Yeni doğan kedi hakkında tecrübeleriniz

Canim benim yerim ben onu. :). Hani Allah korusun insallah olmazda eger olurda gozleri iltihaplanirsa veya iltihap baslangicini gorurseniz eczaneden bizim gozlerimiz icin olan terramycin diye goz merhemi var 1 veya 2 lira. Ondan surunce hemen geciveriyo. Allah korusun ama aklinizdada bulunsun. Biranonce acilir gozleri insallah

Canim benim yerim ben onu. :). Hani Allah korusun insallah olmazda eger olurda gozleri iltihaplanirsa veya iltihap baslangicini gorurseniz eczaneden bizim gozlerimiz icin olan terramycin diye goz merhemi var 1 veya 2 lira. Ondan surunce hemen geciveriyo. Allah korusun ama aklinizdada bulunsun. Biranonce acilir gozleri insallah

Bugün sol gözü çok az açıldı küçücük bi kısmı=)
İnşallah gerisi de açılır da görürüz miniğimin gözlerini =)):16::16::16:

Bende uzun zamandır kedi beslemek çok isterdim ve sevgilim geçen sene hediye etmişti çok mutlu olmuştum :)
Geldiğinde daha 2 haftalıktı küçücüktü tabi.
Hemen veterinere götürdüm hastalığı varmı diye kontrol ettirdim aşı yaptırdım.
Sonrada evde küçük ona göre bi sepet vardı içine peluş yumuşak bişey serdim oraya yatırdım :)
Mama vermedim hiç küçükken hep süt verdim içine ekmek doğradım küçük küçük sütle beraber yedi sonralardan mamaya başladı.
Şimdi 1 yaşında :)

Bende uzun zamandır kedi beslemek çok isterdim ve sevgilim geçen sene hediye etmişti çok mutlu olmuştum :)
Geldiğinde daha 2 haftalıktı küçücüktü tabi.
Hemen veterinere götürdüm hastalığı varmı diye kontrol ettirdim aşı yaptırdım.
Sonrada evde küçük ona göre bi sepet vardı içine peluş yumuşak bişey serdim oraya yatırdım :)
Mama vermedim hiç küçükken hep süt verdim içine ekmek doğradım küçük küçük sütle beraber yedi sonralardan mamaya başladı.
Şimdi 1 yaşında :)

Oyşş ne romantik yaahu:16: Çok tatlılar ablası çok. Yerim ben onları..
Benim bebişim de şuan 1.5 aylık. Çok sağlıklı, minnacıktı bulduğumuzda. Ölmek üzereydi.
Şimdi görsen oyunlar oynuyor, ordan oraya zıplıyor. Gözleri masmavi:16:

Oyşş ne romantik yaahu:16: Çok tatlılar ablası çok. Yerim ben onları..
Benim bebişim de şuan 1.5 aylık. Çok sağlıklı, minnacıktı bulduğumuzda. Ölmek üzereydi.
Şimdi görsen oyunlar oynuyor, ordan oraya zıplıyor. Gözleri masmavi:16:

Gerçekten çok tatlılar ve akıllılarda :)
Erkekmi dişimi seninki peki ?
Ne güzel kurban olurum ben ona çokta şanşlıymış sizi bulduğu için :)

Bizimki dişi canım:) Çok tatlı ve çok da yaramaz.
Tam ramazan başlarken geldi bir anda.Hediye diyoruz biz ona.Evimize neşe getirdi:)):16:

Bizimkide erkek ve yaramaz bu aralar çok hastalanıyor tabi şuandada hasta...
Ne güzel evin neşesi oluyorlar bir anda :)

ne güzel bir şey yapmışsınız
ben öncelikle sizi çok taktir ettim
hayvan severlik kedi sevmek köpek sevmek değildir bu ayrımı yapanları anlamıyorum ben hayvansever sen tüm hayvanları sever korumaya çalışırsın
minik kedine gelince
bir cam kavanoza sıcak su koy geceleri anne sıcaklığı yapar sabah alırsın ,sürekli değiştirebvilirsin yatağının sabit bir yerine üstünü örterek te koyabilirsin ,güvenli bir şekilde koy
diğer yaptıkların zaten doğru
ben de 3 aylık bir kedi var şu anda
nankör değil özgürlüğüne düşkündür kedi ,bir hayvana bakıyoruz diye ayaklarımıza kapanmasını beklemiyoruz heralde onun da yaşam hakları var

ne güzel bir şey yapmışsınız
ben öncelikle sizi çok taktir ettim
hayvan severlik kedi sevmek köpek sevmek değildir bu ayrımı yapanları anlamıyorum ben hayvansever sen tüm hayvanları sever korumaya çalışırsın
minik kedine gelince
bir cam kavanoza sıcak su koy geceleri anne sıcaklığı yapar sabah alırsın ,sürekli değiştirebvilirsin yatağının sabit bir yerine üstünü örterek te koyabilirsin ,güvenli bir şekilde koy
diğer yaptıkların zaten doğru
ben de 3 aylık bir kedi var şu anda
nankör değil özgürlüğüne düşkündür kedi ,bir hayvana bakıyoruz diye ayaklarımıza kapanmasını beklemiyoruz heralde onun da yaşam hakları var

Canım şuan 3 aylık oldu zaten.
Kocaman oldu bir görsen:) Kuru mama falan yiyor.Gayet keyfi yerinde yani:)

Back
X