Sana sözüm vardi benim:)Cnm hamileyim şuna benimde cinsiyetini söyleyebilirmisin şuna 6 haftalık
Evet cnmSana sözüm vardi benim:)
Bilgilerini yaz canım
Başka çocuğun varsa onlarida yaz
Adet tarihi adet döngüsü
Kendi doğum tarihin
Rica ederim..Teşekkürler cnm
Canim bu gunku usg.13hafta 1gun.Rica ederim..
Canim bu gunku usg.13hafta 1gun.[/QUOTE
Erkege benzettim canım
Cinsiyeti ne demisidm?
Doktor tahminde bulundumu?Kiz demistin canim.)@Bilgiler
Doktor erkege benziyo dedi ama olmaya bilir de dedi.Tabi canim yazayim.Ilk cocogum 16.05.2008 benim dogum tarihim 12.04.1988.Simdiki bebegim 23.10.2018.))Doktor tahminde bulundumu?
Lütfen bilgilerini yeniden yaz..
Başka çocuğun varsa onunda adet tarihini yazin
İlk bebeginiz kesin kız gibi gözüküyorDoktor erkege benziyo dedi ama olmaya bilir de dedi.Tabi canim yazayim.Ilk cocogum 16.05.2008 benim dogum tarihim 12.04.1988.Simdiki bebegim 23.10.2018.))
Evet canim.Cox sukur bi kizim var.)İlk bebeginiz kesin kız gibi gözüküyor
Şimdiki bebegim ne acaba?Cok merak ediyorum.)Inşallah 4hafta sonra gosterir kendini.)İlk bebeginiz kesin kız gibi gözüküyor
İnşallah bide sağlıklı oğlun olur:)Şimdiki bebegim ne acaba?Cok merak ediyorum.)Inşallah 4hafta sonra gosterir kendini.)
Inşallah canim.Hayirlisi neyse RABBIM onu kismet etsin inşallah!!!İnşallah bide sağlıklı oğlun olur:)
Kiz gibi canımEki Görüntüle 2229662 Eki Görüntüle 2229663 Bugün bebeğimin erken yumurtlamayla 12. Haftada olduğunu öğrendim. Cinsiyet söylemedi henüz tahmin de yapmadı. Siz bi tahminde bulunur musunuz
Bu nasıl testmiş:)
Kendi d.t : 14.11.1986
Çocuk tahmini: 03.11.2019
Adet: 27.12.2018
Mayan gender pregnancy calendarNeye göre hesaplıyorsunuz. Çin takvimimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?