Yeni doğum yaptım bana yardım edin

Anladım canım yine hersey bizde bitiyor sanırım, dr banada logusalık bitene kadar sabret sonra geçmez ise tedaviye başlarz dedi hormonlar ancak oturuyomus bakalm zaman ne göstercek

Canım benim Rabbim razı olsun nede güzel yazmıssn benim doğumumda bi garip oldu kimsenin haberi olmadan bi anda oluverdi nasip iste, cok tesekkur ederim

Lohusa depresyonu öyle çok nadir birşey değildir, aksine bir çok kişi yaşıyor. Yani gayet normal bir durumunuz var merak etmeyin.

Eğer uzarsa mutlaka bir psikologla görüşün. Herkes kolay atlatamayabiliyor çünkü.

Canım benim Rabbim razı olsun nede güzel yazmıssn benim doğumumda bi garip oldu kimsenin haberi olmadan bi anda oluverdi nasip iste, cok tesekkur ederim
Amin inşallah cümlemizden
Bak ne yap biliyo musun
Annen var zaten bebeği annene bırak, biraz dışarı çık
İster parkta bi hava al istersen kuaföre uğra o bile iyi gelir
Başka bigünde samimi olduğun kız arkadaşın varsa onu çağır bi çay içer sohbet edersiniz

Anladım canım ,normal bişey se ve geçicekse çok mutlu olcam inşaallah ilgin için teşekkür ederim canım

Doğru diyosun biraz balkona çıkıp hava almak bile iyi geliyor, annem eşim görmesin diye ağlama krizlerinde balkon çok rahatlatyor ilgin için Sağol canm benım

Doğru diyosun biraz balkona çıkıp hava almak bile iyi geliyor, annem eşim görmesin diye ağlama krizlerinde balkon çok rahatlatyor ilgin için Sağol canm benım
Rica ederim bende doğum yaptım
Lohusa depresyonumu bilmiyorum sanki benimkini bebek görme yerine kısır gününe dönüştürenler sebep oldu
En son bi cırladım ohhh depresyon filan kalmadı
Bebek bahane yaşasın kadın günü yapıyodu terbiyesizler

Anladım canım ,normal bişey se ve geçicekse çok mutlu olcam inşaallah ilgin için teşekkür ederim canım

Bir çok kişi insanların "anne olmuşsun daha ne istiyorsun" yaklaşımından çekindiği için yaşadığı bu durumdan suçluluk duyup kendi içinde yaşıyor. Bu yüzden doğum sonrası depresyonu durumunu daha az duyuyorsun. Mesela annemin depresyonu o kadar ilerlemiş ki halisünasyon görmeye başlamış. Bir akrabamız bildiğin hastanede yatarak tedavi oldu, bebeğini bile gözü görmüyordu. Başka bir tanıdığım sürekli ağlıyordu. Kuzenimin aşırı stresten ve depresyon nedeniyle herşeyi aşırı kafasına takmaktan az kalsın ilaç kullanacaktı ama düzeldi şükür. Yani çevremdeki her 10 lohusadan 6 sı yaşamış bunu ve tamamı atlatmış. Bu yüzden merak etmeyin, Allah'ın izniyle harika bir anne olacaksınız.

Yuh yaa bir de kadın olacaklar. Hadi erkekler halden anlamıyor diyoruz bunlara ne oluyor.

Geçmiş olsun canım ben yaşamadım dogumlarimda böyle bişey ama yaşayan bi arkadaşım olmuştu tabi ki sende atlatacaksin Allahın izniyle. Zaman kaybetmeden doktora git o yavrunun mutlu bi anneye ihtiyacı var. Allah şifani versin canim

Sende sıkma kendini
Ağlamak geliyosa içinden ağla
Benim içimden cırlamak geliyodu ( : en son tutmayı bırakıp bi cırladım ohhh bi rahatlama geldi

Ya evet çoğu kişide bu durumdan rahatsız, senin depresyon yaşamaman da iyi olmuş sevindim valla

Yuh yaa bir de kadın olacaklar. Hadi erkekler halden anlamıyor diyoruz bunlara ne oluyor.
Onlara maksat gezmeye gidecek bi kapı olsun
Valla elinde kek yapıp getirmişlerdi,hatta telefonlaşmışlar öbürüne sende tuzlu yap demişler
Sonra eşim çay koydu, getirdiklerinden de eklediler
Demek hastayım diye geçen geldiklerinde istedikleri kadar çeşit mi bulamamışlar bilmiyorum
Görev bölüşmüşler, yürüyün gidin evinizde yiyin zaten bebeğin gazı sancısı uykusuzluğu bi de bağırarak konuşan tiplerdenler bunlar maalesef insanın başı çekmiyo o gürültüyü

Yasamamana sevindim canm, kolay bişey değil, inşaallah gecicek dr loğusa durumu bitsin ona göre bişeyler yapcaz dedi umarm gerek kalmadan düzelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…