Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma HazırlıkYeni doğacak bebişlere nasıl deterjan kullanmalı??
ömer adil ve dalan roxy sabun tozu çok tavsiye ettiler.ömer adil aldım ama hiç kokmuyor gibi.sanırım iyi bir şey bu.dalan roxy i de denicem bakalım.sizce bebekler için olan yumuşatıcıdan kullanmalımıyım kızlar?
yumuşatıcı asla kullanmayın durulama suyuna karıştığı için için kalıntı bırakıyor roxy dalan güzel ama organik olsun diyorsamız yeşil annenin var lekeleri çok temizlemiyor ama leke taze iken kullanılırsa çıkar diye tahmin ediyorum.
zeytinyagi sabunu rendeleyip suyla karistirip sivi deterjan yaptim ve onunla yikadim ilk bir kac ay..sonraki aylarda haci sakir rendeleyip ayni sekilde kullandim..
zeytinyagi sabunu rendeleyip suyla karistirip sivi deterjan yaptim ve onunla yikadim ilk bir kac ay..sonraki aylarda haci sakir rendeleyip ayni sekilde kullandim..
Hacı şakir granül matik aldım ben de. Yorumlara baktığımda çok köpürdüğünü gördüm. Ama benimki hiç köpürmedi. Az mı koydum acaba. Siz ne kadar koyuyorsunuz?