- 26 Temmuz 2014
- 333
- 166
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun canım. Sana süt arttırıcı ne önerdi?? Yengem benden 15 gün önce Doğum yaptı sütü hiç Yok yeğenim hastanede yattı bir gün meğer susuz kalmış anlamamış yengem. Bezinde pembelik vardı koşa koşa acile gittikKızlar sütüm olmadığı için bebeğim çiş ve kaka yapmıyormuş. Ben olduğunu sanıp ( sıktığımda ucunda damlaları görüyordum) emziriyordum devamlı. Dr mama takviyesi verdi bebeğe banada süt arttırıcı takviye gıdalar ve caylar verdı. Değerleri cok yüksekti bebeğimin hastaneye yatış yapılcaktı orada besleyeceklerdi bebeği cok şükür hastanede verilen ilk mama sonrası hemen altını ıslattı ve artık göğüslerimden akarcasına sütüm geliyor:)
Bizimde hastaneye yatacaktı kan değeri 150 cıksaydı bizimki 149.6 cıktı mama takviyesi alınca ertesi gün toparlarladı değeri düştü biraz yatırmadılarÇok geçmiş olsun canım. Sana süt arttırıcı ne önerdi?? Yengem benden 15 gün önce Doğum yaptı sütü hiç Yok yeğenim hastanede yattı bir gün meğer susuz kalmış anlamamış yengem. Bezinde pembelik vardı koşa koşa acile gittik
Emziren anne içeceği humana mı? Damla eczaneden mi alınıyor ay bizim bebiş çok fena oldu ağla ağla perişandı yavrumEmziren anne içeceği diye birsey verdi günde 2 şişe hümana cayı ve galaktago diye damla cay su süt meyve suyu içine 15 damla damlatıyorum 2 bardak günde. Faydalarını cok gördüm
gibi birşey de ayrı humana ile adı mılkplusEmziren anne içeceği humana mı? Damla eczaneden mi alınıyor ay bizim bebiş çok fena oldu ağla ağla perişandı yavrum
Saol canımHayır soda sısesi
gibi birşey de ayrı humana ile adı mılkplus
Sütüm yeteri miktarda gelince bıraktım ben. Dr bukonuda bişey demedi çayı ve damlayı düzenli kullanıyorum amainsallah bol bol bez cikartir.devamli icmek gerekiyor mu acaba milkplusi yoksa artis saglaninca birakiliyor mu ? doktor bisey soylemis miydi?
Çiş kaka yapıyorsa doyuyordur mutşaka telaş yapma. Sen iyi beslen bebişe bol süt olsun. Geçmiş olsunHanımlar benim de bebeğim yeterli beslenemediği ve enfeksiyon dan dolayı küvezde kalmıştı. Çıktı şimdi ama ben biraz telaşlıyım sütüm yetiyor mu yetmiyor mu bazen az emiyo bazen fazla. Doktor on gün sonra gel dedi kontrole ama ben sabredemiyorum çok merak ediyorum kilosu artıyor mu doyuyor mu. Çişini kakasını yapıyor doymasa yapar mı
Emerken yutkunmasını takip et.rizeliminde dediği gibi çiş kaka yapıyorsa doyuyordur emerken hemen uyuyorsa uyandır çorabını cıkarmak pijemasını cıkarmak uyandırmaya yardımcı oluyor. Biz suan 28 günlüğüz 4.290 kilo doğum kilosu 3.300 du ama beslenemediğinden 2bucuk cıvarına düşmüştü baskül varsa tepsi koyup ustüne bebeği tarta bilirsin tepsının agırlığını düşersin sonra yada bebek narketlerde bebekler için tartı var onuda tercıh edebilirsin. Tavsıyem evham yapma sütün azalmasınHanımlar benim de bebeğim yeterli beslenemediği ve enfeksiyon dan dolayı küvezde kalmıştı. Çıktı şimdi ama ben biraz telaşlıyım sütüm yetiyor mu yetmiyor mu bazen az emiyo bazen fazla. Doktor on gün sonra gel dedi kontrole ama ben sabredemiyorum çok merak ediyorum kilosu artıyor mu doyuyor mu. Çişini kakasını yapıyor doymasa yapar mı
Çiş kaka yapıyorsa doyuyordur mutşaka telaş yapma. Sen iyi beslen bebişe bol süt olsun. Geçmiş olsun
Emerken yutkunmasını takip et.rizeliminde dediği gibi çiş kaka yapıyorsa doyuyordur emerken hemen uyuyorsa uyandır çorabını cıkarmak pijemasını cıkarmak uyandırmaya yardımcı oluyor. Biz suan 28 günlüğüz 4.290 kilo doğum kilosu 3.300 du ama beslenemediğinden 2bucuk cıvarına düşmüştü baskül varsa tepsi koyup ustüne bebeği tarta bilirsin tepsının agırlığını düşersin sonra yada bebek narketlerde bebekler için tartı var onuda tercıh edebilirsin. Tavsıyem evham yapma sütün azalmasın
Geçen gün dediğinizi denedim tartışın üzerine tepsi koyup kilosunu ölçüm ama eşim güldü olur mu öyle ölçüm dedi. En iyisi tartı almak sanırım hem için rahat eder. Teşekkürler cevap için
Hanımlar benim de bebeğim yeterli beslenemediği ve enfeksiyon dan dolayı küvezde kalmıştı. Çıktı şimdi ama ben biraz telaşlıyım sütüm yetiyor mu yetmiyor mu bazen az emiyo bazen fazla. Doktor on gün sonra gel dedi kontrole ama ben sabredemiyorum çok merak ediyorum kilosu artıyor mu doyuyor mu. Çişini kakasını yapıyor doymasa yapar mı