 5 haftalık deniyor ama ekim başı olabilir o zaman ne görünüyor sana zahmet canım teşekkür ederim simdidenEylülde hamile kaldıysan erkek
Şu an 4 vaya 5 haftalık deniyor ama ekim başı olabilir o zaman ne görünüyor sana zahmet canım teşekkür ederim simdidenEylülde hamile kaldıysan erkek
Canım o zaman kıza daha yatkinsin .Ne zahmeti var canım.rica ederimŞu an 4 vaya 5 haftalık deniyor ama ekim başı olabilir o zaman ne görünüyor sana zahmet canım teşekkür ederim simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?