AminRabbim hayırlısını versin canım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin... çok sağ ol olmayanlara da versin inşallah hayırlısıyla...
Yaa ikizimi buldum desene bende 2 ay önce düşük yaptım canm şimdi yeniden hamile kalmışım inş bunu sorunsuz kucağıma alabilirim Rabbim seninde gönlüne göre versin inş sağlıklı kuzular nasip etsin kucağını boş bırakmasın mevlamBenimle ayni günde yılda ayda doğmuşsunuz.bebeğimi düşürdüm 2aydır((.kucağınıza almak nasip olsun inşallah
Ovulasyonu bilmyrm ama 27 gün döngü diyebilirzAdet dongunuzude yazın mümkünse ovulasyonuda
Çok şükür hamile kalmışsın.kucağına almak nasip olsun.benimde bir kızım var.Allah yavrularimizi korusun.agustostami olmusdu düşük yaptığın adetin?Yaa ikizimi buldum desene bende 2 ay önce düşük yaptım canm şimdi yeniden hamile kalmışım inş bunu sorunsuz kucağıma alabilirim Rabbim seninde gönlüne göre versin inş sağlıklı kuzular nasip etsin kucağını boş bırakmasın mevlam
Bu arada 1 erkek gerçekten 2. Ne olacak bakalım
Düşüğün sebebi neydi?Yaa ikizimi buldum desene bende 2 ay önce düşük yaptım canm şimdi yeniden hamile kalmışım inş bunu sorunsuz kucağıma alabilirim Rabbim seninde gönlüne göre versin inş sağlıklı kuzular nasip etsin kucağını boş bırakmasın mevlam
Bu arada 1 erkek gerçekten 2. Ne olacak bakalım
Benimcinde dua et canım.hamilenin duasi çabuk kabul olur.aralikta korunmayi bırakıcam.benimcin hayirliysa bir erkwk bebek istiyorumOvulasyonu bilmyrm ama 27 gün döngü diyebilirz
Allah en kısa zamanda sağlıkla gönlüne göre versin isteyen herkese de nasip olsun dualarımdasınızBenimcinde dua et canım.hamilenin duasi çabuk kabul olur.aralikta korunmayi bırakıcam.benimcin hayirliysa bir erkwk bebek istiyorum
Çok teşekkür ederim .Allah razı olsunAllah en kısa zamanda sağlıkla gönlüne göre versin isteyen herkese de nasip olsun dualarımdasınız
Rabbim gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin canmBenimcinde dua et canım.hamilenin duasi çabuk kabul olur.aralikta korunmayi bırakıcam.benimcin hayirliysa bir erkwk bebek istiyorum
Kalp atımı oluşmadı 2 hafta bekledik gelişmedi kalp atışı olmayınca aldılar Rabbim yeniden nasip etti inş hayırlısıyla kalp atışını duyarım sağlıkla alırım kucağımaDüşüğün sebebi neydi?
Eylülde oldu kürtaj canmÇok şükür hamile kalmışsın.kucağına almak nasip olsun.benimde bir kızım var.Allah yavrularimizi korusun.agustostami olmusdu düşük yaptığın adetin?
Bende eylül 28i kendi düştü.Eylülde oldu kürtaj canm
Amin canm sağlıklı kuzular nasip etsin RabbimBende eylül 28i kendi düştü.
İkimizcinde Allahim hayirli sağlıklı bebekler nasip etsin
12.04.1988 15.05.2008Yani bu sitede hiç hamile yada bebegi olan anne yokmu.yazsaydiniz testin dogrulugunun ne kadar olduğunu bilirdiz
12.04.1988 15.05.2008
12.04.1988 15.05.2008[/QUOTE
ADET döngüsü ovulasyonuda yazın
Ovulasyon mayıs ayına denk geldiyse kız gibi12.04.1988 15.05.2008
Evet kiz))Ovulasyon mayıs ayına denk geldiyse kız gibi
Adet döngünüzü obulasyonu yazarsaniz daha net cevap veririm
Bu bebeginiz erkek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?