Sizde yazın bakayım.Bu takvimide test edelim))çin takvimi bakım bende 2 çocuğumdada tuttu
Nub iyi gözükmüyor ama sanki paralel gibi
takvim heryıl değişiyor yalnız bir takvim yok çin takviminde güncel yıldakini bulman lazım. mesela oğlum için 2014 kızım için 2012 takvimine bakman lazım.Sizde yazın bakayım.Bu takvimide test edelim))
Başka ultrason resmi varsa onuda14haftalik resim
Sen adet tarihlerini kendi dogum tarihini yaz ben bakayımtakvim heryıl değişiyor yalnız bir takvim yok çin takviminde güncel yıldakini bulman lazım. mesela oğlum için 2014 kızım için 2012 takvimine bakman lazım.
Eyerki senin dedigin gibi haziran 15den sonra hamile kaldıysan erkekHayırlısı canım.tesekkur ederım tahmınlerın için.
Ben teşekkür ederimHayırlısı canım.tesekkur ederım tahmınlerın için.
8 yıl önceki adet tarihimi hatırlamam mümkün değil.Sen adet tarihlerini kendi dogum tarihini yaz ben bakayım
)))8 yıl önceki adet tarihimi hatırlamam mümkün değil.
)))8 yıl önceki adet tarihimi hatırlamam mümkün değil.
Çok sevindim canım.kucagina almak nasip olsun inşallah)20.01.1991
12.07.2018 için erkek demiştiniz. Bugün baktırdım % 100 erkek dedi :) 17+4 ün şuan
Teşekkürler canım. Darısı isteyen tüm kadınlara inşallahÇok sevindim canım.kucagina almak nasip olsun inşallah)
Canım adet tarihinide yazarmisinMerhaba daha önce sizinle konuşmuştuk ama bu yöntemi sormamıştım sanırım hesaplama yapabilirmisiniz
27.04.1986
22.05.2019
Amin.banada dua et .hamilenin duasi çabuk kabul olur)Teşekkürler canım. Darısı isteyen tüm kadınlara inşallah
15.08.2018 4 günlük geç yumurtlama var onda farkermi bilemedm ama söyliyim yinedeCanım adet tarihinide yazarmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?