Doğuma Hazırlık Yeni doğacak bebişlere nasıl deterjan kullanmalı??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ffkoc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2012
323
31
73
İstanbul
Hanımlar yeni doğacak bebeğimin kıyafetlerini nasıl ve ne ile yıkamalıyım?? Tecrübelerinize ihtiyacım var... :49:

Hanımlar yeni doğacak bebeğimin kıyafetlerini nasıl ve ne ile yıkamalıyım?? Tecrübelerinize ihtiyacım var... :49:

Ben ilk yikayista hepsini elimde yikadim. Bebeklere ozel dalin deterjan ile. Utuledim sonra da .

Ben de Hacı Şakir'in sabun rendesiyle yıkadım. makineler için olanından. Sonra da ütüledim.. Miss gibi oldular :)

deterjanla yıkamayın arkadaşlar ; tüm deterjanlar kimyasal madde içeriyor ve yeni doğan çocuğun vücudu çok hassasdır ; sabun tozu ile yıkayın

Dalan Roxy sabun tozuyla yikadim utulenecekler sadece ilk oglumdada kullandim memnunum yani

ömer adil ve dalan roxy sabun tozu çok tavsiye ettiler.ömer adil aldım ama hiç kokmuyor gibi.sanırım iyi bir şey bu.dalan roxy i de denicem bakalım.sizce bebekler için olan yumuşatıcıdan kullanmalımıyım kızlar?

BENDE DALAN ROXY KULLANMAYA BAŞLADIM KIYAFETLERİMİZİ YIKADIK ÇOK TEMİZ KOUYOR ŞUAN İÇİN YUMUŞLATICI DUŞUNMUYORUM YENİDOĞAN CİLDİ İÇİN BELKİ ZARARLI OLUR BİRAZDAHA BÜYÜÜSN DALİNİNKİNİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM

yumuşatıcı asla kullanmayın durulama suyuna karıştığı için için kalıntı bırakıyor roxy dalan güzel ama organik olsun diyorsamız yeşil annenin var lekeleri çok temizlemiyor ama leke taze iken kullanılırsa çıkar diye tahmin ediyorum.

zeytinyagi sabunu rendeleyip suyla karistirip sivi deterjan yaptim ve onunla yikadim ilk bir kac ay..sonraki aylarda haci sakir rendeleyip ayni sekilde kullandim..

zeytinyagi sabunu rendeleyip suyla karistirip sivi deterjan yaptim ve onunla yikadim ilk bir kac ay..sonraki aylarda haci sakir rendeleyip ayni sekilde kullandim..

Hacı şakir granül matik aldım ben de. Yorumlara baktığımda çok köpürdüğünü gördüm. Ama benimki hiç köpürmedi. Az mı koydum acaba. Siz ne kadar koyuyorsunuz?

Back
X