- Konu Sahibi angel331042
-
bir süre yanında kalsın canım beşik...
her bebeğin huyu suyu farklı oluyor. mesela benim büyük kızım çok uykucu.. baktım ki ha bizim odada ha kendi odasında.. hemen ayırdım odaları..
ama küçük kızım o kadar çok kusuyordu ki! benim yanımda olmasaydı çoktan kusmuğundan boğulmuştu (Allah korusun)
bebeğinizi sağlıkla alın kucağınıza
bebeğinizin yeri sizin yanınız, hatta sizin koynunuz. kendini hep güvende hissetmesi gerek.
sizin sıcaklığınıza, sizin kokunuza ihtiyacı var.
size muhtaç.
mutlaka yanında olmalısın allah korusun neeler neler duyuyoruz yenidoğan bebeği zaten uyudu diyip yalnız bırakmamak lazım
sana şöyle bi örnek vereyim ki sana ders olsun görümcem oğlunu besleyip yatağına sırt üstü yatırmış bebek öyle bi kusmuşki ağzı burnu gözleri tamamen kusmuk içinde nefes alamıyo mosmor olmuş bağıramıyorda tıkandığı için tesedüfen kayınvalidesi görmesse boğulup ölecekti doktorlar ölümden dönmüş demişti hastaneye zor yetiştimişlerdi
ne yapacağız kızlar hakikaten bu konuyu ... Ikizlerim olacak ve ikisini de odamıza almamamız çok zor .. Bizimle doğumdan sonra kalabilecek bi aile büyüğümüz de olmayacak ne yapabilirim sizce?
Ama çocuk iki yaşına kadar bizimle yatarsa sonra kendi odasında yatmaz ki korkar yada ne bileyim istemez bence hep bizle yatmak ister gibi geliyor.. Offf kafam iyice karıştı ben en fazla ilk 3 ay yanımda yatırırım diye düşünüyordum...:44:
bence bebeğin durumuna göre değerlendirecez ne kadar uzun süre kalacak odamızda bakalım ama bence 4 yaşda çok geç bende çocuklar anne babaları ile uzun süre birlikte yatarsa öz güven eksikliği olur diye duymuştum bakalım nasıl olacak ya sabırsızlanıyorum artık
ya sabırlanıyorum demişsin ya ,ben artık kucağıma almak,koklamak,sevmek ,emzirmek ,değişik deşiğik giydirmek için deliriyorum.seninle aynı haftadayız.2,5 ay var daha nasıl geçecekse ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?