Miniworld markasi var. Fiyatlari oldukca uygun ve kaliteli ürünler. Hastane cikisini ondan alabilirsin. Yenidogan kiyafeti olarak ( 0-3 ay ) fazla alma. Çevreden hediye almak isteyen herkes yenidogan aliyor çünkü. Ben daha dogurmadim ama o kadar cok yenidogan kiyafeti var ki. Cocuk 3-4 aylik olumca giyecegi kiyafet yok. Ama bu 3-4 ay neredeyse hergun farkli giyinecek kadar cok kiyafeti oldu. Allahim saglikla giydirmeyi nasip etsin. Benden tavsiye o kucuk yenidoganlardan alma. Aklina bir sey dustugunde aninda al. Sonraya biraktiginda vazgecebiliyorsun. Bebek alisverisi cok masrafli. Simdiden basla. Erken diyenlere aldirma. Sadece kiyafet alisverisi dedigim gibi abartma yapmasan bile olur kiyafet alisveriri. Sen yapmadigini sansan bile o dolap dolacak kiyafetle. Yatagi, arabasi, emzik, biberon, kuvet, ivir zivir seyler cok para tutuyor. Araba icin e bebegi takip et. Kaliteli ve uygun arabalar oluyor. İlk bebeginse dandik bir araba alma. Diger cocuklarini da çıkarsın. Yatak icin park yatak dusun derim. Her ne kadar cirkin görüntüleri olsa da pratikligi açısından degerlendir. Ben cirkin görüntüsünden dolayi hic istemesem de park yatak aldim hic de pisman degilim. Araba travel aldim ama sart degil. Esim traveli cok istedigi icin oyle aldik BANA kalsa ayni arabanin teklisini alirdim.