yeni dogum yardim kizlar ne olur

Yinede yemeginden kesme bu bebegine de yansir sonucta emziriyorsun. Allah hayirli uzun omurler versin bebeginizede size de

Evet cnm surekli onu duusnuyorum oniki gun icinde kalbim durcak uzuntuden ilk hafta isitme testinden bir kulak kaldi bir hafta sonra tekrarladik gecti onun uzuntusu btti smdide bu basladi

Banada cok agir geldo cnm inan yaa

Evet cnm surekli onu duusnuyorum oniki gun icinde kalbim durcak uzuntuden ilk hafta isitme testinden bir kulak kaldi bir hafta sonra tekrarladik gecti onun uzuntusu btti smdide bu basladi
Canlarım size garanti veririm en iyi günler bunlar büyüdükçe dertleri de büyüyor

Şu internete nolduğunu yazıp sonuçlara göre ayy bebeğim kalp hastası mı acaba diye evhamlanmak psikolojik bir rahatsızlıkmış. doktorlar önermiyo.. insanın bozuk olan psikolojisi gitgide bozuluyor. . En iyisi hemen bir doktora danışmak..

Maşşallah kız ne zaman doğum yaptın maşşallahhh

Doktoru aradim katilmis bebek dedi acil getircek bisey yok dedi o yuzden yarini bekliyorum gel dese hemen gderdim bende duramiyorum zaten yarina kadar beklemeye merakli deilim perisan oldum
Canım benim kızımın da bacakları morarirdi.kucaktayken bile morarirdi sonra gecerdi.buyudukce geçti o.bebeklerde olurmuş.ama ağlarken morarmasina bisey diyemicem.kansizliktanda olabilir telaş etme.stres yapma sütüne zarar emziriyormussun bak.

Neden 2 gün bekliyorsun doktora gitmek için bunu anlamadım
kendi doktoruna bunu soylesen randevu verir hemen
vermedi mi ? Başka doktora gidersin belli kk bebeğin bir sıkıntısı var. Siz anlatinca benim aklıma kalple ilgili bir sorun geldi bu yüzden doktora gitmekte acele ederdim. Tabi ki ben doktor değilim bilemem. Belki de hiç bir sorunu yoktur ama bunu ne kadar çabuk ogrenirseniz o kadar iyi sizede. . Geçmiş olsun. .

Düzeltme : konu baya eskiymis yeni farkettim

Bu eski konuları niye hortlatiyorsunuz arkadasim güle güle buyutun

Ağlamaktan nefessiz kalabiliyor bebekler korkma. İlk doğduğunda topuk kanı alınırken benim kızımda öyle olmuştu. Mosmor oldu ağlamaktan nefes almıyordu sanki. Çok korkmuştum ama normalmiş.
İlk zamanlar hepimizde oluyordu o korkular. Ya bişey olursa,boğulursa vs.. Emxirirken boğazına kaçıp nefessiz kaldı kaç kere kızım,o nasıl korkmaktı öyle :) gece uyurken üstünü örterdim öyle bi ayarlardım ki tutup çekme mesafesi ağzını burnunu kapatamayacak şekilde olurdu. Büyüdükçe azalıyor o korkular. Allaha emanet et bebeğini,oku bol bol.. Öyle öyle büyüyecekler rahat ol..
Sağlıkla büyüt bebeğini..

Goturdum canim doktora muayne aettirdim kardiyolojiye goturdum cok sukur hicbirsey cikmadi. doktor aglamasina izin vermemissiniz aglamasini bilmiyor aglarken nefesini tutuyor dedi muayne sirasinda cok agladi smdi olmuyor coknsukur :)))

Biraz sakin olun ki bebeğede faydanız olsun annesi
İyi düşünelim iyi olsun
İnşallah sonuçları da güzel çıkar. Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…