Şükür ya çok sevindim çok.kucağınıza almak nasip olsun inşallah..Kalp atışı durduilk gebeliklede %70 olan bir durummuş .
Ama şuan yine hamileyim galiba inşallah sağlıkla sıhhatle kavusurum evladıma :)
Allah razı olsun şuan testlerde silik çizgi görüyorum . Bat tarihim geçsin sana yazarım yine bir tahmın yaparsın :)Şükür ya çok sevindim çok.kucağınıza almak nasip olsun inşallah..
İnşallah canım tez zamanda guzel haberini bekliyorum.ne zaman istersen burdayımAllah razı olsun şuan testlerde silik çizgi görüyorum . Bat tarihim geçsin sana yazarım yine bir tahmın yaparsın :)
Mayan Gender Pregnancy Calendar canımNasıl hesapliyorsunuz kizlar?
Ben hamileyim canım, kendi doğum tarihim 27.02.1989. sat 25.10.2018Mayan Gender Pregnancy Calendar canım
Bebegin varsa soyle sanada bi hesap yapalim
Yok canım daha tahmin kontrolumuz haftaya, ve ben ikiz hamileyim üstelik en baştan beri ikisini de kız hissediyorumÂdetleriniz duzenliyse kız gibi gözüküyor.
Doktor bi tahminde bulunmadimi?
Ultrason resmi varsa koyun
Ay ne guzel maşallah.kendiligindenmi hamile kaldin?yoksa klomenle falanmı?olsun canım 8haftalik usgnide paylaş kese konumuna gore yorumlarizYok canım daha tahmin kontrolumuz haftaya, ve ben ikiz hamileyim üstelik en baştan beri ikisini de kız hissediyorumadetlerim düzenli idi yani bazen 27gun bazen 28 gün oluyordu. Son USG çok oldu daha 8. Haftadan
Kese konumuna gore biri kız gibi gözüküyor.ultrasonlari her defasinda paylaşKendiliginden canım hiç ilaç tedavi doktor yok :) ailemin genleri sağolsun piyango vurdu bana da ilk hamileligim bir de.Eki Görüntüle 2224297
Amin Allah herkese gonlundekini nasip etsin, Diğeri de erkek gibi mi canım kese konumuna göre, plesentaya henüz bakilmadigi için tek yumurta mı çift yumurta mı kesin değil fakat çift yumurta olma ihtimali yuksek. Perşembe günü buyumusturler yine paylaşırım fotoğraflarınıKese konumuna gore biri kız gibi gözüküyor.ultrasonlari her defasinda paylaş
Tel yumurta ikizimi ayri yumurta ikizimi
İnşallah gönlünden geçen olur canım
Takvimle erkek gibi gözüküyor canımBir tahminde ben alabilirmiyim 08.03.1983 sat. 4.10.2018 ultrasonda 6 haftalikken
Biri kiz gibi ,biri erkek gibi kese konumu.Amin Allah herkese gonlundekini nasip etsin, Diğeri de erkek gibi mi canım kese konumuna göre, plesentaya henüz bakilmadigi için tek yumurta mı çift yumurta mı kesin değil fakat çift yumurta olma ihtimali yuksek. Perşembe günü buyumusturler yine paylaşırım fotoğraflarını
Paylasacagim canım :) perşembe günü cinsiyet için erken doktorum birşey demez büyük ihtimalleBiri kiz gibi ,biri erkek gibi kese konumu.
Mutlaka paylaş bekliycem))
Teşekkür ederim saolun. Sağlicakla gelsinde cinsiyet önemli değil benimki sadece merak.Takvimle erkek gibi gözüküyor canım
Kese konumu 8haftadan sonra dogru çıkıyor.
Uktrason resimlerinizi hep paylaşın yorumlariz
Gönlünüzden gecen olsun inşallah
Rica ederim.Amin İnşallahTeşekkür ederim saolun. Sağlicakla gelsinde cinsiyet önemli değil benimki sadece merak.
Nuba gore bi tahminde bulunur her halde doktorPaylasacagim canım :) perşembe günü cinsiyet için erken doktorum birşey demez büyük ihtimalle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?