Kiza yatkin27.11.1988
Sat :29.06.2020
Noldu canim hamilemisin?Kozlar merhaba benim çatlatma iğnesinin 15. Günü bugün dün kan verdim 7.40 çıktı
Bunlarda bugünün testleri iğnenin etkisi yoktur inşallah
Ah canım nerde dün kan verdim negatif çok umutluydum ama olmadıNoldu canim hamilemisin?
Hakkinda hayirlisi canim .Insallah tez zamanda iyi haberlerini alirizAh canım nerde dün kan verdim negatif çok umutluydum ama olmadı
Adetime 4 gün var bakalım artık
SağolHakkinda hayirlisi canim .Insallah tez zamanda iyi haberlerini aliriz
65% erkek gibi
Eyer agustos 5ne kadar hamile kaldiysaniz buyuk ihtimalle erkek. Soyle soyliyim adet bitimi hamile kaldiysaniz erkek. Eyer agustos 6dan 26na kadar hamile kaldiysaniz kiz
Ovulasyonunuz zamaninda oluyorsa .adetin 12i 20 gun araliginda oluyorsa kiz gibiDoğum tarihi : 15.01.1995
S.A.T : 08.08.2020
Yumurtlamam ağustos ayınIn 11 i gibi oldu :)Eyer agustos 5ne kadar hamile kaldiysaniz buyuk ihtimalle erkek. Soyle soyliyim adet bitimi hamile kaldiysaniz erkek. Eyer agustos 6dan 26na kadar hamile kaldiysaniz kiz
Kiza daha yatkinsiniz .Ama en iyisini Allah bilir.Insallah gonlundeki olur))Yumurtlamam ağustos ayınIn 11 i gibi oldu :)
Hayırlısı olsun inşallah sağolun :))Kiza daha yatkinsiniz .Ama en iyisini Allah bilir.Insallah gonlundeki olur))
adet bitimide olsa ovulasyondada olsa mayis 1den 25ne kadar 90% erkek gibi
Ay doğru bildiniz vallaa :))adet bitimide olsa ovulasyondada olsa mayis 1den 25ne kadar 90% erkek gibi
Doğum yılım = 27/07/1994Dogum yili dogum tarihi adet tarihi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?