Yeni Elbiselerimle Karşınızdayım..........

41 kere maşallah paptyam bu ne güzellik her iki elbisenede saçlarınada bayıldım harika olmuşsun

Güzelbenimminikelam çok güzel kıyafetlerin ama görümceninkini ben pek beğenmedim...
Teşekkürler cnmm aslında onun elbiseside çok güzeldi belki resimden kaynaklanıyordur...gnz21 çok zevklisin masallah

tuce ilk iki elbise çok zarif

Saolasınn Tucecimmalkisalkisalkis

Umudum güzel elbiseler sizde güzelmişsiniz

Bugünn pek mutlu oldum bu güzel yorumlara teşekkürler..a.s.

yengecburcu güzele ne yakışmaz ki

a.s.a.s.

c*a*n*d*y papatya gibisin cnm maşallah

Sana da maaşallah tatlımm öpüyorummŞeniz

eylul_13 41 kere maşallah paptyam bu ne güzellik her iki elbisenede saçlarınada bayıldım harika olmuşsun

Eylülcümm o güzel yorumun için teşekkür ediyorumm canımsınn..

cemre_SU çok güzel olmuşsun ay
:asigim::1hug:

Çok güzel olmuşsunuz bende çok beğendim
ee fizikte yerinde olunca çok yakışmış
ben görümcenin elbisesinide çok beğendima.s.

ya ben 2 saaaaatir Ne giydim bölümüne bakıyorum ama sen yeni konu açmışsın cnm yaaaa görünce güldüm kaydirigubbakcemile3

Hayran oldum cnm sana yaa çok yakışmış giydiklerin cidden saç renginede bittim sana oldukça yakışmış..Lacivert süper siyah oldukça zarif muhteşem muhteşemopuyorumnanaktan.

Allahım nazarlardan saklasın Canımın içi seni çok tatlısın çokkkkk

Aminnn ablacımmm hepimizi inş....
Çokkk teşekkür ederim bu güzel iltifatlar içinn Şeniz
Canımsın benim biliyorsunnnn:1hug:a.s.

canımmmmmmmmm süper olmuşsun ya maşallah saç rengin de harika olmuş modelide elbiseler de çok güzell fıstık gibisin maşallah vcanımmm

Süper gerçekten , fizik de süper, kıyafetler de süper..:asigim:

Bayıldım Allah nazarlardan saklasın seni..

çok güzel olmuşsun canım sac rengine bayıldım..ben sadece senin resimlerini gördüm..görünceninkileir göremedim...

papatya çok güzel olmuşsun mavi elbiseni daha çok beğendim siyah elbisende çok zarif saçlarında çok güzel yani herşey güzel daha ne denilebilir ki maşallah.....

papatya çok güzel olmuşsun mavi elbiseni daha çok beğendim siyah elbisende çok zarif saçlarında çok güzel yani herşey güzel daha ne denilebilir ki maşallah.....

Oyy oyyy ne güzell sözler bunlar böyle semyılcımm...
Saolasınnn canımcımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…