yenı dogan yogun bakım

• Konu Sahibi Konu Sahibi sbt81
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sbt81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2012
4
0
36
İzmir
merhaba ben dogum yapalı 3 ay oldu.bebegım kanamam oldugu ıcın 36. haftada dogdu.solunumla ılgılı sıkıntısı oldugu ıcın kuvezde kalması gerektıgını soyledı doktor.dogumumu medıcalpark bahcelıevler de yaptım gece 2 de hastaneye gıttık ılk mudahalenın ardından doktorum geldı ve 45 dak sonra doguma gırdım hersey cok ıyı gectı.ben hastaneden cıktım bebegımız 10 gun yogun bakımda kaldı.gercekten cok ıyı bakıyorlar ıcerıye belırlı saatlerde sadece anne-baba gırebılıyor.bebegımızle ılgılenen hemsıre bılgı verıyor genel durum hakkında ayrıntıları doktoruyla konusuyorsunuz.su an cok sukur problemımız yok.gordugum kadarıyla her bebekle yeterı kadar ılgılenıyorlar,takıp edıyorlar.cıvardakı en kapsamlı yogunbakım oldugunu duymustum.Allah muhtac etmesın ama ıhtıyac duyarsanız bebegınızı emanet edebılecegınız(cok zor oluyor bılıyorum ama) bır yer.Allah hepmızın bebegıne saglık versın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…