- 2 Mart 2011
- 468
- 229
- 123
- Konu Sahibi Mutluanne79
-
Şükrediyorum canım 6 sene sonra kavuştuk yavrumuza ben iyi olmak istiyorum ama bu duygu durumundan kurtulamadım, siz evlimisiniz çocuğunuz varmıTabii ki geçecek.Şükret haline. bebek hasretiyle yanan kadınlar var.Sendeki derdi nimet sayanlar çok.Annen yanındaymış,eşinde destekmiş ne güzel,yardımı olur zaten sana.Anneliğin tadını çıkar.
Evliyim.2 çocuğum var.2.çocuk için bayağı uğraştım.Şimdi sen BDVde lohusa sorunundan dert yanıyorsun ya,üst topiklerde de millet bebeğim olmuyor diye dert yanıyor.Anneliğe hasretmişsin zaten,bebeğine iyi bakacağından eminim.Şükrediyorum canım 6 sene sonra kavuştuk yavrumuza ben iyi olmak istiyorum ama bu duygu durumundan kurtulamadım, siz evlimisiniz çocuğunuz varmı
Doktor nasıl bi tedavi uyguluyor canım hemen sonuç aldnmı sanada çok geçmiş olsun rabbim birdaha yasatmasıngeçmiş olsun canım bende ılk doğumunda senin gibiydim çok kötüydüm enson doktora gıttım gitmeseydım o psikolojiden cıkamıyacaktım ondan sonra da kendı kendıme napıyosun sen bu cocugun sana ıhtıyacı var kıendını topla dedım yavas yavas kendıme geldım bır daha o günlere donmek ıstemem cok kotu günlerdi.
Tamam canım çok teşekkür ederim40 gün sonra da böyle hissetmeye devam edersen bir psikologla görüş..
Amin canım inşaallah, evet canım basit bişey değil kıvranyorum kurtulmak mutlu olmak istiyorum inşaallah geçicekMutlaka yardım alın..
Sağlıklı, mutlu, huzurlu bir anne olabilmek için..
Lohusa depresyonu çok basit bişey değil..
Allah yavrunuzu size sizi de ona bağışlasın..
Haklısın canım herkeste bi sorun var şükretek lazım inşaallah çabuk geçer bu durumEvliyim.2 çocuğum var.2.çocuk için bayağı uğraştım.Şimdi sen BDVde lohusa sorunundan dert yanıyorsun ya,üst topiklerde de millet bebeğim olmuyor diye dert yanıyor.Anneliğe hasretmişsin zaten,bebeğine iyi bakacağından eminim.
bu arada ben hemşireyim hemen ilaç verdi ama bitkisel mecbur içtim ama cocuguda emzirdim ıkı gün ıctım hicbir işe yaramadı sonra fakülteye arkadasına gönderdi ordada konustular testler uyguladılar ilaç verdi kullanmak zorundaydım bı hafta on gün kullandıum ama cocugumu emzirmedim nıye dedım kendı kendıme sonrada bıraktım ben kısın doğum yapmıstım doktora gıtmeden once cık gez dolas arkadaslarınla bulus aklına geldıgı zaman bı yarım saat dolas demişti doktorum bana havalarda güzelDoktor nasıl bi tedavi uyguluyor canım hemen sonuç aldnmı sanada çok geçmiş olsun rabbim birdaha yasatmasın
Amin canım inşaallah bitsin geçsin istiyorum umarım çabuk biterGeçecek canım merak etme. İstersen oyuncu annenin başlarım şimdi anneliğe kitabı var onu oku. Biraz daha iyi hissedersin kendini bence :)
Haklısın canım Rabbim sizede bi yavru nasip etsin inşaallah banada güç kuvvet versin de yavrumun tadını çıkarayımAmaan başka derdiniz mi yok sizin...4 yıldır bebek istiyoruz ama yok..sen kucagina almışsın da su dert ettiğiniz şeye bak.keyfini çıkar su günlerinin giy guzel güzel lohusa pijamalarini oohhh bebeğinle vakit geçir. Biri de yanınızda kuranı kerim okusun. Nazar da olabilir
2. doğumda azda olsa yaşadım.Annen yanındaymış.Bebeğin uyurken az çık ,gez dolaş.Uzağa olmasa da markete gitmek,temiz hava almak ta çok iyi geliyor.Haklısın canım herkeste bi sorun var şükretek lazım inşaallah çabuk geçer bu durum
bu arada ben hemşireyim hemen ilaç verdi ama bitkisel mecbur içtim ama cocuguda emzirdim ıkı gün ıctım hicbir işe yaramadı sonra fakülteye arkadasına gönderdi ordada konustular testler uyguladılar ilaç verdi kullanmak zorundaydım bı hafta on gün kullandıum ama cocugumu emzirmedim nıye dedım kendı kendıme sonrada bıraktım ben kısın doğum yapmıstım doktora gıtmeden once cık gez dolas arkadaslarınla bulus aklına geldıgı zaman bı yarım saat dolas demişti doktorum bana havalarda güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?