Çok sukur canim sevindimBilgiler canım bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendim sağlıkla doğduğu günüde göreyim inşallah Erkek annesi oluyorum :))
Evet canım erkek bebeğim çok şükür doğru bildinizBebeginizin cinsiyeti belli oldumu?
Kız gibi25.10.1993 son adet tarihim 06.11.2017
Çok sevindim canımEvet canım erkek bebeğim çok şükür doğru bildiniz
:) kese konumuna göre erkek demiştin sonra nub bir ara yanılttı ama erkek canım 27/11/1988 - sat 23 Eylül 2018 çok teşekkür ederimÇok sukur canim sevindim
Sana erkek demistim ben
Bilgikerini yeniden yazarmisin
Evet canim dogru bidahaki hamileligimi 08.2020 debdusuniyorum dogum tarihim 25.10.1993 sizin tahminizle ne olurKız gibi
12.08.1991 sat 13.09.2018 canım çok teşekkür ederimÇok sevindim canım
Mumkunse bilgilerini yeniden yazarmisin
Selam .Slm cnm ben 31.07.1991 sat 12.12.2018 bu ay hamile gibiyim doktora gidecemde merak ettim olursa ne olur diyeBilgiler
Selam .
Aralıkta hamile kaldıysanız kız gibi gözüküyor canim
Baska çocuğun varsa soyle onada bakayım
Selam .
Aralıkta hamile kaldıysanız kız gibi gözüküyor canim
Baska çocuğun varsa soyle onada bakayım
Canım 2019un aralık ayı sana kesin erkek gibiEvet canim dogru bidahaki hamileligimi 08.2020 debdusuniyorum dogum tarihim 25.10.1993 sizin tahminizle ne olur
İlk çocuk kız gibi25.03.2011 ilk çocuğum, 04.01.2014 ikinci çocuğum, 11.04.2016 üçüncü
İlk çocuk kız gibi
Adetleriniz kac günde bi okuyor?ovulasyon aklinizdaysa eyerİlk çocuk doğru diğerleri :)
İkinci bebeginiz erkek gibiİlk çocuk doğru diğerleri :)
Adetleriniz kac günde bi okuyor?ovulasyon aklinizdaysa eyer
Evet canım adet gecikmesi oldugunda ovulasyon zamanı degisiyor yanlış çıkıyor ilk bebeğinize nisan eveli hamile kalmissiniz ama ikinciye ocak sonuAdetlerim şimdi 28-29 günde bir. O zamanlar 30-35 arası olurdu İkincide kız canım. Üçüncü
Evet canım adet gecikmesi oldugunda ovulasyon zamanı degisiyor yanlış çıkıyor ilk bebeğinize nisan eveli hamile kalmissiniz ama ikinciye ocak sonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?