Yeni doğan alışverişı????

Ne demek hepimizin ortak meselesi :) ben de hasta bezi alacağım sanırım çünkü büyük bir ihtimalle sezaryan olacak doğumum Allah hepimizin yardımcısı olsun :)
amin canım ay nasıl gelirlerse gelsinler :) sağlıklı gelsinler de yavrucaklarımız :)

Ben de surda yerimi alayim da takip edeyim bari :) bir de tecrubeli olanlar hastane cantasi hakkinda bilgi verirse Allah onlardan cok razi olsun :)
Dogumum sezeryan olacak benim de..

Canim benim ne güzel faydalı bir yorum olmuş çok teşekkür ederim ellerine sağlık :)))) hemen listemi yapmaya başlayım :))

Teşekkür ederim yorumun için çok faydalı olmuş sağol :))

Çoook teşekkür ederim yorumun için gerçekten emek verip teker teker yazmissin sağol :))

="Rizeli-53, post: 50159839, member: 793751"]Geniş ağlı kilot mutlaka lohusa pedi için yada sezeryan sonrası bez için . Sana emzirme atleti göğüs pedi ve göğüs kremi . Sancı çekerken mutlaka sür lansinoh Doğumdan sonra emzirirken kuru olmasın çatlamasın. Gecelik koy iki takım ilki kan olabiliyor. Geceliğin ön kısmı düğmeli olacak emzirmeye özel. Bebek için iç zıbın en az iki adet iki adet takım çorap iki tane. Patikli bi iç pijama bebeğe kış doğumuysa. Bebişe yelek kışsa yine. Sana yelek ve çorap çünkü üşüme tutuyor kan kaybından. Hasta olma. Göğüs pompası ilk doğumunsa mutlaka sütü getirmek için. Bebiş ilk güçsüz olup çekmekte zorlanıyor. Sana terlik. Bebeği yatıracağın yere sermek için ayrı bi çarşaf tarzı battaniye. Bebeğe iki penye bi kalın battaniye. Bez 6 tane al nolur ne olmaz. Sana lohusa pedi. Sezeryanla ise hasta bezi yanında bi paket olsun. Bebeğe alt temizleme pedi ve yenidoğan bi ıslak mendil. Pamukla uğraşamıyorsun hastanede halin olmuyor.

Bende 22 haftalık hamileyim ne zaman alısverişini yapsam artık bilemedim bana kalsa hemen herşeyi alacaģim eşim dur daha erken diyor. Ama bende ebebekte magzalarda ucuzluklari takip ediyorum bazi ihtiyaclarini almaya basliyorum bazen cok ucuzluk oluyor ebebekte hele takip etmeni tavsiye ederim

Bebegin giysilerini pamuktan secin. Yastiklari yastik kiliflari carsafi. Erkek bebekse cok terliyor. Ter bezleri yaptik. Banyo kuveti iyi yalniz file de bebek suya degmiyor vucudu. Kuvet minderleri var vucudu suyun icinde oldugu icin usumuyor tekte yikayabilirsin. Orgu bir suru hirka sueter getirdiler. Kullanisli degil hic rahatsiz ediyor agzina sokuyor bir iki ay sonra , bir iki tane al pamuk al yun olmayan hazirlardan al. Kis benegi oldugu icin tulum giydi altina pantolon. Ayakli tulum tercih ettim cunku kis daha sicak tutuyordu. Tulum eldivenleri rahat degil sikiyorsa corabini eldiven olarak kullandim. Besik park yatak . Oglum bir yasinda hala yatiyor bizimle. Burun aspirator cihazi en gereklilerinden. Basta saci cok sampuanlamayin konak olmamasi icin haftada bir kere yeter hatta basta hic eger gunluk yikayacaksaniz .

7. Ay bitince basladik biz ne olur ne olmaz diye.

ucuzluk hadi bir nebze de canım 30. haftadan sonra çok zorlanıyor insan.. ağırlaştıkça ebebekte avmlerde falan hımbıl hımbıl çok zor yürünüyor o yüzden bu vakitlerde hazırlıkları tamamlamak oh dedirtiyor :)

Kizlar mayisin ortalarinda dogacak bir bebek ilk iki ay için ince kadife tulum giyer mi ?İstanbulda aksamlar bahar da olsa serin oluyor ama emin degilim giyercmi giymez mi:)

Kizlar mayisin ortalarinda dogacak bir bebek ilk iki ay için ince kadife tulum giyer mi ?İstanbulda aksamlar bahar da olsa serin oluyor ama emin degilim giyercmi giymez mi:)
Benimki de mayısın ortası gibi olacak çok ara bir mevsim insan ne alacağını bilemiyor valla

Canım İstanbul için diyorsun giyebilir. Çok alma ama.. Ben Adana'da oturuyorum mayısta doğdu oğlum haziran gibi inceltmiştik üzerini ama bizim gece gündüz sıcak..

Benim tavsiyem simdilik acil ihtiyaçları alın detaylar icin doğumdan sonra alışveriş yapın yaşadıkça neye ihtiyaç olduğu ortaya çıkıyor hem siz de evden çıkmış oluyorsunuz

Birde biberon emzik deterjan pişik kremi akliniza ne gelirse hangi markalar daha iyi hangisini tavsiye edersiniz nerelerden almamiz gerekir kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…