- 7 Aralık 2009
- 3.236
- 864
- 123
ahhh canım nayıs annelerinin sorunu bu galiba bende 15, 16 kılo aldım bndede kaldı malesef birde bu ikinci herkes kolayına vermessin diyo 7 kılo doğumda gitti bakalım zaten hafif toplu kalmıştım hamıle , söyle bi 7 , 8 kılo daha versem çok ii olucak haftaya bayram ve sarkmış ve hoplayan bir göbeğim var şuann![]()
Canim ben pentide guzel bir korse aldim. Baya sıki bisi giymesi baya zor şimdilik onunla idare edicem tavsiye ediyorum.
Diyet derken cok kati bisi degil ama seker ve ekmegi kesses yetiyor zaten. Sut icin bol su icmeye çalışıyorum. Zaten basindan beri benim cok sutum yok yesemde ayni yesemde.Ben 3 gundur kalca egzersizlerine basladim diyet yapmak isyemiyorum acikcasi sutu etkiler die bence bol su ve spor yaparak baslamaliyiz canim![]()
Bende mama takviye ediyorjm canim. Bunyeyle akakali sanirim bu sut isi. Cokta yesem farketmiyo.Selam
20 yasindayim 1.58 boyum 68 le hamile kaldim 78 le dogum yaptim dogum dan sonra hepsini verdim aslinda ama ye sut olsun bilinci beni mahfetti suan 69 kiloyum . 3 aylik bebegim var ne yaptiysam sutum cok olmadi dogdugundan beri mama takviyeli gidiyoruz bende madem olmuyo zayiflama zamani dedim kendime :)
Aynen katiliyorum canim.Canim tum gun ac kaldigimida biliyorum catlayana kadar uedigimide suyunu bol ic gerisi hikaye
Kızlar bu hamilelik takvimi tarzında zayıflama takvimi gibi bişey varnasıl yapıldığını biliyor musunuz
Canim onu bende merak ettim eskiden vardi cunku. Moderatorlere sordum. Kaldirmislar.