Şu an 4 vaya 5 haftalık deniyor ama ekim başı olabilir o zaman ne görünüyor sana zahmet canım teşekkür ederim simdidenEylülde hamile kaldıysan erkek
Canım ben bilemedim şimdi doktor adet zamaninimi o zamanınımi o zamana belirledi yoksa hamile kaldığın zamanımı?eyerki haziran evveli hamile kalmışsan kıza yatkınsın.haziran sonu hamile kalmışsan erkegeCanım banada bakabılırmısın 02.11.1990 en son adetım 11.6.2018. Bu tarıhı doktorum verdı.ben 3 aydqn 3 aya adet gordugum için.adet oldugum ay hamıle kalmamıstım.kese yapısına gore 11 hazıranı belırlemıstı
Bebeğinin cinsiyeti daha belli degilmi?Canım banada bakabılırmısın 02.11.1990 en son adetım 11.6.2018. Bu tarıhı doktorum verdı.ben 3 aydqn 3 aya adet gordugum için.adet oldugum ay hamıle kalmamıstım.kese yapısına gore 11 hazıranı belırlemıstı
Sen kendi adet olduğun tarihide bana yaz bebeğin dagacagi tarihide.ben hesaplarim ne zaman hamile kaldığınıCanım banada bakabılırmısın 02.11.1990 en son adetım 11.6.2018. Bu tarıhı doktorum verdı.ben 3 aydqn 3 aya adet gordugum için.adet oldugum ay hamıle kalmamıstım.kese yapısına gore 11 hazıranı belırlemıstı
Amin canım cok tesekkur ederim :)Tebrik ederim canım))her şey gönlünce olsun
Canım bebeğin doğacağı tarihide yazarmisinCanım ben mayısta adet olmustum.yumurtlamam 27 hazıranda olmus.hazıran sonuna dogru hamıle kalmişim 13 mayıs en son adetım ama doktor 27 hazıranda hamıle kalmıssın dedi.cınsıyetı net bellı degıl.bacaklarını acmıyor.
Bebeğin doğum tarihine bakiyorum sen haziran evvelinde hamile kalmışsın bence.haziran eveli haile kaldıysan kız yok haziran sonu hamile kaldiysan erkekMart 12 18 arası dogacak inşallah
Ultrason resminide koy onada bakayım canımMart 12 18 arası dogacak inşallah
Ben teşekkür ederim))Amin canım cok tesekkur ederim :)
Haziranın kaçı bıraktınız korunmayı?Canım hazıran evvelı hamıle kalma durumum yok cunkı korunuyordum hazıranda bıraktım korunmayı.
Haziranın 15ine kadar size kız gibi gözüküyorCanım hazıran evvelı hamıle kalma durumum yok cunkı korunuyordum hazıranda bıraktım korunmayı.
Ultrason resmini koy onuda değerlendireyim.İnşallah gönlünden ne geçiyorsa öyle olur))Tam hatırlamıyorum.ortasıydı bayramdan sonraydı.
Evet anlıyorumNub teorısınden anlıyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?