Yeni cinsiyet hesaplama yöntemi

Kalp atışı durdu ilk gebeliklede %70 olan bir durummuş .

Ama şuan yine hamileyim galiba inşallah sağlıkla sıhhatle kavusurum evladıma :)
Şükür ya çok sevindim çok.kucağınıza almak nasip olsun inşallah..

Reactions: H E
Âdetleriniz duzenliyse kız gibi gözüküyor.
Doktor bi tahminde bulunmadimi?
Ultrason resmi varsa koyun

Âdetleriniz duzenliyse kız gibi gözüküyor.
Doktor bi tahminde bulunmadimi?
Ultrason resmi varsa koyun
Yok canım daha tahmin kontrolumuz haftaya, ve ben ikiz hamileyim üstelik en baştan beri ikisini de kız hissediyorum adetlerim düzenli idi yani bazen 27gun bazen 28 gün oluyordu. Son USG çok oldu daha 8. Haftadan

Yok canım daha tahmin kontrolumuz haftaya, ve ben ikiz hamileyim üstelik en baştan beri ikisini de kız hissediyorum adetlerim düzenli idi yani bazen 27gun bazen 28 gün oluyordu. Son USG çok oldu daha 8. Haftadan
Ay ne guzel maşallah.kendiligindenmi hamile kaldin?yoksa klomenle falanmı?olsun canım 8haftalik usgnide paylaş kese konumuna gore yorumlariz

Ay ne guzel maşallah.kendiligindenmi hamile kaldin?yoksa klomenle falanmı?olsun canım 8haftalik usgnide paylaş kese konumuna gore yorumlariz
Kendiliginden canım hiç ilaç tedavi doktor yok :) ailemin genleri sağolsun piyango vurdu bana da ilk hamileligim bir de.

Bir tahminde ben alabilirmiyim 08.03.1983 sat. 4.10.2018 ultrasonda 6 haftalikken

Eklentiler

• 20190103_154846.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 29
Kese konumuna gore biri kız gibi gözüküyor.ultrasonlari her defasinda paylaş
Tel yumurta ikizimi ayri yumurta ikizimi
İnşallah gönlünden geçen olur canım
Amin Allah herkese gonlundekini nasip etsin, Diğeri de erkek gibi mi canım kese konumuna göre, plesentaya henüz bakilmadigi için tek yumurta mı çift yumurta mı kesin değil fakat çift yumurta olma ihtimali yuksek. Perşembe günü buyumusturler yine paylaşırım fotoğraflarını

Bir tahminde ben alabilirmiyim 08.03.1983 sat. 4.10.2018 ultrasonda 6 haftalikken
Takvimle erkek gibi gözüküyor canım
Kese konumu 8haftadan sonra dogru çıkıyor.
Uktrason resimlerinizi hep paylaşın yorumlariz
Gönlünüzden gecen olsun inşallah

Biri kiz gibi ,biri erkek gibi kese konumu.
Mutlaka paylaş bekliycem))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…