Ay maşallah)))Kontrolumuz vardı bugün. İkizler iyiler cço şükürEki Görüntüle 2225761 Eki Görüntüle 2225762
Ay inşallah hadi bakalımAy maşallah)))
Canım bunlar kac haftalık ?
Kız gibi gözüküyorlar))
Merhaba! Cinsiyet belli oldumuYok canm bu hafta cuma kontrolum var belki söyler nasıl anlamadım üst üste nasıl dusmus
Tabiiki ederim canımAy inşallah hadi bakalımCanım bugün tam 11+6 yiz yarın 12+0 olucaz. İnşallah biri kizdir, kızım olmasını ayrıca isterim henüz hiç çocuğum yok ama dua eder misin bana bu konuda da
Ay maşallah yaa ne guuuzzeelBanada bakar mısınız lütfen 9 haftalık ikiz bebeklerim.Bilgiler ayrıca bakabilir misin doğum tarihim 20.06.1986 son adet tarihim 17.11.2018
İnşallah canım isteyen herkese Allah nasip etsin 26-27 de bir adet oluyorum 11.gün test yapmıştım negatifti ilişki olmuştu 12.gün test pozitifti başka ilişki olmadı sanırım o gün yada 13.gün çatladı canım kese durumundan anlaşılmıyor mu geçen haftaki fotosunu da yüklerim istersenAy maşallah yaa ne guuuzzeel
Burası ikiz hamisler kayniyo
Darısı bana artik))
Canım adet dongunu ovulasyonuda yaza bilirmisin
Ozaman bebisin kesin erkek canım))İnşallah canım isteyen herkese Allah nasip etsin 26-27 de bir adet oluyorum 11.gün test yapmıştım negatifti ilişki olmuştu 12.gün test pozitifti başka ilişki olmadı sanırım o gün yada 13.gün çatladı canım kese durumundan anlaşılmıyor mu geçen haftaki fotosunu da yüklerim istersen
İkiside mi erkek canım başka çocuğum varda hatırlamıyorum onu 9 yaşında bunlarda geçen haftakilerOzaman bebisin kesin erkek canım))
Kese konumuna gore tam ortada olduğu için karar veremedim
Başka ultrason varsa onuda koyun
Başka çocuğunuz varsa onunda adet tarihini yazin
Canım takvime gore erkek gibi gözüküyorİkiside mi erkek canım başka çocuğum varda hatırlamıyorum onu 9 yaşında bunlarda geçen haftakiler
Evet canım biri daha küçüktü bir haftaya yakın vardı aralarında o zaman ne oluyor pekiCanım takvime gore erkek gibi gözüküyor
Artık soyleyemem ikisininde erkek oldugunu
Biri kesin erkek
Her seyin iyisini Allah bilir
Senin birlikteligin zaten kasım ayı icinde olmuş.aralıkta birliktelik olmadiysa ikiside erkek gibi oluyorEvet canım biri daha küçüktü bir haftaya yakın vardı aralarında o zaman ne oluyor peki
Tamam canım Rabbim sağlıklı evlatlar versin inşallah ben yine yüklerim gittikçe heyecanlı bekleyiş vallaSenin birlikteligin zaten kasım ayı icinde olmuş.aralıkta birliktelik olmadiysa ikiside erkek gibi oluyor
Ama bu takvim bir bebegi söylüyor oyuzden biri kesin erkek dedim
Burdaki kese konumuna gore biri kesin erkek gibiİkiside mi erkek canım başka çocuğum varda hatırlamıyorum onu 9 yaşında bunlarda geçen haftakiler
Hangisi erkek gibi biri baya sağa koymuş kafayı biride ortada bende anlamadım kiBurdaki kese konumuna gore biri kesin erkek gibi
Dogeride sanki erkek ama kesin diyemem
Her defasinda paylaşın))
Bebeginizin cinsiyeti belli oldumuBu var simdilik perşembe tekrar gideceğim
Her ikiside saga meyilli canım.Ama biri daha yatkınHangisi erkek gibi biri baya sağa koymuş kafayı biride ortada bende anlamadım ki
Ben galiba sizinle konuşmuştum hamilelik planlama hakkinda .yanlış hatirlamiyorsamHangisi erkek gibi biri baya sağa koymuş kafayı biride ortada bende anlamadım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?