- 26 Kasım 2015
- 281
- 298
- 18
Evet cnm surekli onu duusnuyorum oniki gun icinde kalbim durcak uzuntuden ilk hafta isitme testinden bir kulak kaldi bir hafta sonra tekrarladik gecti onun uzuntusu btti smdide bu basladiSelam canım bu kadar çok evham yapıyorsun bebeğini emzirirken sıkı tutma yada bacağı sıkısmasin tabi sen yinede kardiyoloji git için rahat olsun ben emzirirken kanepeye bağdaş kurmuş şekilde oturuyordum bebeğimi bacaklarımın üstüne yatiriyordum zaten kolunuzu da bebeğinizin ensesine koy elinde poposundan destekle ki düşmesin hafif kafasını memeye doğru çevir tamam bacaklar böyle çok rahat oluyor bebek için yemek tarifi gibi oldu canım neyse birşey olmaz inşallah gaz sancısıdandir morarmasi yarın iyi haberlerini bekliyoruz inşallah biz anneler özellikle ilk bebeğimiz olduğunda genelde sanki ona yetemiyor iyi bakamıyor musuz gibi gelir böyle evham yaparız sende aramıza hoşgeldin
Banada cok agir geldo cnm inan yaaBende aynıydımm, inan zamanla hepsi geçiyo. Şuan oğlum 11 aylık, düşüyo ağzından kan geliyo onu bile normal karşılıyorum , çok üzülmüyorum. Ama ilk doğduğunda varya yaşamıyordum resmen, çok zor gelmişti annelik, çok ağır gelmişti. Ama Allah zamanla duyguları dengeliyor, merak etme :)
Canlarım size garanti veririm en iyi günler bunlar büyüdükçe dertleri de büyüyorEvet cnm surekli onu duusnuyorum oniki gun icinde kalbim durcak uzuntuden ilk hafta isitme testinden bir kulak kaldi bir hafta sonra tekrarladik gecti onun uzuntusu btti smdide bu basladi
Maşşallah kız ne zaman doğum yaptın maşşallahhhSelam kizlar. Ben yeni dogum yaptim 12 gunluk bebegim var. Bebegim dun aksam aglarken nefesini tutup mosmor oldu ve bi kac saniye oylece kaldi ama okadar mor olduki bakamadim delircektim annem sarsti kendine geldi ve ben onu oyle gorunce hep tekrar olursa dye korkudan bgun hic bsey yemedim okadar uzuldumki nden oldu dyr kafayi yicem yarin doktora gdicez. Emzirirken altta kalan bacagi morariyor emzirdikten sonra geciyor.
Kizlar aglarken nefessiz kalip morarmasi normalmi basina gelen varmi neden olur bliyomusunuz.
Benim psikolojim alt ust uyuyamiyorum yemek yiyemiyorum bebegime bsey olcak dye uzuntume halsiz kaldim. Yeni dogum yapan kadinlarda bu normalmi.
Kansizlik var kansizligimdan dolayi bebegi emzirirken ellerim ayaklarim uyusyo soguk soguk terliyorum.kansizlig bebegime gecmis olablirmi morarma ondanmidir
Neolur tecrubelerinizi benimle paylasin icimi ferahlatcak seyler duymaya cok ihtyacim var
Nasılsın şimdi iyimisin cnmHaziranda oldu vnm :)
Canım benim kızımın da bacakları morarirdi.kucaktayken bile morarirdi sonra gecerdi.buyudukce geçti o.bebeklerde olurmuş.ama ağlarken morarmasina bisey diyemicem.kansizliktanda olabilir telaş etme.stres yapma sütüne zarar emziriyormussun bak.Doktoru aradim katilmis bebek dedi acil getircek bisey yok dedi o yuzden yarini bekliyorum gel dese hemen gderdim bende duramiyorum zaten yarina kadar beklemeye merakli deilim perisan oldum
Bu eski konuları niye hortlatiyorsunuz arkadasimCanım benim kızımın da bacakları morarirdi.kucaktayken bile morarirdi sonra gecerdi.buyudukce geçti o.bebeklerde olurmuş.ama ağlarken morarmasina bisey diyemicem.kansizliktanda olabilir telaş etme.stres yapma sütüne zarar emziriyormussun bak.
Goturdum canim doktora muayne aettirdim kardiyolojiye goturdum cok sukur hicbirsey cikmadi. doktor aglamasina izin vermemissiniz aglamasini bilmiyor aglarken nefesini tutuyor dedi muayne sirasinda cok agladi smdi olmuyor coknsukur :)))Canım benim kızımın da bacakları morarirdi.kucaktayken bile morarirdi sonra gecerdi.buyudukce geçti o.bebeklerde olurmuş.ama ağlarken morarmasina bisey diyemicem.kansizliktanda olabilir telaş etme.stres yapma sütüne zarar emziriyormussun bak.
Iyiiyim cnm bebeisi buyutuyorum evdeyim oyle gecip gdyor zmanNasılsın şimdi iyimisin cnm
İyi bakalım eşinle aranız nasılIyiiyim cnm bebeisi buyutuyorum evdeyim oyle gecip gdyor zman
Allah mutlulugunuzu bozmasın cnm.Iyi cnm cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?