Yeni doğum yaptım bana yardım edin

Mutluanne79

vekil olarak ALLAH yeter
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
468
229
123
Merhaba arkadaşlar, çok hızlı yazmak zorundayım detay yazamıyorum ben yeni doğum yaptım ve malesef loğusa hüznü , loğusa depresyonu denen sorunun tam içindeyim, yawrum sağlklı ailem yanımda, eşim destekçi ama ben bi türlü bu durumdan kurtulamadım annem bende kalyor ve o olmasa mahvolurdum ,ağlama krizlerim sevdiklerim ölcek korkusu ,aşırı iştahsızlık ve gelecek kaygısı yaşyorm yalnız kalmaktan da çok korkuyorum , benim durumum da olan varmı lütfen bana bişeyler yazın bisey söyleyin geçicek bunlar değil mi?

Tabii ki geçecek.Şükret haline. bebek hasretiyle yanan kadınlar var.Sendeki derdi nimet sayanlar çok.Annen yanındaymış,eşinde destekmiş ne güzel,yardımı olur zaten sana.Anneliğin tadını çıkar.
Şükrediyorum canım 6 sene sonra kavuştuk yavrumuza ben iyi olmak istiyorum ama bu duygu durumundan kurtulamadım, siz evlimisiniz çocuğunuz varmı

geçmiş olsun canım bende ılk doğumunda senin gibiydim çok kötüydüm enson doktora gıttım gitmeseydım o psikolojiden cıkamıyacaktım ondan sonra da kendı kendıme napıyosun sen bu cocugun sana ıhtıyacı var kıendını topla dedım yavas yavas kendıme geldım bır daha o günlere donmek ıstemem cok kotu günlerdi.

Şükrediyorum canım 6 sene sonra kavuştuk yavrumuza ben iyi olmak istiyorum ama bu duygu durumundan kurtulamadım, siz evlimisiniz çocuğunuz varmı
Evliyim.2 çocuğum var.2.çocuk için bayağı uğraştım.Şimdi sen BDVde lohusa sorunundan dert yanıyorsun ya,üst topiklerde de millet bebeğim olmuyor diye dert yanıyor.Anneliğe hasretmişsin zaten,bebeğine iyi bakacağından eminim.

Doktor nasıl bi tedavi uyguluyor canım hemen sonuç aldnmı sanada çok geçmiş olsun rabbim birdaha yasatmasın

Amaan başka derdiniz mi yok sizin...4 yıldır bebek istiyoruz ama yok..sen kucagina almışsın da su dert ettiğiniz şeye bak.keyfini çıkar su günlerinin giy guzel güzel lohusa pijamalarini oohhh bebeğinle vakit geçir. Biri de yanınızda kuranı kerim okusun. Nazar da olabilir

Mutlaka yardım alın..
Sağlıklı, mutlu, huzurlu bir anne olabilmek için..
Lohusa depresyonu çok basit bişey değil..
Allah yavrunuzu size sizi de ona bağışlasın..
Amin canım inşaallah, evet canım basit bişey değil kıvranyorum kurtulmak mutlu olmak istiyorum inşaallah geçicek

Haklısın canım herkeste bi sorun var şükretek lazım inşaallah çabuk geçer bu durum

Doktor nasıl bi tedavi uyguluyor canım hemen sonuç aldnmı sanada çok geçmiş olsun rabbim birdaha yasatmasın
bu arada ben hemşireyim hemen ilaç verdi ama bitkisel mecbur içtim ama cocuguda emzirdim ıkı gün ıctım hicbir işe yaramadı sonra fakülteye arkadasına gönderdi ordada konustular testler uyguladılar ilaç verdi kullanmak zorundaydım bı hafta on gün kullandıum ama cocugumu emzirmedim nıye dedım kendı kendıme sonrada bıraktım ben kısın doğum yapmıstım doktora gıtmeden once cık gez dolas arkadaslarınla bulus aklına geldıgı zaman bı yarım saat dolas demişti doktorum bana havalarda güzel

Haklısın canım Rabbim sizede bi yavru nasip etsin inşaallah banada güç kuvvet versin de yavrumun tadını çıkarayım

Sakin ol
Geçecek
Ne mutlu annen yanındaymış
Ben doğuma sessiz sedasız gittim
İlk 4 gün annem kaldı, sonra ben gönderdim kendi sorumlulukları da var diye
Sıkılınca annenle dertleş, bebeğine de yardım ediyordur
Zamanla daha iyi olacaksın, dikişlerin iyileşecek eskisi gibi olacaksın
Ve artık annesin, sana muhtaç bi canlı olduğunu bilip hayata daha çok tutunacaksın
Hadi gözün aydın, vatana millete ailesine hayırlı bi evlat olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…