Ben senin yazdiklarindan bi sey anlamadimki bana ilk mayis soyluyorsun sonra agustos .hem yillar bile farkli
[/QUOT Mayıs yokki ne mayısı 1993 doğum yılım. 26 doğum günüm eyylul 1993 doğum yilim 24 nisan adet tarihim
28-29 günde bir adet oluyorum teşekkürler bu aradaTabiiki bakarim.ovulasyonu adet dongunude yazarmisin canim
Gerçek değil tutmuyo zatenSaçma bence gerçeklik payı yoktur
Eglence amacli canim sadece yuzdelere bakiyoruz.Her sey Allaha mahsusSaçma bence gerçeklik payı yoktur
Benim hesaplama sonucumu bekliyorum müsait olduğunuzdaEglence amacli canim sadece yuzdelere bakiyoruz.Her sey Allaha mahsus
Oglum kucagimdan inmedigi icin seni karisdirmisim ozur dilerimCnm iki tarihte aynı neyi başka
Canim senin bu bebek 70% kiz gibi gozukuyor ama insaallah gonlundeki olurMerhaba
Doğum tarihi 02.05.1992
Sat 11.08.2020 bakabilir misiniz acaba
Canim haziranda hamile kaldiysan erkek gibi 90%.
Kiza daha yatkinsin canim .doktor bi sey soylemedimi daha.ultrason resimleri varsa atTemmuzda kaldım canım tahmini 3 ila 8 temmuz arası
Yarin bir daha test yapin .15gun iynenin etkisi oluyor.insaallah hamilesinizdirKozlar merhaba benim çatlatma iğnesinin 15. Günü bugün dün kan verdim 7.40 çıktı
Bunlarda bugünün testleri iğnenin etkisi yoktur inşallah
13. Günden sonra yok oluyor deniyor doktorda öyle dedi inşallah test pozitif çıkar yarınYarin bir daha test yapin .15gun iynenin etkisi oluyor.insaallah hamilesinizdir
Insaallah .ben sizi heveslendirmek isemedim.Sonra hayal kirikligi yasarsiniz diye.Yarin bi daha yapin siz test13. Günden sonra yok oluyor deniyor doktorda öyle dedi inşallah test pozitif çıkar yarın
Aynen canımInsaallah .ben sizi heveslendirmek isemedim.Sonra hayal kirikligi yasarsiniz diye.Yarin bi daha yapin siz test
Cok kucuk burda .nub belli degilDoktor en son 11. Haftada muayene etti henüz cinsiyet söylemedi bakalım sağlıklı olsun daAma ben de kız gibi hissediyorum sanki
Allah razı olsunCok kucuk burda .nub belli degil.Masaallah
Rica ederimAllah razı olsunteşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?