yeni doğacak yeğenim için beşik önerisi

cesurkiz39

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2007
5.430
1.605
698
kız kardeşim 5 aylık hamile kısmetse oğlu olcak ama henüz beşik yada yatak karar vermiş deiliz sizlerden yardım ve öneri istiyoruz birde evde 2 tane köpek var bebek beşiğine zarar verirler mi böyle bir beşik almış yeni alınacak en az 4 yaşa kadar kullansın istiyoruz

2 (6).webp

kız kardeşim 5 aylık hamile kısmetse oğlu olcak ama henüz beşik yada yatak karar vermiş deiliz sizlerden yardım ve öneri istiyoruz birde evde 2 tane köpek var bebek beşiğine zarar verirler mi böyle bir beşik almış yeni alınacak en az 4 yaşa kadar kullansın istiyoruz

Eki Görüntüle 2029599
Konu hakkında fikrim yok ama köpüşe bayıldımmmmmmm:KK200::KK200::KK200::KK200:

merhaba canım öncelikle allah tamamını erdirsin.tavsiye ederim park beşik kurulumu kolay,tasınabilir,fazla yer kaplamaz fiyatıda uygun karar sizin artık..

bunu 4-5 aydan sonra kullanamazsınız. park yatak tavsiye ederim 3-4 yaşına kadar kullanılır. bir de bebeği sallamaya alıştırmayın benimki alıştı çok zor oluyor.

Bence bu ürünle taşınabilirlik sağlanırken yanına alacağınız karyola olabilir, rv müsaitse büyüyen beşik modellerine bakın.

Köpek zarar verir mi derken, beşiğe mi bebeğe mi?

Bence de park yatak. Köpek devirebilir mi demişsiniz. Park yatağı devirebilirse köpek, hamak beşiği haydi haydi devirir. En pratiği park yatak. Kolayca da her yere taşınabilir. Biz tatile gittiğimizde yanımızda götürmüştük ve çocuğun yerini yadırgama gibi bir problemi de olmadı.

Canim ben büyüyen beşik aldım sonrada kullanabilmek için. Ebatları geniş olunca uzun süre kullanabilirsin. Bide şuan pratik oluyor diye minik sepet beşik aldım.fiyatı da uygun.kullanımı da kolay.ve istediğin yere de goturebiliyorsun.fazla da yer kaplamiyor. Resmini de ek olarak koydum cnm.

Eklentiler

• Screenshot_20170814-070517.webp
    Screenshot_20170814-070517.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 130
Canim ben büyüyen beşik aldım sonrada kullanabilmek için. Ebatları geniş olunca uzun süre kullanabilirsin. Bide şuan pratik oluyor diye minik sepet beşik aldım.fiyatı da uygun.kullanımı da kolay.ve istediğin yere de goturebiliyorsun.fazla da yer kaplamiyor. Resmini de ek olarak koydum cnm.
Bu portatif beşik evde park beşik yerine kullanilabilir mi nasil yani ben de arastirmadayim

tşk ederiz beşik alındı sizinkide güzelmiş

Back
X