yeni dogum yardim kizlar ne olur

Benimde detayli ultrason oldu ve her giriigimde doktorum renklo bi seilde kalbine ve beynine kan akisina bakardi detyali incelerdi evhammi yapiyorum bilmiyorum yanimda annem var cocu

Benimde detayli ultrason oldu ve her giriigimde doktorum renklo bi seilde kalbine ve beynine kan akisina bakardi detyali incelerdi evhammi yapiyorum bilmiyorum yanimda annem var cocu
Cocgun hic bseyi yok kicucuk bebek hep ayni renkte olmaz ikinir morarir kizarir nekdar kani var cok abarttin dyor ama benim icim rahat etmiyor

Cocgun hic bseyi yok kicucuk bebek hep ayni renkte olmaz ikinir morarir kizarir nekdar kani var cok abarttin dyor ama benim icim rahat etmiyor

Evham yapiyor olsan bile
Son derece normal bu :)
mesela
Oglumun burnunun ucunda dun
Bir tane sivilce cikmisti yada
Sivri isirmis bilmiyorum.
Bu sabah bir baktim bir tane daha var
Iki tane olmus.
Ben bir anda kendimi
-cocuklarda burun ustunde sivilcelenme
Seklinde google da buldum kendimi
Neyse ki google
git zibar yat sivilce iste
Nesine bakiyorsun dedi de rahatladim
Anneligin şanindan bunlar hep

Cnm saglil ocagindaki ebe iyi beslen kanin cok dusuk bebeginede gever demisti ondan dedim bu morarma kansizliktanda olablir yaziyo nette ondan dedim.

Yok guzelim, akdeniz anemisi falan degilsen korkma. Normal anemi bu derece geçişli degil. Panik yapma, sakin ol.

Bende oyle bir kansizlik var ki, 2 bilemedin 3 yilda bir unite plazma kan aliyorum. Her yil 10 igne ile damardan demir takviyesi aliyorum.
Iki dogumumda da ikiser unite kan aldim.
Çocuklarım büyüdü benden iyi ikisininde kan degerleri :)

Benim bebegimde öyleydi
Aşırı gazdan mosmor nefesi kesilene kadar aglardi.
Ama sen muhakkak goster doktora...

Cnm okadar psikolojim bozulduki rengi beyaz aha iste kansiz diyorum. Uyaninca kizariyo ikinirken cocugum ndenkizariyo diyorum. Cocugu inceleyipinceleyip gogglede arastrmaktan cocuk doktoru olucam. Bsey dha sorayimmi sadece sag gozu hep bu saatlerde capaklaniyo bu havada usumesi mumkun deil evde cam acik deil ve cok sicak

Ama bunun oda sicakligi yada bebegin
Usumesiyle ilgisi yok ki :)
Goz yasi kanallari var ve yeni dogan bebeklerin cogunda bu kanallar tikanir
Bizde de cok oluyordu.
Islak bebek bezleri var ya cok ince
Tulbent gibi onunla bastirmadan
Islat surekli.
Bisey olmaz gecer o :)
Cok fazla inceleme bebegini.
Sadece su kardiyoloji olayini
Geciktirme simdilik.

korkma canım bebekler panik anında nefes kontrolünü bilmezler ondan morarmiştır hicbirsey olmaz.ne kadar rahat olursan o kadar kolay büyütürsün.Allah yardımcın olsun biraz daha sakin ol kansızlığın degil ama gerginliğin yansır bebege.saglıcakla büyüt inşallah

Tamam cnm smdi yine emzirdim ayagini altta birakmadim morarmadi ama cok ikiniyo kendini skiyo yaa

Doktoru aradim katilmis bebek dedi acil getircek bisey yok dedi o yuzden yarini bekliyorum gel dese hemen gderdim bende duramiyorum zaten yarina kadar beklemeye merakli deilim perisan oldum
bazen bebekler katıla katıla ağlarken nefesi tıkanırmış. benim kızda da olurdu arada, annem öğretmişti, hemen ağzına üflüyordum, nefes almaya başlıyordu.
emzirirken bacağının morarması uzun süre memede ve sıkışık vaziyette tutmandan olabilir. bebeği en rahat pozisyona al ve hiçbir uzvunu sıkıştırmadan emzirmeye çalış.

benim kızlarda da oldu çapaklanma. gözyaşı kanalı tıkalı olunca olurmuş. ufak bir damla verdi dr, bir haftada geçti. üzülme bu kadar, sütün azalmasın.

benim kızlarda da oldu çapaklanma. gözyaşı kanalı tıkalı olunca olurmuş. ufak bir damla verdi dr, bir haftada geçti. üzülme bu kadar, sütün azalmasın.
Sagol cnm icimi rahatlattin inan bebegi nasil buyutucem bilmioyrum cok kafama takiyorum ona bsey olcak dye aklim gdyor psikolojim bozuldu sadece onu dusunuyorum ustumde bi mutsuzluk var enerjimi nesemi kaybettim. Halbusem bebegim dogunca en mutlu insan ben olcaktim oyle hayal kuruyordum ama dustugum duruma bak kafayi yicem

Bebeklerde bu tur seylerde bu kadar korkmayin biraz buyusun duzelir ama doktora gotir yine de ve geceleri cocugun yuzunu net gorebilecegin bir.gece.lambasi.tak.eger rengi boguk ise.rahat olursun strese girme.bebegine odaklan sütün icin kendinde iyi beslen pekmez serbeti ic bol bol.eger kanin iyi degilse sütte artar marul.bol.ye

Bende aynıydımm, inan zamanla hepsi geçiyo. Şuan oğlum 11 aylık, düşüyo ağzından kan geliyo onu bile normal karşılıyorum , çok üzülmüyorum. Ama ilk doğduğunda varya yaşamıyordum resmen, çok zor gelmişti annelik, çok ağır gelmişti. Ama Allah zamanla duyguları dengeliyor, merak etme :)

Selam canım bu kadar çok evham yapıyorsun bebeğini emzirirken sıkı tutma yada bacağı sıkısmasin tabi sen yinede kardiyoloji git için rahat olsun ben emzirirken kanepeye bağdaş kurmuş şekilde oturuyordum bebeğimi bacaklarımın üstüne yatiriyordum zaten kolunuzu da bebeğinizin ensesine koy elinde poposundan destekle ki düşmesin hafif kafasını memeye doğru çevir tamam bacaklar böyle çok rahat oluyor bebek için yemek tarifi gibi oldu canım neyse birşey olmaz inşallah gaz sancısıdandir morarmasi yarın iyi haberlerini bekliyoruz inşallah biz anneler özellikle ilk bebeğimiz olduğunda genelde sanki ona yetemiyor iyi bakamıyor musuz gibi gelir böyle evham yaparız sende aramıza hoşgeldin

Bu ilk çocuğun galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…