Yeni Doğum Sonrası Bebek Ziyareti

Bazen kendine gore asiri iyi niyet karsi tarafa zarar veriyor.Tecrubelilerden fikir istemissin cogu kisi gitmenin eltini mutsuz edebilecegi konusunda hem fikir.Lutfen durumu yasayan kisilere kulak ver ve gitme .Gunler cuvala girmedi o durumda hic bir annenin aaa su da bebegimi gormeye gelmedi diye dusundugunu zannetmiyorum.Bebekli Yeni hayata alismak cok da kolay olmuyor inan bana.

Biraz ağır konuşulmuş yalnız...

Yani sizi kırmak istemem
Ama bu kadar ısrarcı olmayın hayatta.
Yeğen bu yaa kalp kalp yazmışsınız.
Ama eşiniz bu kadar yükselmiyor bebeğe.
Geçmiş konularınız dahi eltiniz üzerine
Bir kadını rahat bırakın
Kadın yüzünden eşiniz bile size kızmış, geçmiş konunuzda yazıyordu.
Eşinizle gerilmek pahasına eltinizden vazgeçemiyordunuz.

Eltinize bu kadar saplanmayın. Tek dediğimiz bu.

Gitseniz bile orda kalmıcaksınız heralde öyle şeymi olur. Gidin yarım saat ugrayın yeter yeni doğum yapmış kadının evinde kalınmaz. İlla kalmak ıstıyorsanız bir hotele gidin kalım bence

Kızlar merhaba bilenler bilir eltim Ağustos ayında doğum yapacak. Doğumu bulundukları ilde (Artvin ilçesinde) yapacaklar. Biz normalde Egede oturuyoruz aramızda binlerce km olacak. Ve doğum esnasında eşimin memletinde (Samsun) olacağız bayram dolayısıyla. Ben ve kayınvalidem bir iki günlüğüne de olsa bebeği görmeye gidelim diyoruz ama acaba çok mu erken olur doğum sonrası toparlanmak falan ister mi nasıl bir psikolojide olur. Biraz konuştuk ben söyledim Abla istersen doğum esnasında gelelim mi diye. O da "Sağol canım Annemler burada olacak. Siz isterseniz sonrasında gelirsiniz" dedi.
Doğum çok özel ve mahrem bir an. Bu nedenle hak verdim ona. Lakin aramızdaki mesafe çok fazla hazır Samsuna gitmişken oradan Artvin 'e geçsek daha kolay olur diye düşündüm. Sonrasında bulunduğumuz ilden oraya geçmek çok uzun olacak çünkü. Bu sefer de araya mesafe girecek. Geç mi olur bebek görmesi için
Şundan dolayı soruyorum. Hiç doğum yapmadım. Hani sizler mesela doğumdan hemen sonra eltinizi veya başka birini hemen görmek ister miydiniz. O an insanın psikolojisi nasıl olur bilemiyorum. Sizce aradan birkaç ay geçsin biraz toparlasınlar öyle mi geçelim yoksa direkt doğuma mı gidelim
Bence gidin ben eltimi kv de mi de imkanı varsa doğumda yada doğumdan sonra görmek isterdim iki çocuğum var eltim yok ama kv vardı millette kv delere öcü gözüyle bakıyor mübarek.Annem var sagolun nedir ya gelmek isterseniz siz bilirsiniz diyememis

Kıskançlık durumunun geçtiğini ilerleyen konularda yazmıştım. O dönem hepiniz zor şeyler yaşamıştık. Velev ki sizin dediğiniz gibi olsun. Benim burada bu konuyu açma sebebim yeni doğum yapan birinin psikolojisinin vs nasıl olduğunu öğrenmekti. Nelere dikkat etmek gerektiğini yani.
Yeni dogan kadin psikoloji için doğum yapmalısınız. Bekleyin sabredin...iyi tatiller tatilde bu kadar kafa yorulmaz elti için rahat olun.Unutun eltinizi.

Darlamayacaksanız yemek/ temizlikte yardım edecekseniz. Psikolojisini düzeltip rahatlatabilecekseniz en geç ne zaman uygunsa o zaman bir günlüğüne gidebilirsiniz. Yoksa birkaç ay sonra gidin

Kızlar merhaba bilenler bilir eltim Ağustos ayında doğum yapacak. Doğumu bulundukları ilde (Artvin ilçesinde) yapacaklar. Biz normalde Egede oturuyoruz aramızda binlerce km olacak. Ve doğum esnasında eşimin memletinde (Samsun) olacağız bayram dolayısıyla. Ben ve kayınvalidem bir iki günlüğüne de olsa bebeği görmeye gidelim diyoruz ama acaba çok mu erken olur doğum sonrası toparlanmak falan ister mi nasıl bir psikolojide olur. Biraz konuştuk ben söyledim Abla istersen doğum esnasında gelelim mi diye. O da "Sağol canım Annemler burada olacak. Siz isterseniz sonrasında gelirsiniz" dedi.
Doğum çok özel ve mahrem bir an. Bu nedenle hak verdim ona. Lakin aramızdaki mesafe çok fazla hazır Samsuna gitmişken oradan Artvin 'e geçsek daha kolay olur diye düşündüm. Sonrasında bulunduğumuz ilden oraya geçmek çok uzun olacak çünkü. Bu sefer de araya mesafe girecek. Geç mi olur bebek görmesi için
Şundan dolayı soruyorum. Hiç doğum yapmadım. Hani sizler mesela doğumdan hemen sonra eltinizi veya başka birini hemen görmek ister miydiniz. O an insanın psikolojisi nasıl olur bilemiyorum. Sizce aradan birkaç ay geçsin biraz toparlasınlar öyle mi geçelim yoksa direkt doğuma mı gidelim
Yeni doğum yapmış olucak o kadar insanla uğraşmak istemez bence ilk başlarda ailesi olucakmış birde siz çok kalabalık olursunuz.Fakat senın dediğinde mantıklı sureklı gıt gel olmaz.Bir gece otelde kalsanız parasal açıdan zorlarmı

Bence gitmeyin. Şahsen ikinci bebeğime hamileyim. Yanımda kimseyi istemem. İstemedim ve şuanda istemiyorum. Lohusa kafası çok başka bir kafa. Harbi diyorlardı da inanmıyordum hatta ayyyy abartıyorsunuz yaa diyordum ama değilmiş. Bence kadın zaten söylemiş gelmeyin demiş biraz geçsin gidersiniz

Back
X