Mayan gender pregnancy calendarJapon takvimine göre mi bakıyorsunuz acaba
Dogum yili dogum tarihi adet tarihi.
1993 . 26 09.1993 . 24 nisan adet tarihimDogum yili dogum tarihi adet tarihi.
70% erkek gibi1993 . 26 09.1993 . 24 nisan adet tarihim
Cok ozur dilerim ben nisan ayi sonu icin hesablama yaptim.Mayis ayi eveli kiz gibi gozukuyor size 85%1993 . 26 09.1993 . 24 nisan adet tarihim
Canım önce bilmistinCok ozur dilerim ben nisan ayi sonu icin hesablama yaptim.Mayis ayi eveli kiz gibi gozukuyor size 85%
Bi de şuna bakar mısınMayan gender pregnancy calendar
Tabiiki bakarim.ovulasyonu adet dongunude yazarmisin canim
Kiza yatkinBi de şuna bakar mısın
02.05.1992
27.12.2017 yumurtlama Ocak ayında oldu
Evet bu bebeğim kız oldu benim adet döngüm karışık bakalım ikinci de kız olacak mi çok teşekkürlerKiza yatkin
Simdiki hamileliginzde ovulasyon tarihinizi biliyormusunuz?Evet bu bebeğim kız oldu benim adet döngüm karışık bakalım ikinci de kız olacak mi çok teşekkürler
Canim sen burda dogum tarihini 19o3 yazmissin ama?1993 . 26 09.1993 . 24 nisan adet tarihim
1993 yazmissin simdiki hamileliyine ilkine 1992Evet bu bebeğim kız oldu benim adet döngüm karışık bakalım ikinci de kız olacak mi çok teşekkürler
Evet yumurtlama 27 ve 29 ağustosta olduSimdiki hamileliginzde ovulasyon tarihinizi biliyormusunuz?
Ben senin yazdiklarindan bi sey anlamadimki bana ilk mayis soyluyorsun sonra agustos .hem yillar bile farkli1993 . 26 09.1993 . 24 nisan adet tarihim
Cook ozur dilerim bwn size yanlis yasdimEvet yumurtlama 27 ve 29 ağustosta oldu
Ozur dilerim ya oglum kucagimdan inmediyi icin tum mesajlari yanlis yazdimBen senin yazdiklarindan bi sey anlamadimki bana ilk mayis soyluyorsun sonra agustos .hem yillar bile farkli
Neyini anlayamadın acabaBen senin yazdiklarindan bi sey anlamadimki bana ilk mayis soyluyorsun sonra agustos .hem yillar bile farkli
Cnm iki tarihte aynı neyi başkaCanim sen burda dogum tarihini 19o3 yazmissin ama?
Ay ne özürüCook ozur dilerim bwn size yanlis yasdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?