- 4 Ekim 2012
- 17.050
- 33.617
- 798
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
Ben de burada gördüm bu kadar herkül ruhlu çoğunluğuYazılanları okudum da nasıl cevval herkes nasıl Herkül! Ben iptaldim doğumdan sonra, psikolojik olarak kafam gitti. Evi derleyip toplamak için bir çalışan aldım. Bu arada annem on gün kaldı yalnızca yanımda. Anne, abla bilmem kim varsa süper ama kaynanadansa yalnız olmayı seçerim.
Nazlanmakla ne ilgisi var yahu? Niyeti buysa da nazlansın artık. Bir can getirmiş dünyaya. Çok da basite indirgenecek bir durum değil. Doğum öncesi, sırası ve sonrasında fiziksel ve ruhsal problem yaşayan kadınlar az değil. Ne şanslısınız ki siz ihtiyaç duymamışsınız. Ama duyan kadınları da görmezden gelemeyiz.Bu kişiye göre değişir
Ben iki çocuğuma da tek başıma baktım, bana göre çok kolay bebek bakmak ama genelde kadınlar o dönem nazlanmayi pek seviyor gördüğüm kadarıylainsanların annesi falan gidip yerlesiyormus , bende burada forumda gördüm bunu ilk defa
Bizim ailede ve çevremde bebek doğduğunda anne ile baba bakar , kimse öyle yatılı gelip de yardım etmez , bu tamamen sizinle ilgili bir durum
Çok az konuşurum evet:))Nazlanmakla ne ilgisi var yahu? Niyeti buysa da nazlansın artık. Bir can getirmiş dünyaya. Çok da basite indirgenecek bir durum değil. Doğum öncesi, sırası ve sonrasında fiziksel ve ruhsal problem yaşayan kadınlar az değil. Ne şanslısınız ki siz ihtiyaç duymamışsınız. Ama duyan kadınları da görmezden gelemeyiz.
Sevgili konu sahibi soruyu kendiniz için mi soruyorsunuz bilmiyorum ama 1-2 hafta az ve pozitif konuşacak, biraz soğukkanlı birinin yanınızda olmasında fayda var. Ha hiç kimse yanınızda kalamayacaksa da endişe etmeyin altından mutlaka kalkarsınız. Yemek konusunu dışarıdan, eşiniz ya da doğum öncesi buzluk doldurarak çözebilirsiniz. Temizliği de fazla dert etmeye gerek yok. Tuvalet ve mutfak temiz olsun yeter. Arada süpürür geçersiniz diğer odaları eşinizle. Hatta mümkünse o işleri tamamen eşiniz yapsın.
Bazen gelen anneler ya da kayinvalideler anneyi daha cok tedirgin ediyor. O sebeple sakin, pozitif insanlar daha faydalı oluyor. Siz destek olacak taraf mısınız? Yoksa doğum yapacak mı?Çok az konuşurum evet:))
Yazılanları okudum da nasıl cevval herkes nasıl Herkül! Ben iptaldim doğumdan sonra, psikolojik olarak kafam gitti. Evi derleyip toplamak için bir çalışan aldım. Bu arada annem on gün kaldı yalnızca yanımda. Anne, abla bilmem kim varsa süper ama kaynanadansa yalnız olmayı seçerim.
Destek olacak.Bazen gelen anneler ya da kayinvalideler anneyi daha cok tedirgin ediyor. O sebeple sakin, pozitif insanlar daha faydalı oluyor. Siz destek olacak taraf mısınız? Yoksa doğum yapacak mı?
O zaman doğumdan 1 hafta, 10 gün sonra sorabilirsiniz taze anneye. Bana ihtiyacın var mı, ne kadar kalmamı istersin diye. Bunda çekinecek bir durum yok. Tabi sizin ne kadar süreniz var o da önemli. Sonuçta sizin de vardır belli meşguliyetleriniz. Görümce olduğunuzu düşündüm ben :) Süre bilgisi sormanız cok zarif geldi bana. Eminim cok güzel destek olacaksınızdır.Destek olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?