- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.805
- 208
- Konu Sahibi begonvillll
-
Mesela bu çoooook iyi bir fikirmiş. Bana yapsalardı çook mutlu olurdumCeyrek.
Ben doğum yapan arkadaşıma " fotoshooting" hediye etmiştim. Fotoğrafçı eve gelmişti. Minikle beraber evde cekimleri olmuştu. Arkadaşım cok sevinmişti.
Ya yeri gelmişken sorayım. Bundan almak istiyorum kendime ama bir çeyrek atıyorum 400 tl ise bu mübarek 600 tl falan ya neden kiÇeyrekli ipli bilekliklerden alabilisiniz
1aya dogumum olucak insallah
Biri bana bunu alsa cok mutlu olurdumEki Görüntüle 2275140
Internette sadece bilekligi 30 liraya felan satiyorlar onlardan alabilirsinizYa yeri gelmişken sorayım. Bundan almak istiyorum kendime ama bir çeyrek atıyorum 400 tl ise bu mübarek 600 tl falan ya neden ki
Ya yeri gelmişken sorayım. Bundan almak istiyorum kendime ama bir çeyrek atıyorum 400 tl ise bu mübarek 600 tl falan ya neden ki
Yakın arkadaş olabilir miyiz?Bütçe ve samimiyetin dozu önemli.
Bir düşündüm de en yakın arkadaşım doğum yapsa sanırım bir emzirme danışmanlığı hediye ederdim.
Veya bir masöz bulup evinde keyifli bir masaj ayarlardım.
Çeyreği herkes alır, sizinkisi bence daha kişisel olmalı.
Bebiş için de bir uyku arkadaşı olabilir, bir bebek mağazasından hediye çeki olabilir, sling olabilir..
Isim yazılıdır kesin. Ya da kenarlarında o ipi geçirecek kancalar vardır altın.
Ceyrak altin+ bi bebek takimiEn yakın arkadaşımın 3-4 güne nasipse doğumu var. Hem anneye hem bebeğe bir şey almak istiyorum:) Sizce çeyrek takmak mı daha mantıklı yoksa ihtiyacı olacak şeyler almak mı? Sizce ne almalıyım?
Valla cok hakli bence de en iyi hadiye bez ve islak mendill hep aklina gelirsin kullanırkenBez al bez. Hatta bir koli de ıslak mendil alabilirsin. :)
Çok ihtiyacı olacak. Su gibi gidiyor, bir de pahalılar mübarek...
MemnuniyetleYakın arkadaş olabilir miyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?