- Emoji Skoru
- 9.090
- Puanlar
- 148
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
Benim KV göğsümün küçük olmasıyla alay edip, bunlardan süt gelmez tabi diyordu.... Onun çok bolmuş sütü, şakır şakır akarmış... Ağlatma çocuğu, sütün yetmiyor mama ver diye baskı yaptı... Ne çok ağlattı beni.. ilk 4 ay mama + anne sütü ile besledim. Sonra kafam rahatladı, 2 ay sadece anne sütü verdim ek gıdaya geçene kadar... İlerleyen zamanlarda da iştahsız olmasını emzirmeme bağlayıp, görümcemle bir olup sütten kes diye baskı yaptılar. 2.5 yaşına kadar emzirdim, kimseyi dinlemedim.. ama yeni doğum yaptığımda çok etkileniyordum her söylenenden.. yapıcı olmak lazım taze anneye, köstek değil destek olsun herkes...Konuyu okuyunca içim acıdı çok üzüldüm.. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.. O konuşanlar hiçbir şey olmamış gibi hayatlarına devam ederken o minicik can annesiz bir dünyada yaşayacak onlar yüzünden.. ben de yaşadım aynı sıkıntıyı sadece kv ve görümce yüzünden. Etrafımdaki hiç kimse süt sormazken ikisi bir ağızdan başardılar sütümü azaltmayı. Sonra da karşıma geçip kendileri emzirirken bol bol sütleri olduğunu anlatıp durdular. Bu insanların derdi ne acaba? Hadi anneye acımıyorlar küçücük masum bebeğe de mi acımıyorlar? Dünya nasıl bir yer oldu? Acaba hep böyleydi de biz mi pembe gözlüklerle dolaşıyorduk bunca zaman... insan demek acımasızlık merhametsizlik kibir mi demek?