Doğuma Hazırlık Yeni Doğacak Yegenım ıcın Isım arıyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bence ipek koy bayılıyorum bu isme:) çikolata kisti illetinden kurtulur anne olursam benim favorimde inci ve ipek

çikolata kisti illetinden kurtulamadan 2 kez hamile kalmış biri olarak sakın umudunu yitirme diyorum.benim kist hala sabit duruyor mesela.darısı başına İnşallah.

ipek ismi evet çok hoş üstelik benim ismimle de çok uyumlu oluyor :)

bu aralar meşhur NURBANU ismi kulağıma çok hoş geliyor .. Işık saçan, aydınlık yüzlü, nur yüzlü kadın, hanım demek anlamı ,anlamı da güzelmiş

çikolata kisti illetinden kurtulamadan 2 kez hamile kalmış biri olarak sakın umudunu yitirme diyorum.benim kist hala sabit duruyor mesela.darısı başına İnşallah.

ipek ismi evet çok hoş üstelik benim ismimle de çok uyumlu oluyor :)
darısı başıma işallah hem de 2. ye hamilesin maşallah nazar değmesin :) ipeği ciddi ciddi düşün derim çok hoş isim

Fulya
Burcu
Elif
Esila
Beril
İkra
Asude
Zülal

Bunlar da benden olsun :31::31:

derin güzel..benim de kızım olalcak derin ismini koymak istemiştim ama babası istemedi

teşekkürler yanıtınız için derin 1 oy aldı o zaman:) dördü arasında kaldım çünkü herkes fikrini söylerse çok memnun olurum...:16:

efsa ismini ben yeğenime koymak istedim ama anlamı çok kötü sakın diyorum efsa efsun büyü sihir demek ve bu isimler dinimizce yasaklanmıştır. zeynep efendimizin en sevdiği ve sıkça koyduğu bi isim erva ismide yanılmıyorsamhalası yada teyzesinin ismi anlamıda çok güzel düşünebilirsiniz
zeynep erva
ikra : oku demek,efendimiz gelen ilk vahiy
liva: efendimizin bayrağı,sancağı daha çok anlamı var ama en güzeli bu
hepsinide koyduğumdan bana kalmadı bende arıyorum hayırlısı ile bi bulsam

Son düzenleme:
Back
X