- 2 Mart 2011
- 468
- 229
- 123
- Konu Sahibi Mutluanne79
-
Canım benim Rabbim razı olsun nede güzel yazmıssn benim doğumumda bi garip oldu kimsenin haberi olmadan bi anda oluverdi nasip iste, cok tesekkur ederimSakin ol
Geçecek
Ne mutlu annen yanındaymış
Ben doğuma sessiz sedasız gittim
İlk 4 gün annem kaldı, sonra ben gönderdim kendi sorumlulukları da var diye
Sıkılınca annenle dertleş, bebeğine de yardım ediyordur
Zamanla daha iyi olacaksın, dikişlerin iyileşecek eskisi gibi olacaksın
Ve artık annesin, sana muhtaç bi canlı olduğunu bilip hayata daha çok tutunacaksın
Hadi gözün aydın, vatana millete ailesine hayırlı bi evlat olur inşallah
Amin inşallah cümlemizdenCanım benim Rabbim razı olsun nede güzel yazmıssn benim doğumumda bi garip oldu kimsenin haberi olmadan bi anda oluverdi nasip iste, cok tesekkur ederim
Lohusa depresyonu öyle çok nadir birşey değildir, aksine bir çok kişi yaşıyor. Yani gayet normal bir durumunuz var merak etmeyin.
Eğer uzarsa mutlaka bir psikologla görüşün. Herkes kolay atlatamayabiliyor çünkü.
Lohusa depresyonu öyle çok nadir birşey değildir, aksine bir çok kişi yaşıyor. Yani gayet normal bir durumunuz var merak etmeyin.
Eğer uzarsa mutlaka bir psikologla görüşün. Herkes kolay atlatamayabiliyor çünkü.
Anladım canım ,normal bişey se ve geçicekse çok mutlu olcam inşaallah ilgin için teşekkür ederim canımLohusa depresyonu öyle çok nadir birşey değildir, aksine bir çok kişi yaşıyor. Yani gayet normal bir durumunuz var merak etmeyin.
Doğru diyosun biraz balkona çıkıp hava almak bile iyi geliyor, annem eşim görmesin diye ağlama krizlerinde balkon çok rahatlatyor ilgin için Sağol canm benımAmin inşallah cümlemizden
Bak ne yap biliyo musun
Annen var zaten bebeği annene bırak, biraz dışarı çık
İster parkta bi hava al istersen kuaföre uğra o bile iyi gelir
Başka bigünde samimi olduğun kız arkadaşın varsa onu çağır bi çay içer sohbet edersiniz
Rica ederim bende doğum yaptımDoğru diyosun biraz balkona çıkıp hava almak bile iyi geliyor, annem eşim görmesin diye ağlama krizlerinde balkon çok rahatlatyor ilgin için Sağol canm benım
Anladım canım ,normal bişey se ve geçicekse çok mutlu olcam inşaallah ilgin için teşekkür ederim canım
Rica ederim bende doğum yaptım
Lohusa depresyonumu bilmiyorum sanki benimkini bebek görme yerine kısır gününe dönüştürenler sebep oldu
En son bi cırladım ohhh depresyon filan kalmadı
Bebek bahane yaşasın kadın günü yapıyodu terbiyesizler
Ya evet çoğu kişide bu durumdan rahatsız, senin depresyon yaşamaman da iyi olmuş sevindim vallaRica ederim bende doğum yaptım
Lohusa depresyonumu bilmiyorum sanki benimkini bebek görme yerine kısır gününe dönüştürenler sebep oldu
En son bi cırladım ohhh depresyon filan kalmadı
Bebek bahane yaşasın kadın günü yapıyodu terbiyesizler
Onlara maksat gezmeye gidecek bi kapı olsunYuh yaa bir de kadın olacaklar. Hadi erkekler halden anlamıyor diyoruz bunlara ne oluyor.
Valla doğru diyosun öyle yapayım bari çok sağol canım benimSende sıkma kendini
Ağlamak geliyosa içinden ağla
Benim içimden cırlamak geliyodu ( : en son tutmayı bırakıp bi cırladım ohhh bi rahatlama geldi
Ayıp olur vs diye düşünmeValla doğru diyosun öyle yapayım bari çok sağol canım benim
Yasamamana sevindim canm, kolay bişey değil, inşaallah gecicek dr loğusa durumu bitsin ona göre bişeyler yapcaz dedi umarm gerek kalmadan düzelirimGeçmiş olsun canım ben yaşamadım dogumlarimda böyle bişey ama yaşayan bi arkadaşım olmuştu tabi ki sende atlatacaksin Allahın izniyle. Zaman kaybetmeden doktora git o yavrunun mutlu bi anneye ihtiyacı var. Allah şifani versin canim
Valla ya yenicem bunlarıda inşaallahAyıp olur vs diye düşünme
İçinden ne geliyosa yap
Lohusa depresyonundasın, nasıl kolay atacaksan öyle atlatmalısın
Ne demek, rica ederim
Koyver gitsin : )Valla ya yenicem bunlarıda inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?