Egerki nisan sonuna kadar hamile kaldiysaniz kesin erkek gibiAdetlerim şimdi 28-29 günde bir. O zamanlar 30-35 arası olurdu İkincide kız canım. Üçüncü
Canım benim bu yazdıklarım kızların doğum tarihi, o zamanki adet dönemini bilmiyorum. Ona göre bakıyorsun demiEgerki nisan sonuna kadar hamile kaldiysaniz kesin erkek gibi
Dogum tarihiyle olmaz canim benim adet tarihi lazim)))Canım benim bu yazdıklarım kızların doğum tarihi, o zamanki adet dönemini bilmiyorum. Ona göre bakıyorsun demi
Dogum tarihiyle olmaz canim benim adet tarihi lazim)))
TamamHaa dur eski mesajlara bakayım yazayım sana
Adetin kac gunde bi oluyordu?ovulasyonu biliyorsanİlk çocuk 9 Ağustos 2010
Adetin kac gunde bi oluyordu?ovulasyonu biliyorsan
Evet canım ikiside kızBilmiyorum canım yaklaşık 30 günde bi falan
İkinci kızda 14.04.2013
Evet canım ikiside kız
Üçüncünude soyle
Yumurtalariniz ne zaman toplandi hangi adetde?Canım ben tüp bebek yaptırdım ve bekliyorum
Tamamen meraktan
Yoksa ki kız erkek kesinlikle farketmez yeterki sağlıklı bi şekilde kavuşayım
18.07.1987
18.12.2018
Üçüncü doğum tarihiyle ayni zamana düştüğü icin yanlış çıkcak ama kız gibiÜçüncüde 15.7.2015
Üçüncü doğum tarihiyle ayni zamana düştüğü icin yanlış çıkcak ama kız gibi
Yumurtalariniz ne zaman toplandi hangi adetde?
Merhaba canim.Benim de bakarmisin lutfen.Adet tarihiyle hesap yapmisdin ama bi daha yazayim.ilk cocugum 16.05.2008 son adet tarihim.31gunde bir adet oluyordum.Benim d.t. 12.04 1988.Şimdiki 23.10.2018 son adet tarihim.Bence erken 28-29gunde bir adet oluyordum Ama bence erken ovulasyon oldu.)USG resmini de atiyorum şimdiki bebegimin.Kucuk olan 6haftalik,buyuk olan 8haftalik.Simdiden tesekkurler.Çok üzüldüm(((
Acınızı yeniledigim için çok özür dilerim.sebebini sakıncası yoksa öğrene bilirmiyim
Takvimle kız gibiMerhaba canim.Benim de bakarmisin lutfen.Adet tarihiyle hesap yapmisdin ama bi daha yazayim.ilk cocugum 16.05.2008 son adet tarihim.31gunde bir adet oluyordum.Benim d.t. 12.04 1988.Şimdiki 23.10.2018 son adet tarihim.Bence erken 28-29gunde bir adet oluyordum Ama bence erken ovulasyon oldu.)USG resmini de atiyorum şimdiki bebegimin.Kucuk olan 6haftalik,buyuk olan 8haftalik.Simdiden tesekkurler.
Takvimle kız gibi
Kese konumu kız gibi canım
Her defasinda paylaş ultrasonlari
Canım son adetini yazrmisnSon adetimden sonra 1 Ocak’ta toplandı
6 Ocak’ta transfer oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?