yapmayın ya nie bu kadar yıprandınız ki bir bebekte. ya da ben mi çok rahatım gerçekten.valla sorduğuma pişman oldum.yani kız gece bi kere uyanıyor emzirmiyorum benim bebeğim yarık dudaklı. ama sıkıntımız yok. 3 ay sonra bir ameliyat geçirecek ve bitecek.mama ile besliyorum.öğlen 2-3 saat uyuyunca evin işerini ayarlıyorum.yemeği koyuyorum. sonra uyanınca onunla ilgileniyorum.ikindi uykusuna yatırıyorum.dinleniyorum işim varsa yapıyorum.akşam babamız geliyo.yemeğimizi yiyip onunla ilgileniyoruz.saat 11 den sonra uyutuyorum.biz böyle bi düzen otutturduk. ben işimi de yemeğimi de çok rahat yapıyorum. ekstra kaynanam üst katta zorda kalınca ona bırakıyorum ya da özel bi yere giderken. o yüzden herhalde 2.çocuğu hemen düşünmem bu arada yaşım neredeyse 30 oldu.çok geçe bırakamam.ama şimdi yapmazsam da tekrar rahatı bırakıp hamile kalmak istemem gibi geliyo.
bebeğin uslu olduğu için böyle düşünüyorsun.benim oğlum müthiş gazlı bir bebekti sabah 4 te bi başlardı ağlamaya gece 12 ye kadar uyumaz sürekli ağlardı(tuvalete bile gidemezdim.3 ay böyle devam etti.7 aylık oldu halada çok mızmız.şahsen ben daha düşünmüyorum.Allahım olmayanlara versin.sana yardımcı olacak birileri varmış ben tek başımaydım.hazır bu kadar gaza gelmişken yap gitsin:)))))))))))))
yapmayın be kızlar korkutmayın beni.çok mu zor ki.biz 3 kardeşiz ve aramızda 1 yıl bile yokinsan doğumdan sonra kendini yeniden doğmuş gibi hissediyor :)) ben dr a sormadım bile bana kızar die. yengem de yeni doğum yapmıştı hemen adet de oldu bilmeden 2. bebeğe hamile kaldı ve doğurdu bile.Allah kolaylığını verir die düşünüyorum.Bir de daha sonrası için bakıcı olursa ayrı ayrı uğraşmam ikisine birden bakılır. hı???
anlaşıldı niye bukadar çabuk düşündüğün 2.yi:))) hamileyken böyle olcak sandığım ama rüyamda bile göremediğim bi bebek cinsiymiş seninkisi..nediyim maşallah :))9yapmayın ya nie bu kadar yıprandınız ki bir bebekte. ya da ben mi çok rahatım gerçekten.valla sorduğuma pişman oldum.yani kız gece bi kere uyanıyor emzirmiyorum benim bebeğim yarık dudaklı. ama sıkıntımız yok. 3 ay sonra bir ameliyat geçirecek ve bitecek.mama ile besliyorum.öğlen 2-3 saat uyuyunca evin işerini ayarlıyorum.yemeği koyuyorum. sonra uyanınca onunla ilgileniyorum.ikindi uykusuna yatırıyorum.dinleniyorum işim varsa yapıyorum.akşam babamız geliyo.yemeğimizi yiyip onunla ilgileniyoruz.saat 11 den sonra uyutuyorum.biz böyle bi düzen otutturduk. ben işimi de yemeğimi de çok rahat yapıyorum. ekstra kaynanam üst katta zorda kalınca ona bırakıyorum ya da özel bi yere giderken. o yüzden herhalde 2.çocuğu hemen düşünmem bu arada yaşım neredeyse 30 oldu.çok geçe bırakamam.ama şimdi yapmazsam da tekrar rahatı bırakıp hamile kalmak istemem gibi geliyo.
bebeğin uslu olduğu için böyle düşünüyorsun.benim oğlum müthiş gazlı bir bebekti sabah 4 te bi başlardı ağlamaya gece 12 ye kadar uyumaz sürekli ağlardı(tuvalete bile gidemezdim.3 ay böyle devam etti.7 aylık oldu halada çok mızmız.şahsen ben daha düşünmüyorum.Allahım olmayanlara versin.sana yardımcı olacak birileri varmış ben tek başımaydım.hazır bu kadar gaza gelmişken yap gitsin:)))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?