saolasın canım yorumunu bekliycemBiraz beyin yorucu şey canım
Mesela 2018 mayis sonu adet olduysan takvimle mayıs ayi kiz haziran ayı erkek gözüküyorsa bebegin cinsiyeti erkek
Eger 2019 mayıs sonu adet gördüysen haziran ayi erkek mayıs ayı kizsa bebegin cinsiyeti kız gibi
Elimden geldiğince anlattim .simdi evde degilim bakıp yazarim bir kere senincin
Sağlıklı sıhhatli olsunda kız erkek farketmez. İçime nedense hep kız olarak doğdu, haftaya dr’da randevumuz var bakalım gösterecek mi kendiniCnm bndede bi takvim var seninkine baktım erkek görünüyor tabi en iyisini allah bilir cinsiyetini öğrenirsen yaz takipteyim bakalım ne çıkacak
Banada bak canım:)Cnm bndede bi takvim var seninkine baktım erkek görünüyor tabi en iyisini allah bilir cinsiyetini öğrenirsen yaz takipteyim bakalım ne çıkacak
Ay canım ya rica etme .zaten tutma orani takvimin 70%.tutmayanlarda varPardon SAT yanlış yazdım . Doğrusu aşağıda :)
Doğum tarihi 04.09.1981
SAT 27.10.2018
Doğum tarihiyle adet tarihi ayni ay olunca yanlis cikiyorMerhaba. Bana yorum yapar mısın?
Doğum tarihim: 09.11.1987
Sat: 12.11.2018
İnşallah gönlünden ne geçiyorsa o olsun :)Rica etsem bana da bakar mısın?
Doğum tarihi 04.09.1981
SAT 27.11.2018
Ay canım ya rica etme .zaten tutma orani takvimin 70%.tutmayanlarda var
Bebişin erkek gibi
Daha belli degilmiki?
Canim bizlere de bak gelecege dönük bakabiliyor musunCnm bndede bi takvim var seninkine baktım erkek görünüyor tabi en iyisini allah bilir cinsiyetini öğrenirsen yaz takipteyim bakalım ne çıkacak
Cnm bndede bi takvim var seninkine baktım erkek görünüyor tabi en iyisini allah bilir cinsiyetini öğrenirsen yaz takipteyim bakalım ne çıkacak
Hayırlısı artık kız erkek farketmez ama işte merak etmektende kendimizi alamıyoruz malesef. Teşekkürler baktığın için.Doğum tarihiyle adet tarihi ayni ay olunca yanlis cikiyor
Ama kız gibi
Rica ederim canim:)Belli değil henüz. Belli olunca yazarım sana :) teşekkür ederim canım :)
Rica ederim..Hayırlısı artık kız erkek farketmez ama işte merak etmektende kendimizi alamıyoruz malesef. Teşekkürler baktığın için.
Ay öyle soyleme canım ya..Erkek gibi eger ay snonuna kadar hamile kaldıysan.doktor ne dediBana da bakın ne olur ya.dogum tarihi;23.04.1987 son adet:16.10.2018
Ay öyle soyleme canım ya..Erkek gibi eger ay snonuna kadar hamile kaldıysan.doktor ne dedi
Iyi akşamlar 05.02.1995Dogum yili dogum tarihi adet tarihi.
Cnm banada bakarmisin 29.09.1990Ay öyle soyleme canım ya..Erkek gibi eger ay snonuna kadar hamile kaldıysan.doktor ne dedi
Cnm kız çıktı doğrumu pekiBanada bak canım:)
30-06-1992
11-05-2013
Tatlım seninkide kız görünüyo rabbim can sağlığı versin inş bebişlerinizePoison Women arkadaşım, rica etsem sendeki takvime göre bana da bakar mısın?
Doğum tarihi 04.09.1981
SAT 27.10.2018
Olabilir cnm neden olmasın ki yaşını söyle ve hangi ayda adet kalmak istediğini söyle en iyisini allah bilir tabi bizimki tahmini, cinsiyeti söylim sanaCanim bizlere de bak gelecege dönük bakabiliyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?