Benimde detayli ultrason oldu ve her giriigimde doktorum renklo bi seilde kalbine ve beynine kan akisina bakardi detyali incelerdi evhammi yapiyorum bilmiyorum yanimda annem var cocuNormalde olur.
Hani su detayli ultrason yapiliyor ya
Kacinci haftada yapiliyordu unuttum
Iste o esnada fetal ekoydu galiba
Yapiliyordu.gi n hic bsryi yok dyo ama benim nette okudukalrim cok uzdu beni
Cunku ben hatirliyorum
Kalp damarlarina kadar bakilmisti.
Ama iste bazen istisnalarda oluyor malesef.
Anne karninda sorun gorunmeyen bebekte
Dogdugunda bir takim sikintilar
Olabiliyor.
Yada sorun gorunen de hic bir problem olmayan.
Onun icin sen kafa olarak rahatlamak
Icin yinede kardiyolojiye goster bebegini.
Cocgun hic bseyi yok kicucuk bebek hep ayni renkte olmaz ikinir morarir kizarir nekdar kani var cok abarttin dyor ama benim icim rahat etmiyorBenimde detayli ultrason oldu ve her giriigimde doktorum renklo bi seilde kalbine ve beynine kan akisina bakardi detyali incelerdi evhammi yapiyorum bilmiyorum yanimda annem var cocu
Cocgun hic bseyi yok kicucuk bebek hep ayni renkte olmaz ikinir morarir kizarir nekdar kani var cok abarttin dyor ama benim icim rahat etmiyor
Cnm saglil ocagindaki ebe iyi beslen kanin cok dusuk bebeginede gever demisti ondan dedim bu morarma kansizliktanda olablir yaziyo nette ondan dedim.
Cnm okadar psikolojim bozulduki rengi beyaz aha iste kansiz diyorum. Uyaninca kizariyo ikinirken cocugum ndenkizariyo diyorum. Cocugu inceleyipinceleyip gogglede arastrmaktan cocuk doktoru olucam. Bsey dha sorayimmi sadece sag gozu hep bu saatlerde capaklaniyo bu havada usumesi mumkun deil evde cam acik deil ve cok sicakEvham yapiyor olsan bile
Son derece normal bu :)
mesela
Oglumun burnunun ucunda dun
Bir tane sivilce cikmisti yada
Sivri isirmis bilmiyorum.
Bu sabah bir baktim bir tane daha var
Iki tane olmus.
Ben bir anda kendimi
-cocuklarda burun ustunde sivilcelenme
Seklinde google da buldum kendimi
Neyse ki google
git zibar yat sivilce iste
Nesine bakiyorsun dedi de rahatladim
Anneligin şanindan bunlar hep
Morariyo derken cnm nasil sesi solugu kesilip mosmormu oluyoduBenim bebegimde öyleydi
Aşırı gazdan mosmor nefesi kesilene kadar aglardi.
Ama sen muhakkak goster doktora...
Cnm okadar psikolojim bozulduki rengi beyaz aha iste kansiz diyorum. Uyaninca kizariyo ikinirken cocugum ndenkizariyo diyorum. Cocugu inceleyipinceleyip gogglede arastrmaktan cocuk doktoru olucam. Bsey dha sorayimmi sadece sag gozu hep bu saatlerde capaklaniyo bu havada usumesi mumkun deil evde cam acik deil ve cok sicak
korkma canım bebekler panik anında nefes kontrolünü bilmezler ondan morarmiştır hicbirsey olmaz.ne kadar rahat olursan o kadar kolay büyütürsün.Allah yardımcın olsun biraz daha sakin ol kansızlığın degil ama gerginliğin yansır bebege.saglıcakla büyüt inşallahSelam kizlar. Ben yeni dogum yaptim 12 gunluk bebegim var. Bebegim dun aksam aglarken nefesini tutup mosmor oldu ve bi kac saniye oylece kaldi ama okadar mor olduki bakamadim delircektim annem sarsti kendine geldi ve ben onu oyle gorunce hep tekrar olursa dye korkudan bgun hic bsey yemedim okadar uzuldumki nden oldu dyr kafayi yicem yarin doktora gdicez. Emzirirken altta kalan bacagi morariyor emzirdikten sonra geciyor.
Kizlar aglarken nefessiz kalip morarmasi normalmi basina gelen varmi neden olur bliyomusunuz.
Benim psikolojim alt ust uyuyamiyorum yemek yiyemiyorum bebegime bsey olcak dye uzuntume halsiz kaldim. Yeni dogum yapan kadinlarda bu normalmi.
Kansizlik var kansizligimdan dolayi bebegi emzirirken ellerim ayaklarim uyusyo soguk soguk terliyorum.kansizlig bebegime gecmis olablirmi morarma ondanmidir
Neolur tecrubelerinizi benimle paylasin icimi ferahlatcak seyler duymaya cok ihtyacim var
Evet sesi gidiyorduMorariyo derken cnm nasil sesi solugu kesilip mosmormu oluyodu
Evet bende öldu sandim cnm insallah bdha olmaz kalbim durcakti ben ölcektim nerdeyseEvet sesi gidiyordu
Kac kere öldü sandim
O derece yani
Meger yeni dogan bebeklerde gaz sancısı cok olursa öyle aglayabilirmis
Tamam cnm smdi yine emzirdim ayagini altta birakmadim morarmadi ama cok ikiniyo kendini skiyo yaaAma bunun oda sicakligi yada bebegin
Usumesiyle ilgisi yok ki :)
Goz yasi kanallari var ve yeni dogan bebeklerin cogunda bu kanallar tikanir
Bizde de cok oluyordu.
Islak bebek bezleri var ya cok ince
Tulbent gibi onunla bastirmadan
Islat surekli.
Bisey olmaz gecer o :)
Cok fazla inceleme bebegini.
Sadece su kardiyoloji olayini
Geciktirme simdilik.
bazen bebekler katıla katıla ağlarken nefesi tıkanırmış. benim kızda da olurdu arada, annem öğretmişti, hemen ağzına üflüyordum, nefes almaya başlıyordu.Doktoru aradim katilmis bebek dedi acil getircek bisey yok dedi o yuzden yarini bekliyorum gel dese hemen gderdim bende duramiyorum zaten yarina kadar beklemeye merakli deilim perisan oldum
benim kızlarda da oldu çapaklanma. gözyaşı kanalı tıkalı olunca olurmuş. ufak bir damla verdi dr, bir haftada geçti. üzülme bu kadar, sütün azalmasın.Cnm okadar psikolojim bozulduki rengi beyaz aha iste kansiz diyorum. Uyaninca kizariyo ikinirken cocugum ndenkizariyo diyorum. Cocugu inceleyipinceleyip gogglede arastrmaktan cocuk doktoru olucam. Bsey dha sorayimmi sadece sag gozu hep bu saatlerde capaklaniyo bu havada usumesi mumkun deil evde cam acik deil ve cok sicak
Sagol cnm icimi rahatlattin inan bebegi nasil buyutucem bilmioyrum cok kafama takiyorum ona bsey olcak dye aklim gdyor psikolojim bozuldu sadece onu dusunuyorum ustumde bi mutsuzluk var enerjimi nesemi kaybettim. Halbusem bebegim dogunca en mutlu insan ben olcaktim oyle hayal kuruyordum ama dustugum duruma bak kafayi yicembenim kızlarda da oldu çapaklanma. gözyaşı kanalı tıkalı olunca olurmuş. ufak bir damla verdi dr, bir haftada geçti. üzülme bu kadar, sütün azalmasın.
Allah korusunEvet bende öldu sandim cnm insallah bdha olmaz kalbim durcakti ben ölcektim nerdeyse
Bende aynıydımm, inan zamanla hepsi geçiyo. Şuan oğlum 11 aylık, düşüyo ağzından kan geliyo onu bile normal karşılıyorum , çok üzülmüyorum. Ama ilk doğduğunda varya yaşamıyordum resmen, çok zor gelmişti annelik, çok ağır gelmişti. Ama Allah zamanla duyguları dengeliyor, merak etme :)Sagol cnm icimi rahatlattin inan bebegi nasil buyutucem bilmioyrum cok kafama takiyorum ona bsey olcak dye aklim gdyor psikolojim bozuldu sadece onu dusunuyorum ustumde bi mutsuzluk var enerjimi nesemi kaybettim. Halbusem bebegim dogunca en mutlu insan ben olcaktim oyle hayal kuruyordum ama dustugum duruma bak kafayi yicem
Selam canım bu kadar çok evham yapıyorsun bebeğini emzirirken sıkı tutma yada bacağı sıkısmasin tabi sen yinede kardiyoloji git için rahat olsun ben emzirirken kanepeye bağdaş kurmuş şekilde oturuyordum bebeğimi bacaklarımın üstüne yatiriyordum zaten kolunuzu da bebeğinizin ensesine koy elinde poposundan destekle ki düşmesin hafif kafasını memeye doğru çevir tamam bacaklar böyle çok rahat oluyor bebek için yemek tarifi gibi oldu canım neyse birşey olmaz inşallah gaz sancısıdandir morarmasi yarın iyi haberlerini bekliyoruz inşallah biz anneler özellikle ilk bebeğimiz olduğunda genelde sanki ona yetemiyor iyi bakamıyor musuz gibi gelir böyle evham yaparız sende aramıza hoşgeldinSelam kizlar. Ben yeni dogum yaptim 12 gunluk bebegim var. Bebegim dun aksam aglarken nefesini tutup mosmor oldu ve bi kac saniye oylece kaldi ama okadar mor olduki bakamadim delircektim annem sarsti kendine geldi ve ben onu oyle gorunce hep tekrar olursa dye korkudan bgun hic bsey yemedim okadar uzuldumki nden oldu dyr kafayi yicem yarin doktora gdicez. Emzirirken altta kalan bacagi morariyor emzirdikten sonra geciyor.
Kizlar aglarken nefessiz kalip morarmasi normalmi basina gelen varmi neden olur bliyomusunuz.
Benim psikolojim alt ust uyuyamiyorum yemek yiyemiyorum bebegime bsey olcak dye uzuntume halsiz kaldim. Yeni dogum yapan kadinlarda bu normalmi.
Kansizlik var kansizligimdan dolayi bebegi emzirirken ellerim ayaklarim uyusyo soguk soguk terliyorum.kansizlig bebegime gecmis olablirmi morarma ondanmidir
Neolur tecrubelerinizi benimle paylasin icimi ferahlatcak seyler duymaya cok ihtyacim var
Bu ilk çocuğun galibaSelam canım bu kadar çok evham yapıyorsun bebeğini emzirirken sıkı tutma yada bacağı sıkısmasin tabi sen yinede kardiyoloji git için rahat olsun ben emzirirken kanepeye bağdaş kurmuş şekilde oturuyordum bebeğimi bacaklarımın üstüne yatiriyordum zaten kolunuzu da bebeğinizin ensesine koy elinde poposundan destekle ki düşmesin hafif kafasını memeye doğru çevir tamam bacaklar böyle çok rahat oluyor bebek için yemek tarifi gibi oldu canım neyse birşey olmaz inşallah gaz sancısıdandir morarmasi yarın iyi haberlerini bekliyoruz inşallah biz anneler özellikle ilk bebeğimiz olduğunda genelde sanki ona yetemiyor iyi bakamıyor musuz gibi gelir böyle evham yaparız sende aramıza hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?