Bebek Beslenmesi yenı doganlarda uyku problemı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

aylinnn_34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2017
1
0
1
41
arkadaslar aranıza yenı katıldım bebegım 40 gunluk fakat dogdugundan berı uykuya dalamama problemı var kucagımda uyuyor fakat yataga yatırdıgım zaman hemen uyanıyor uykusu cok hafıf bana bu konuda yardımcı olursanız cok sevınırım sımdıden tesekkurler saygılar

Canim Allah bağışlasin yavrunu.

Yarım kundak yapabilirsin bebekler elleri kollari oynayinca hemen uyaniyorlar.

Dinlendirici bir muzik acabilirsin you tube da var cokta ise yariyor ben hala uyuyunca muzik aciyorum daha uzun sure uyuyor 6 aylik oldu benimki ;)

Ayni dert bendede var gece hic uyuyamiyoruz 15 gunluguz fdaha ama kucakta uyuyoruz

1-Kundak
2-Yan yatırmak
3-Kuvvetli bir şiişşşt sesi (anne karnı sesi, fön makinesi sesi vb. yahut rahatlatıcı müzik)
4-Sallama (sadece kafanın bir jöle gibi gidip geldiği ufak bir hareket)
5-Emme (emzik vb.)

Rahatlama refleksini tetiklemek için 5 temel prensip.. Dr.Harvey Karp'ın özellikle kolik ve uyku için önerdiği bir yöntem.. Kundak bebeğin 1-2 saat fazla uyumasını bile sağlıyormuş.. yine aynı adamın uyku eğitimi kitabı da var.. tavsiye ederim.

Yaaa benim kizim da tam tersi 2 gundur cok uyuyor. . Yaa uyusa bi turlu uyumasa bi turlu dert ediyorum kndime. .68 gunluk. Normalde gunduz uykusuna bir kez yatardi gazi kotu kokuyo kakasi da. Usuyth mu acaba. Yada uykusu enfeksiyon falan varda ondan mi:(

Bebeğim 27 günlük ve gündüzleri de geceleri de zor uyuyo uyusa da en fazla 2 saat 30 dksi benim kucak garanti :( yarım kundak müzik anne karni sesi emme haric hiç biri işe yaramıyor emerken göğüste uyuyor beyefendi yatağına yatınca tekrar ağlıyor ben mi bakamıyorum acaba ?

Bebeğim 27 günlük ve gündüzleri de geceleri de zor uyuyo uyusa da en fazla 2 saat 30 dksi benim kucak garanti :KK43: yarım kundak müzik anne karni sesi emme haric hiç biri işe yaramıyor emerken göğüste uyuyor beyefendi yatağına yatınca tekrar ağlıyor ben mi bakamıyorum acaba ?
Yok canim neden oyle dusunuyorsun hangi anne bakamaz tek sorun afacanlarda canim uyku nedir bilmiyorlar uyuyamiyinca da daha cok aglama nöbeti oluyor sorun gaz problemi her karnini doyurduktan sonra mutlaka gazini cikar cikmiyor gazi yok deme mutlaka var 15 dk kucaginda gezdir hoppala gibi at adimlarini pispisla cikar 3 aylik olduk ama gazimiz hala var cok zor cikmaya basladi yarim saat gezdirdigimi bilirim gazi cikti alti temiz karni toksa hala uyumuyorsa sadece kollarini bagla kundak yani yavasca salla mutlaka sakinlesecek ve uykuya dalacak buda tahmini 20 dkkayi buluyor bazen huzursuz olup diretebilir ama sabir mutlaka uyuyacaktir

Yok canim neden oyle dusunuyorsun hangi anne bakamaz tek sorun afacanlarda canim uyku nedir bilmiyorlar uyuyamiyinca da daha cok aglama nöbeti oluyor sorun gaz problemi her karnini doyurduktan sonra mutlaka gazini cikar cikmiyor gazi yok deme mutlaka var 15 dk kucaginda gezdir hoppala gibi at adimlarini pispisla cikar 3 aylik olduk ama gazimiz hala var cok zor cikmaya basladi yarim saat gezdirdigimi bilirim gazi cikti alti temiz karni toksa hala uyumuyorsa sadece kollarini bagla kundak yani yavasca salla mutlaka sakinlesecek ve uykuya dalacak buda tahmini 20 dkkayi buluyor bazen huzursuz olup diretebilir ama sabir mutlaka uyuyacaktir
Oğlum 3 aylık. Gazını kolay çıkartıldı son zamanlarda zor çıkartmaya başladı neden acaba bilginiz var mı. Ve gündüz neredeyse hiç uyumuyor sürekli emmek istiyor

Bebeğim 27 günlük ve gündüzleri de geceleri de zor uyuyo uyusa da en fazla 2 saat 30 dksi benim kucak garanti :KK43: yarım kundak müzik anne karni sesi emme haric hiç biri işe yaramıyor emerken göğüste uyuyor beyefendi yatağına yatınca tekrar ağlıyor ben mi bakamıyorum acaba ?
2 saat uyuması normal ama benimki gece uyuyor da gündüz 2 saat uyusa bayram ederim

Oğlum 3 aylık. Gazını kolay çıkartıldı son zamanlarda zor çıkartmaya başladı neden acaba bilginiz var mı. Ve gündüz neredeyse hiç uyumuyor sürekli emmek istiyor
Evet artik zor cikartmaya baslar buyudugu icin baya zorlamaniz lazim kucakta hoplayarak gezdiriyorum bende yarim saat ugrasiyorum cikiyor yavas yavas gazi olmamaya baslicak 4 ayda zaten artik kendi cikartabilecek biraz sabir edin gazi oldugu icin surekli emmek ister doyduktan sonra en az 1 saat emzirmeyin gezdirinki gazi ciksin yuzustu yatirin sirtini oksayin gezdirin pis pislayin bebegini gaz uyutmuyor canim

Telaş yapmayn aynı aylarda beni kızımda öyle oldu acile bile götürdüm sadece uykuyu düzene sokmaya çalışıyor
Yaaa benim kizim da tam tersi 2 gundur cok uyuyor. . Yaa uyusa bi turlu uyumasa bi turlu dert ediyorum kndime. .68 gunluk. Normalde gunduz uykusuna bir kez yatardi gazi kotu kokuyo kakasi da. Usuyth mu acaba. Yada uykusu enfeksiyon falan varda ondan mi:KK43:

Bu uykulari emme işini düzene koyamadım bende ne zaman uyursa minnet biliyorum emmede zaten saat basi bazende emer gibi yapıp damakla basıyor süt gelmesin diye oglum çok yaramaz şimdiden yalancı meme niyetine kullanıyor emzige alistiramadim gitti

Aslında belirli saatde uyutmak lazım uyuyacagı saate kadar oyalamak lazım ama çok düzensiz gidiyoruz hayirlısı zaten bu aylarda en az 18 saat uyumalı günde bırak 18i 8 saat bile uymuyor 4. Ayda düzelir diyolar ya hiç sanmıyorum

Bu uykulari emme işini düzene koyamadım bende ne zaman uyursa minnet biliyorum emmede zaten saat basi bazende emer gibi yapıp damakla basıyor süt gelmesin diye oglum çok yaramaz şimdiden yalancı meme niyetine kullanıyor emzige alistiramadim gitti
Biz de aynı durdayiz emzik yerine beni emiyor sürekli

Back
X